Yüzsüz!

Yok aynı apartman değil yol üzerinde yakında oturuyor.
Bu dediklerinizi yapamam açık açık kırmadan söylemeye çalışıcam ama araba dışında bulunduğum ortam yok. arabada konusmak da hadi bas git simdi der gibi olcak :)
Kafam karışık . Bir de bir yapısiyor ki ben daha hic karşılaşmadım böylesiyle.
Kesin dedikodumu da yapıcak beni almadı arabasına filan diye.
Milletin derdi beni gerdi yeminlé. hoh

Dedikodunu yapması neyi değiştirir ki?
Arabana aldığın halde de yapıyor olabilir.

Aranızda bir paylaşım olmadığı halde niye bu kadar düşünüyorsunuz.

Mesele kırmak değil. Senin kendi hayatının kurallarını ona bildirmek.

Ya ben anlamıyorum istemediğim bir insan benim araba 1 kez biner 2 kez biner. 3. Kez binemez. İlk ikisinde de ya mecbur kalmışımdır ya da henüz olayı kestirememisimdir.

İstemiyorum demek bu kadar zor bir sey değil.
Yazdığım gib arabayı kilitler, camı indirir, kusura bakma ben artık seni alamayacağım başının çaresine bak der giderim. Bir de yol üstündeymis bas geç ya.

Dertsiz başınıza dert ediniyorsunuz yeminle :işsiz:

@KilicBaligi nin yazdıklarına birebir katılıyorum.
İnsanlara hayır demek sizi kötü yapmaz tıpkı arabanıza alarak iyi yapmadığı gibi.

Merhaba hanımlar
Bir şeyi kendimé çok dert etmeye başladım
Birini düşünün , affedemediginiz bir şey yaptı. onunla is icabı merhaba merhaba ancak demek geliyor içinizden. Zaten hiç frekansımda değil. ama bu kişi gidip gelip size yamaniyor.
Arabasi olmasına rağmen ise sizinle geliyor. ve siz bu durumdan çok rahatsız sinir.
Enerjiniz düşüyor, hatırlamak istemediğiniz şeyleri hatirliyorsunuz ve güne onun yüzünden berbat başlıyorsunuz.

Yani kendi malimla rezil oluyorum .
Ve onunla gitmek istemediğimi belli etmeme rağmen yuzsuzluge vuruyor.
Ne yapmam lazım ?
Bugün tersledim sayılır ki hiç yaptığım sey değildir özellikle de evimde ve arabada ki insana.
Ama hiç umrunda olmadı. Biraz sustu sonra yine laf attı konuşmaya başladı.
Çok çaresizim. onunla gitmek istemiyorum.
Kusura bakmayın X hanım / bey artık yalnız yolculuk yapmak istiyorum. İş dışında görüşmek istemiyorum. Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.

eğer tamamen ondan kurtulmak istiyorsanız araba dısında ,ya sen ne yüzsüz insanmışsın ile giriş,yaptıklarıyla ilgili sıkıntılar gelişme,sonuç olarak birdaha asla görüşmek istemediğinizi belirtin ,... ha kalp kıramam falan ise bu durumda araya birini atın eşim asla senınle görüşmemi istemiyor rahatsız oluyorda işe yarar

Öf kızlar ya sıradan bir hayır diyememe durumu değil. öncesinde merhaba merhaba değildim ailece görüşüyorduk eşlerden dolayı. Sonra ben bosandim. O benim hazmedemeyecegim şeyler yaptı. Bunu bana pişkince anlattı. ondan sonra da benimle gelip gitmesi batmaya başladı. Yani benimle gitmeye başladıktan sonra öğrendim ve rahatsız oldum.
Yoksa bu insan hep böyleydi. dönüşte de baska birileriyle dönüyor benimle çıkış saatleri uymadığı için. Yani ortadan geçiniyor.
Ve ultra yuzsuz.
İstemediğimi belli ettim. ama yok sanki karı kocayiz iki dk sonra laf atıyor. arayı düzeltmeye çalışıyor ki işi görülmeye devam etsin.
Diğer arkadaşımın da arabasıyla gittiğimiz için ortalık karışıyor. Onun adına da ben diyemem. düşünucem. Çünkü hiç istemiyorum.
Sadece ben olsam konuşup açık açık istemiyorum kendim gidicem, arkamdan is cevirenler için arabada yerim yok derdim, daha ustelerse.

Canım ben açıklıktan yanayım.

İçimde tutamam hiç bir şeyi.
Uzun bir mesaj hazırlarım yerinde olsam.

Bu bu bu yaptıklarını hazmetmekte güçlük çekiyorum.
Artık arkadaşlığımızın devamını istemiyorum.
Artık kendine işe giderken de başka bir yol arkadaşı bulursan sevinirim
yazardım yerinde olsam..

Back
X