Yüzü gözü mimikleri konuşması :(((

cok ilginc fiziksel ozellikleri benziyor diye .hani onlara karsi senden yana durmaz kizarsin da benziyor diyede kizilmazki.

Tek çare plastik surgery))şaka bir yana bence karakterdir önemli olan.ben fiziksel benzerliğe takılmam.Sizde öyle yapın yoksa hep mutsuz olursunuz..

Dayimin esiyle anneannem kusler, birbirlerinden hic hazzetmezler. Dayimin bir kizi oldu tipki anneannem :D Yani kopyasi, kendi cocuklari bu kadar benzememis. Oyle bir sey olsa ne yapacaksin?

Tek çare plastik surgery))şaka bir yana bence karakterdir önemli olan.ben fiziksel benzerliğe takılmam.Sizde öyle yapın yoksa hep mutsuz olursunuz..
Huy da da benzeyen Taraf çok haliyle , Allah ferahlık versin . Eşim normal hayat seyrine devam ederken aklıma ailesinin yaptıkları geliyor o anlarda eşini onlara benzetirsem çok soğuyorum hatta dünyam buzz kesiliyor kendimi çok sıkıyorum

Aslinda surekli arayalimmi annemi diyor geldiginde annemi getiriyimmi diyor yada surekli annesini anlattigi oluyor ama annesi gelme zahmetinde bulunmuyor ordan sansliyim aslinda ama esim annesini anlatirken dinlemiyorum cunku torunu oldu onu bile gormeye gelmediyse bir gram deger tasimiyo gozumde :)
Peki eşine söylüyor Musun bu hissini düşünceni yoksa sessiz mi takılıyorsun ? Eşin diyor mu hiç annemi sen davet etsen falan ?? Konuşsan vs

Aslinda cok ister yapmami ama malesefki yapamam uvey babasi cok cins biri daha once biz aradigimizda annesini sorun yaptı hep aramasinlar gibisinden ve bizi arayip taciz etti(küfürlü,tehditli) bende elimi etegimi cektim esimde isteyemiyo cunku bidaha ararsa bu adam bizim evliligimiz sikintiya girer biliyo

Sen bu adamı evlenmeden görmedin mi arkadaşım?
Yüzü mimikleri benziyor diyorsun, beğenip almadın mı?
Huyunu huyusu bilmiyor muydun?
Düğünde pastanın içinden mi çıktı bu adam?

Hayır gördü. Ama evlenmeden önce ailesinin beterliklerini bu derece görüp tiksinmemişti..

Benimki de benziyor. Eskiden bu kadar benzetmiyordum. Benziyorsa da rahatsız olmuyordum belki.

Ama haklısın onlardan nefret ettikçe batıyor o benzerlik.

Ciddi soğuma sebebi olabiliyor hatta.

Hele huyu da çirkinse eyvahlar olsun hiç gideri yok Allah kolaylik versin :)

Eşim biraz annesine benzer ama kayınvalidemi sevdiğim için bu beni hiç rahatsız etmiyor sevmediğim bi kayınvalidem de olsaydı ne farkeder eşime deli gibi aşığım ben:KK200::KK200::KK200:Onu benim için doğuran benim için bu günlere getiren anne ye kurban olurumm ben

bunu tek düşünen ben değilmişim. bazen konuşurken gözleri, mimikleri o kadar annesine benziyor ki suratına bi tane yapıştırasım geliyor, hele de aynı kelimeleri kullanınca iyice sinir oluyorum. evlenirken farketmemiştim bu kadar olduğunu. kader...

Eşim biraz annesine benzer ama kayınvalidemi sevdiğim için bu beni hiç rahatsız etmiyor sevmediğim bi kayınvalidem de olsaydı ne farkeder eşime deli gibi aşığım ben:KK200::KK200::KK200:Onu benim için doğuran benim için bu günlere getiren anne ye kurban olurumm ben
Umarim esiniz de sizin ve anneniz icin ayni cümleleri kurabiliyordur..

Umarim esiniz de sizin ve anneniz icin ayni cümleleri kurabiliyordur..
Beni bu kadar sevmese ben ona nasıl aşık olabilirdimki...Anneme çok değer verir eşimmm annem de damadını çok sever çok iyi anlaşırlar...(Babamla da tabi)

Son düzenleme:
Sevgi eksikliği var o halde bende

Back
X