Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yüzü sikilastirmak için krem varmidir acaba bilgisi olan lütfen
yaklaşık 7 aydır spor ve diyet yaparak 25 kilo verdim ve yüzümde sarkma oluşu. çok kötü bir görüntü yok ama ben rahatsızim bundan daha sıkı bir yüzüm olsun istiyorum. onun için önereblcgnz krem yada yağ var mi
Arkadaşım ben yakinda bir krem alacagim. 4 günde etkisini gosteriyormus. Cok şükür bir sarkma yok bende. Ama gulunce cikan kirisikliklar icin alacagim. Muhakkak bir toparlanma yapıyormuş. Kullaninca size de bildiririm. Adi da Perricone MD High Potencey Evening Repair.
Geçenlerde sitede bir yerde okudum aktardan alınan bir ot varmış, hatta fazla kullanımı b12 vitamini emilimini azaltıyormuş, ama doktor tavsiye etmiş. adını unuttum..
Kızlar aranızda clinique smart kullanan var mı lekeler için önerir misiniz. Artık sıkıldım ne zaman ne kullanacağımı bilemiyorum herkes farklı birşey öneriyor
Kızlar aranızda clinique smart kullanan var mı lekeler için önerir misiniz. Artık sıkıldım ne zaman ne kullanacağımı bilemiyorum herkes farklı birşey öneriyor