Allahım ne kadar büyük bir dert
Bir arkadaşım değişmesi mümkün olmayan
bol gelen yüzügüne alta gelecek sekılde ip sarmıstı
o şekılde kullanıyordu ama koku yaptıgı için elini suya
yüzükle sokmuyordu arada ipi yeniliyordu
istersen böyle bişey yap belki bu fikir yardımcı olur
sakın kilo alma yüzük için :))
Canim eger daraltamiyorlarsa .. sende bi gümüs kolye al ona tak yüzügü boynunda tasi ..
nerdende tasidiginin bi önemi yok sonucda .. tasiyorsun vede deger veriyorsun ya ona bak ..
sIkmaa caniniii böyle bisey icin .. cözümm coook uygulamasini bil yeter
kilo alsam olur mu demişsin..kilo almayı dene o zaman ,yüzük için ..
ben dalga gecilcek bisey yazmadım. ters anlamıssnz olacaksa kilo alim demedm ki ben!!! sadece sordum kilo almakla olacak bseymi die ben zaten kilo almaya calısan biriym bi takm ilaclar kullanıyorum bu ilacların kilo aldrdgnı doktorum söledi. eger yüzük kilo alınca olacaksa zatn ilaclar kilo aldrcak bi de gidip daraltmak icin ugrasmim die sordm. bu derece kilo meselesne takılcagnzı bilseydm hic sölemezdmcözümü bullmussunuz 10 kilo alinki parmaklariniz dolgunlassin
ama dikkat edin o yüzügü alan önemli kisi kacmasin sonra sizden killolariniz yüzünden
ben dalga gecilcek bisey yazmadım. ters anlamıssnz olacaksa kilo alim demedm ki ben!!! sadece sordum kilo almakla olacak bseymi die ben zaten kilo almaya calısan biriym bi takm ilaclar kullanıyorum bu ilacların kilo aldrdgnı doktorum söledi. eger yüzük kilo alınca olacaksa zatn ilaclar kilo aldrcak bi de gidip daraltmak icin ugrasmim die sordm. bu derece kilo meselesne takılcagnzı bilseydm hic sölemezdm
canim nerden bilebilirm kilo almam lazim alirsam olurmu
diyebilirdin neyse sorununa cözüm bulunmus sevindim
güle güle tak yüzügünü
cok saol tatlım ya gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?