Yüzüğümü kaybettim

ispanakliborek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
10.762
12.401
298
kızlar,

Eşimin yıllar önce evlenme teklifi ederken aldığı minicik bir taşlı yüzüğüm vardı. Sonra başka şeyler aldı takmıyordum bile. Kaybetmişim. Kafamı nerelere vurayım ben. Eşime söylemeyecektim. Zaten anlamazdı. Ama yüzüne bakamıyodum. Dayanamadım söyledim. Niye bana söyledin diye çok bağırdı. Çok kırıldım seninle konuşmak istemiyorum dedi. Benzerini bulup koyaydın yerine bilmeseydim diyo. Hüngür hüngür ağlıyorum. Hayatımda o kadar sıkıntı stres çektim. Sanki hiçbirine bu kadar üzülmedim. Kötü mü etmişim söylemekle? Hiçbi şey saklayamıyorum :KK43:

Sadece paylaşmak istedim aslında. Çünkü bizimki kimseye anlatm rezil etme kendini dedi bi de. Ay dünyanın en sakin adamı kükredi resmen.

Düzenleme : Eşim sakinleşti kısmen. aynısından bul al kapatalım bu konuyu kaybettiğini bir daha gündeme getirmeyelim dedi. Hiç yaşanmamış gibi hayatımıza devam edicez tuhaf adam. Onu aldatmışım gibi davranmıyor mu? :)

Son düzenleme:
kızlar,

Eşimin yıllar önce evlenme teklifi ederken aldığı minicik bir taşlı yüzüğüm vardı. Sonra başka şeyler aldı takmıyordum bile. Kaybetmişim. Kafamı nerelere vurayım ben. Eşime söylemeyecektim. Zaten anlamazdı. Ama yüzüne bakamıyodum. Dayanamadım söyledim. Niye bana söyledin diye çok bağırdı. Çok kırıldım seninle konuşmak istemiyorum dedi. Benzerini bulup koyaydın yerine bilmeseydim diyo. Hüngür hüngür ağlıyorum. Hayatımda o kadar sıkıntı stres çektim. Sanki hiçbirine bu kadar üzülmedim. Kötü mü etmişim söylemekle? Hiçbi şey saklayamıyorum :KK43:

Sadece paylaşmak istedim aslında. Çünkü bizimki kimseye anlatm rezil etme kendini dedi bi de. Ay dünyanın en sakin adamı kükredi resmen.
Allah Allah, eşinin tepkisi çok ilginç dans. Yani kızmasını anlarım da niye bana söyledin, ne demek? Keşke beni kandırsaydın demiş resmen.
Sen doğru olanı yapmışsın, eşin çok duygusal bir tepki vermiş.
İnşallah bulursun yüzüğü, biraz daha karıştır istersen sağı solu, takmıyorsan bir yerlere düşmüştür kesin.

Çok sağolun :KK43:

Hatırası varmış yaptığım büyük saygısızlıkmış ona. Ya görsen hiç sinirli değildir. Hiçbir şeye kızmaz. Ona güvenip söyledim biraz da. Ben de üzüldüm rahatlatır biraz sanmıştım.

iyi de yalan söyleseniz daha mı iyiydi. bilerek kaybetmediniz ya. bu kadar ezilip büzülmeyin.

Konu ne olursa olsun korkarak yaklaştığımız her olayda korktuğumuz başımıza gelir.Bu kadar büyütmeyip sadece laf arasında söyleseydin inan umurunda bile olmazdı.
Ne ediyorsak biz ediyoruz aslında.

düğünümde eşimin taktığı yakut seti kaybettimde eşim ağzını açmadı
manevi değeri olsada bir eşya için bu kadar kalp kırmaya değermi?

Erkekler böyle şeyleri o kadar takmaz taksa da susar normalde dimi? Bi de bizimki çok sakindir. Canavara dönüştü. Hatırasına ihanet etmişim. Saygısızlık etmişim. Çantanı çaldırırsın eve hırsız girer yapcak bişey yok. Ama nerde olduğuna dair bir fikrin yok. Benden gizli halledebilirdin niye beni de üzüyosun diye bağırdı. Rezillik falan diyo. Ona söyleyene kadar sıkıntım vardı söyledim daha köyü oldum.

Erkekler böyle şeyleri o kadar takmaz taksa da susar normalde dimi? Bi de bizimki çok sakindir. Canavara dönüştü. Hatırasına ihanet etmişim. Saygısızlık etmişim. Çantanı çaldırırsın eve hırsız girer yapcak bişey yok. Ama nerde olduğuna dair bir fikrin yok. Benden gizli halledebilirdin niye beni de üzüyosun diye bağırdı. Rezillik falan diyo. Ona söyleyene kadar sıkıntım vardı söyledim daha köyü oldum.

iyide hatıra diye kaybolunca ölecekmiydin yani
bu ne saçma bir düşünce
sen dürüst olmuşsun birde azar işitmişsin
rezillik ne alaka
bu neyin kafası ben anlamadım

Ne kadar ilginç,
Sanki kasıtlı olarak klozete atmışsın.

Hani bazı durumlar vardır, aaa ne kadar hassas adam dersin yaa
bu durum inan öyle değil.
Daha çok
O kadar para verdim, nasıl kaybedersin gibi olmuş.

Allah Allah, eşinin tepkisi çok ilginç dans. Yani kızmasını anlarım da niye bana söyledin, ne demek? Keşke beni kandırsaydın demiş resmen.
Sen doğru olanı yapmışsın, eşin çok duygusal bir tepki vermiş.
İnşallah bulursun yüzüğü, biraz daha karıştır istersen sağı solu, takmıyorsan bir yerlere düşmüştür kesin.

Evet marlyn. Kandır diyo. Paylaşıp kendini rahatlatmaya çalışırken beni üzdün diyo. Evet rahatlatır diye söyledim aslında çok içime atmıştım bayağıdır. Fotoğrafı aynısından yaptırırz hiç farkı olmaz falan der diye düşünüyodum. Bunun bencillik olduğunu söylüyo. Bi de tatlı tatlı konuşuyodu yüzüne bakamıyodum sakladığım bişey var diye.

iyi de yalan söyleseniz daha mı iyiydi. bilerek kaybetmediniz ya. bu kadar ezilip büzülmeyin.

Hee daha iyimiş. Kendi üzülmicekti hiç bilmicekti. Kendimi rahatlatmak için onu da üzmüşüm.

Konu ne olursa olsun korkarak yaklaştığımız her olayda korktuğumuz başımıza gelir.Bu kadar büyütmeyip sadece laf arasında söyleseydin inan umurunda bile olmazdı.
Ne ediyorsak biz ediyoruz aslında.

Evet sanırım ben de başka konularda hiç bu kadar ezik yaklaşmadım. Ama bikaç kez mevzusu geçmişti. O yüzüğü alırken cebimde 5 kuruşum yoktu. Kaybedersen boşarım seni diyeespri yapıyodu. :) ciddiymiş :)

Esinizin bu ara baska bir sorunu, canini sıkan bir durumu var mi?
Bu kadar tepki vermesi hic normal degil. Sanki baska bir seyin acisini cikarmak icin yuzugu kaybetmeniz bahane olmus gibi.

Aynısı bul tak. Buldum de:KK17:

Valla madem kandırılmak istiyor onu yapıcam sanırım. Mutlu olsun.

Ne kadar ilginç,
Sanki kasıtlı olarak klozete atmışsın.

Hani bazı durumlar vardır, aaa ne kadar hassas adam dersin yaa
bu durum inan öyle değil.
Daha çok
O kadar para verdim, nasıl kaybedersin gibi olmuş.

Yok kaybolan çok ucuz bişey. Zaten küçüktük onu aldığında işe yeni başlamıştı. Para yoktu. Şuan elimdeki yüzüğü dubaiden aldı mesela. bayağı para verip. O yüzük çok ucuz küçük iyi durmuyo onu takma ama sakla demişti. Kaybedersen boşarım seni diye espri yapıyodu. Gitti o kayboldu. :o

Evet marlyn. Kandır diyo. Paylaşıp kendini rahatlatmaya çalışırken beni üzdün diyo. Evet rahatlatır diye söyledim aslında çok içime atmıştım bayağıdır. Fotoğrafı aynısından yaptırırz hiç farkı olmaz falan der diye düşünüyodum. Bunun bencillik olduğunu söylüyo. Bi de tatlı tatlı konuşuyodu yüzüne bakamıyodum sakladığım bişey var diye.
Yok arkadaş Methuselah'tan uzun yaşasam ben bu irkek kısmısını anlayamayacağım, benim kafa farklı çalışıyor bunlardan. Yapacak bir şey yok dans. Ya bulacaksın ya aynısını alacaksın, eğer eşin sürekli naz kapris yapan biri değilse bir çiçek ya da sevdiği bir oyun falan varsa al hediye et, bir özür notu iliştir, ne diyim.
Aslında ortada özür dilenecek de bir şey yok bence ama eşin belli ki çok hassasmış bu konuda.

Esinizin bu ara baska bir sorunu, canini sıkan bir durumu var mi?
Bu kadar tepki vermesi hic normal degil. Sanki baska bir seyin acisini cikarmak icin yuzugu kaybetmeniz bahane olmus gibi.

Evet var. Yurtdışında çalışıyo benim yanına gitmemi istiyo temelli orda yaşamak istiyo.Gitmiyorum. Onun için sürekli böyle içim sıkılıyo artık çözelim bu meseleyi modundaydı ben üstünü kapatıyorum. Ondan mı yaptı acaba? :o

Yok arkadaş Methuselah'tan uzun yaşasam ben bu irkek kısmısını anlayamayacağım, benim kafa farklı çalışıyor bunlardan. Yapacak bir şey yok dans. Ya bulacaksın ya aynısını alacaksın, eğer eşin sürekli naz kapris yapan biri değilse bir çiçek ya da sevdiği bir oyun falan varsa al hediye et, bir özür notu iliştir, ne diyim.
Aslında ortada özür dilenecek de bir şey yok bence ama eşin belli ki çok hassasmış bu konuda.

Gerçekten hayatımda ilk defa bu kadar azarını yedim. Sanırım aynısından alıp buldm dicem ama öyle bi yalanı da çok uzun süre saklayamam sakin bi anında itiraf ederim. Yine kavga çıkar. Özür diledim zaten kaybettiğim yüzüğüm için adamdan özür diledim sanki onun yüzüğü benm yüzüğüm ya ben daha üzüldüm heralde. Ama yapacak bişeyimyok. Annanemin küçükken okuduğu kayıp dualarını okuycan birazdan :-)

Back
X