Yüzüğümü kaybettim

Benim eşim bu tarz olaylara takılmaz yapcak bişey yok düşürmeseydin bir yüzük için ağlayalım gözden mi olalım yaptırırım der geçer

ya bende iş yaparken evlilik yüzüğümü bir yerlere koyuyorum sonra ara babam ara...yüzük yerine yüzük dövmesi yaptıracağım kurtulurum belki

Ben de böyle bir şey yapsam ve kaybolsa çok içerlerdim ama ya, daha değerli gelir..
Ama tabi ki bilerek yapılmadı ölüm yok ucunda tepki de çok fazla.

Buyuk buyuk babannesindenmi kalmis ne bu tepki ..sacma geldi insanlik hali olabilir nolmus .sanki dunyanin sonu gelmis adamdaki tepkiye bak :KK67:

Bencede çok tepki vermiş ya danscım o_O bende herşeyi söylerim eşime kızsada aynı benim gibisin :KK48: ama ben saklı gizli şeyleri sevmem zaten :KK51: neyse olan olmuş takılmayın maddi şeyler geçici ben yüzük takmıyorum bile artık eşim takıyor :KK66:

Bende alyansimi kaybettim uc dort ay oldu piknikte kac defa baktik yok.sürekli takan biriydim esim arada cikardigimda yuzugunu tak derdi takardim.ancak aylardir parmaklarim ciplak adam yuzugun nerde demiyor.farketmedimi anlamıyorum.bikez annemin alyansini taktim bu senin yuzugun değil seninki tasli dedi evet dedim onu geri var kaybolur filan.kendisi dışarı çıkarken hep takar.ben bende yok söylemedim tepkisinin ne olcagini bilmediğim için.

Sakinleşmişti yine başladı. Savurgansın içimden bişey koptu gitti çalışamıyorum senin yüzünden diyor hala. Tamam benden de koptu da ne yapayım artık :(((

Eşinin tepkisi evet abartılı ama çok tatlı be :) allah başka dert vermesin ciddi söylüyorum, çok da üstüne düşme bence aman neymiş o kadar çalışamıyorum falan. Sen mahcup oldukça abartmış da abartmış.

Ben de kaybettim yüzüğümü bu arada, benim adamla ikimiz de takmıyoruz yüzük müzük :KK11:

Sakinleşmişti yine başladı. Savurgansın içimden bişey koptu gitti çalışamıyorum senin yüzünden diyor hala. Tamam benden de koptu da ne yapayım artık :KK43:((
Bazen taktılar mi takıyorlar en ufak şeye hehe de cvp verme işlerle meşgul ol unutuyorlar sonra boşver takılmış o bi kere

:KK12:çok ayıp çokkk

neyse ya bende eşimin bi doğumgününde aldığı takmaya kıyamadığım gümüş çok güzel işlemeli bilekliği kaybetmiştim:KK61: hala üzülüyorum

gerçi kaybolduğuna hala inanamıyorum oda ayrı ama :cool:

hayırlısı demeyeydin bu kadar hassas adama madem :KK53:

Ayy hatırlamaz mı bi de öyle çirkin bi renk ki ne demeye girdiysem gördükçe sinir oluyorum aldı kendi dolabına koydu

Ay aynı benmki ya. Neler saklıyoruz görsen. Bir de birlikteliğimizin ilk iki yılında benden gizli defter tutmuş. Her buluştuğumz gün yazmiş bu. Sonra bana verdi sen de yaz diye. Ben yazamadım defter olayı bitti. O konuda da bana çok kızgındı ama unuttu :)

:KK12:çok ayıp çokkk

neyse ya bende eşimin bi doğumgününde aldığı takmaya kıyamadığım gümüş çok güzel işlemeli bilekliği kaybetmiştim:KK61: hala üzülüyorum

gerçi kaybolduğuna hala inanamıyorum oda ayrı ama :cool:

hayırlısı demeyeydin bu kadar hassas adama madem :KK53:

Ben de aynısından alıcam da kaybolduğuna inanmıyorum sanki bi yerden çıkıcak :)

Adam hic birşeye kızmamış kızmamış
Ula bi kızıyım Nasıl olacak demiş ve buna denk gelmiş bence :KK59:

Ay aynı benmki ya. Neler saklıyoruz görsen. Bir de birlikteliğimizin ilk iki yılında benden gizli defter tutmuş. Her buluştuğumz gün yazmiş bu. Sonra bana verdi sen de yaz diye. Ben yazamadım defter olayı bitti. O konuda da bana çok kızgındı ama unuttu :)
Balık burcu mu esiniz

Alla allaa niye bu kadar büyütmüş ki? Aynisindan bulup takin da buldum aşkim diyin teselli edin adamcagizi :)

Cok sacma insanda degerli ne olabilir o yuzuk gider baska yuzuk alip hediye etsin bu kadar ince fikirliyse uzulme hayatim demesi lazimken aglamayin bence gerek yok kendinizi uzmeye gelir gecer butun olaylar

Sanki bile isteye kaybettiniz, gidip çöpe filan attınız... İnsanlık hali, neler oluyor şu hayatta. Eşinizin tutumu normal değil. Bazı malın mülkün hatıra değeri olabilir ama hiçbir şey karşınızdaki insandan daha kıymetli değildir. Bu kadar abartmak yerine, canın sağ olsun, giden yüzük olsun demeliydi.

Alla allaa niye bu kadar büyütmüş ki? Aynisindan bulup takin da buldum aşkim diyin teselli edin adamcagizi :)

Öyle dicem gerçekten bulamadığımı o da bilicek ama bulmuşum gibi davrancak :D

Abartmış
İnsan bile ölüyor yani bu hayatta

Evet haberleri izliyorum sürekli kötü şeyler. Şehitler, tecavüzler, cinayetler, bombalar,.. Akşam kızdım kendime salak bi yüzük için ağlıyosun diye. Salladım gitti. Parayla çözülecek dert olsun.

Cok sacma insanda degerli ne olabilir o yuzuk gider baska yuzuk alip hediye etsin bu kadar ince fikirliyse uzulme hayatim demesi lazimken aglamayin bence gerek yok kendinizi uzmeye gelir gecer butun olaylar

Bnce de sürekli alttan alttan laf sokuyo. Tam iyi bişey dicekken geri laf sokuyo. Ben alttan alıyodum ezik ezik konuşuyodun. Akşam ben de sinirlendim birden. Susturdum.

En anlamadığım nokta "kimseye söyleme kendini rezil etme" demesi

Orası bana da çok tuhaf geldi. Namussuzluk yapmışım sanki. Yok unutalım hiç kaybetmemişsin gibi davranalım. Kimseye anlatma rezil olursun.

Sanki bile isteye kaybettiniz, gidip çöpe filan attınız... İnsanlık hali, neler oluyor şu hayatta. Eşinizin tutumu normal değil. Bazı malın mülkün hatıra değeri olabilir ama hiçbir şey karşınızdaki insandan daha kıymetli değildir. Bu kadar abartmak yerine, canın sağ olsun, giden yüzük olsun demeliydi.

Ben de bunu beklerdim kendisinden. Çünkü sakin bi adamdır. Ona güvenerek anlattım. Patladı.

Manevi değeri o kadar eski değil. Annanesinden kalmamış tabi ki alt tarafı tektaş işte her yerde bulunan cinsten. Alıcam aynısından. Fotoğrafını buldum yolladım bak tam fotoğrafı var tıpatıp aynısını bulurum dedim. Hatıralar hatıralar diyip duruyo. Hatırasına ihanet etmişim.

Sabahtan beri evde depresyon hırkasını giydim yemek yiyip tv izleyip ağlıyorum. Yüzüğe üzüldüm günlerdir içim gitti. Artık beni rahatlatsın diye anlattm beter oldu.

Ben de anlamadım değer veriyomş demek ki. İçi parçalanmış.

Oo sizinki de kötü olmuş ama taşı düşse ben üste çıkardım dandik almışın diye :) eve hırsız girse çantanı çaldırsan yeminle umrumda olmazdı senin sorumsuzluğun beni mahvetti diyo.

Ayy sizinki de fenaymış. Yeri belli nasıl bulunmuyo :KK43: ben yurtdışında otelde unuttum ceptelefonumu türkiyeye dönnce bakabildim o uygulamayı çat otelin yerini işaret ediyo. Hemen mail attım. Bana ulaştırdılar. Orda da ne çektim. Savrukluk bende de var.

İlk buluşmada ne giydiğini mi hatırlıyo :KK70: ay bu adamlar çok değişik çeşit çeşit :)
Evet evde gösteriyor zaten de neresinde olduğunu bulamıyoruz ki koca ev 5+2 uç de banyo :) ara tara bulamadık :) ya oğlum sakladı ya da ben koydum unuttum :)

Back
X