- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi ispanakliborek
Benim eşim bu tarz olaylara takılmaz yapcak bişey yok düşürmeseydin bir yüzük için ağlayalım gözden mi olalım yaptırırım der geçer
ya bende iş yaparken evlilik yüzüğümü bir yerlere koyuyorum sonra ara babam ara...yüzük yerine yüzük dövmesi yaptıracağım kurtulurum belki
Ben de böyle bir şey yapsam ve kaybolsa çok içerlerdim ama ya, daha değerli gelir..
Ama tabi ki bilerek yapılmadı ölüm yok ucunda tepki de çok fazla.
Buyuk buyuk babannesindenmi kalmis ne bu tepki ..sacma geldi insanlik hali olabilir nolmus .sanki dunyanin sonu gelmis adamdaki tepkiye bak![]()
Bencede çok tepki vermiş ya danscımbende herşeyi söylerim eşime kızsada aynı benim gibisin
ama ben saklı gizli şeyleri sevmem zaten
neyse olan olmuş takılmayın maddi şeyler geçici ben yüzük takmıyorum bile artık eşim takıyor
![]()
Bende alyansimi kaybettim uc dort ay oldu piknikte kac defa baktik yok.sürekli takan biriydim esim arada cikardigimda yuzugunu tak derdi takardim.ancak aylardir parmaklarim ciplak adam yuzugun nerde demiyor.farketmedimi anlamıyorum.bikez annemin alyansini taktim bu senin yuzugun değil seninki tasli dedi evet dedim onu geri var kaybolur filan.kendisi dışarı çıkarken hep takar.ben bende yok söylemedim tepkisinin ne olcagini bilmediğim için.
Sakinleşmişti yine başladı. Savurgansın içimden bişey koptu gitti çalışamıyorum senin yüzünden diyor hala. Tamam benden de koptu da ne yapayım artık