yüzük meselesi canimi sikti

marbling00

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
54
2
6
35
Balıkesir
merhaba arkadaşlar benim guzel bir birlikteliğim var aileler tanisti soz nişan asamasindayiz anlayacaginiz sorunda yok ama gel görün ki bir düşünce beynimi kemiriyor nişan icin bazi sebeplerden oturu ikimizin karari ile 2 ay bekleyeceğiz ben kucuk bir yerde ogretmenim ve sürekli kiz bakma görücü meseleleri ile muhattap oluyorum parmagimda yüzük olmadığı icin ortalikta herkese aciklama yapmakta istemiyorum kendj fikrim de hani en azından söz takmakti ben nişan söz farki ne onu bile bilmiyorum ama böyle beni sakinan bir adamdan teklif gelmemeisne sasiriyorum düşüncem yanlis mi dar cevre birde kendisine sordum iste bunu ama hala birsey soylemedi sen takabilirisn diyo bana da kendi kendime yüzük takmak sacma geliyor...ben mi büyütüyorum kizlar sizce?? yüzük manyagi bir kiz gibi de gorunmek istemedim ama aklımın kosesinde takildi bu

sen takabilirsin ne demek ya??? saçmalamış. ya onaylasaydı ya da sebep belirtip reddetseydi yüzük tek taraflı takılacaksa ne anlamı var?? sen sert çıkışmadın mı canım o bunu söyledikten sonra...:26:

sen takabilirsin ne demek ya??? saçmalamış. ya onaylasaydı ya da sebep belirtip reddetseydi yüzük tek taraflı takılacaksa ne anlamı var?? sen sert çıkışmadın mı canım o bunu söyledikten sonra...:26:

hani sen takabilirsin dedi yani aşkım okulda tak bitane dedi istersen aynen böyle birde ben facete cok eski bir fotosunda eski iliskinde taktiigini gördüm fotografta o detayi gördüm canim buyutmekte haksizmiyim

tek başına yüzük takmaktansa 2 ay daha bekle canım ,sevgiler...

Hmm eski ilişkisinde takıp şimdi böyle mırın kırın etmesi kötü ben olsam ben de sinir olurum :44: Ama zaten nişanda yüzük takılır diye 2 ay beklemeniz gerektiğini düşünmüştür :26:

Hmm eski ilişkisinde takıp şimdi böyle mırın kırın etmesi kötü ben olsam ben de sinir olurum :44: Ama zaten nişanda yüzük takılır diye 2 ay beklemeniz gerektiğini düşünmüştür :26:

taktigini cok eski bir fotosunda gördüm...cok ince bir detaydi ama gözüme carpti benim şimdi hani ben biraz dar cevre ede ona buna açıklama yapmak zorunda kaliyorum ya...sikinti oluyor yani 2 ay oyle bekleyecegiz

sen takabilirsin mi !!!!
bence kendın yuzuk fılan takıp adını cıkarıp aaaa ne oldu ayrıldı olayına gırmesın sozlenıceksenız aıleler sozu taksın yarın bıgun bısı olur aaaa bak boleydı boyle olur der
erkek arkadasınızın yavrıda hıc hos degıl ne olursa olsun

vurdunduymaz derler ya öle bir türsanırım

taktigini cok eski bir fotosunda gördüm...cok ince bir detaydi ama gözüme carpti benim şimdi hani ben biraz dar cevre ede ona buna açıklama yapmak zorunda kaliyorum ya...sikinti oluyor yani 2 ay oyle bekleyecegiz

Canım sen de nişan olana kadar bir milyoncudan bir yüzük takıver etrafa karşı aman takılma hiç valla

hani sen takabilirsin dedi yani aşkım okulda tak bitane dedi istersen aynen böyle birde ben facete cok eski bir fotosunda eski iliskinde taktiigini gördüm fotografta o detayi gördüm canim buyutmekte haksizmiyim

bence sonuna kadar haklısın senin hatan değil bu. o biraz isteksiz mi nişanlanma konusunda filan? yani bunu davranışlarından hissedebilirsin seni geçiştirdi mi direk yüzük diyince? uzun uzun tartıştınız mı? :44: neden takmak istemiyormuş söylemedi mi?

yani seni rahatsiz ediyorlarsa tak ordayken bu kadar sikaytciy sen durumdan dedi basit dedi bende istemem sana alici gözle kimsenin bakmasini dedi.. xl bi adammiyim diyor

canim ben iste bu tezatligi anlamiyorum herseye kendi istekli kendi hevesli sakinip kolluyor herseyden beni ben dedim hani sen yüzük takalim demedin askim diye sorduğumda yüzük bağlamaz insanları farjli seyler baglar biz birbirimize sonsuz guveniyoruz falan dedi kimseyle kiyaslama falan gibi nisanda takilacak yuzuklerimiz dedi o şekilde yüzük takilmasina gerek yok gibi konustu bende dedim sen rahatsız olmazsan ben hic olmam dedim...cevremde cok çünkü yaklasan eden oluyor görücü olayi da cok oluyor

demek ki o heyecanı nişan anında yaşamak istiyor cnm adam da biraz haklı olabilir çok darlama boş ver bunu problem haline getirme mademki seni her şeyden koruyor, hevesli, o zaman sorun yok

Benim bildiğim erkekler der bunu yüzüğün olsun bakan olmasın diye, benim eşim ısrar etmişti yani o zaman 1 ay sonra taktı parmağıma tektaşı. Sen al tak ne demek adamın umrunda değil demek ki milletin sana bakması.

o örneği verdim dedi ki ben xl bir adam degilim ki niye oyle diyorsun dedi bende hoslanman sana bakilmasindan gibi ama kafami kurcaladi iste ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…