Yüzük özlemi çekenler toplanalım!

ewet ya bende aynen öyleyim hiç oyun moyun bilmem gerekte duymuyorum.cilve fln hiç yok sıcaklık sevgi yetmiyormu nedir bunun yolumu var da biz bilmiyoruz.....

aynen arkadaşım... bunun güzellikle kültürle giyimle kuşamla hiçbirşeyle de ilgisi yok bence...bazen otobüste bakıyorum çevreme mesela bu da nişanlıysa artık...dediğim tipler oluyor yablış anlamayın aşağılamıyorum kimseyi ama nasıl desem bi bayan biraz kendine bakar ya da konuşmayı oturmayı bilir dimi...bunların hepsi bende var eminim sizleirnde öyle gel gelelim yok..bu arada benim bi erkek arkadaşım var ama evlenmeyi 5 yılsonra düşünen bi erkek arkadaşım var maalesef.:gitme:

24 yaş gayet ideal bir yaş bence..
ben de 24 yaşındayım ve zaman zaman keske evlenmiş olsaydım derim kendime..
inşaallah 25 imde nasip olacak..
evlilik teklifimi de ilk ve inşaallah son sevdiğim kişiden aldım..
ve şunu da ekleyeyim 25 yaş evlilik için çok ideal..
çevremden hep 25imden sonra anladım herşeyi diyen insanları duyarım
yakın zamanda üç arkadsımda bu yaşta evlendi ve çok memnunlar..
tam olgunluk demi..
bayan çok uzatmamalı bence hele hele 30undan sonraya bırakmamalı bence..
genç anne olmak gibisi var mıdır..:asigim:

ne diyelim...Allah mesud etsin canım, darısı başımıza.bayanssulusmile

24 yaş gayet ideal bir yaş bence..
ben de 24 yaşındayım ve zaman zaman keske evlenmiş olsaydım derim kendime..
inşaallah 25 imde nasip olacak..
evlilik teklifimi de ilk ve inşaallah son sevdiğim kişiden aldım..
ve şunu da ekleyeyim 25 yaş evlilik için çok ideal..
çevremden hep 25imden sonra anladım herşeyi diyen insanları duyarım
yakın zamanda üç arkadsımda bu yaşta evlendi ve çok memnunlar..
tam olgunluk demi..
bayan çok uzatmamalı bence hele hele 30undan sonraya bırakmamalı bence..
genç anne olmak gibisi var mıdır..:asigim:

arkadaşım iyi güzel diyorsunda..bizde olmuyor diyoruz olsa uzatmak ne demek 30 fln beklemicez tabiki...burdaki aynı dertten muzdarip kızlar için konuştum:)....
ben 28 oldum yok yok yine yok bişyi var bu işin ama ne!!!!

aynen arkadaşım... bunun güzellikle kültürle giyimle kuşamla hiçbirşeyle de ilgisi yok bence...bazen otobüste bakıyorum çevreme mesela bu da nişanlıysa artık...dediğim tipler oluyor yablış anlamayın aşağılamıyorum kimseyi ama nasıl desem bi bayan biraz kendine bakar ya da konuşmayı oturmayı bilir dimi...bunların hepsi bende var eminim sizleirnde öyle gel gelelim yok..bu arada benim bi erkek arkadaşım var ama evlenmeyi 5 yılsonra düşünen bi erkek arkadaşım var maalesef.:gitme:

heh bende onlar yazcaktım evliler yanlış anlar diye yazmadım..sorma ya öle bayanlar varki hiç bundan eş olurmu denir oturmayı kalkmayı bilmez şansmıdır kadermi
kısmetmi..5 senemi neyapmayı düşünüyorsun?
ALLAH HYIRLISINI GÖSTERSİN HERŞEYİN EŞİNDE HAYIRLIYSA NASİP ETSİN İNŞALLAH...

ama 24 böyle konuşmak için çooook erken...aman yaşım geçiyor diye evlenilmezki...ilahi ben de gerçekten evlenemeyen birisi yazdı zannettim.....çalışıyormusun??

arkadaşım iyi güzel diyorsunda..bizde olmuyor diyoruz olsa uzatmak ne demek 30 fln beklemicez tabiki...burdaki aynı dertten muzdarip kızlar için konuştum:)....
ben 28 oldum yok yok yine yok bişyi var bu işin ama ne!!!!

:)) işte tam da böyle konuşmayı, dertlenmeyi bırakıp, hayatınızı akışında yaşamaya başladığınızda oluyo...hiç beklemediğiniz anda....bırakın siz yolunuza giderken o sizi bulsun...

heh bende onlar yazcaktım evliler yanlış anlar diye yazmadım..sorma ya öle bayanlar varki hiç bundan eş olurmu denir oturmayı kalkmayı bilmez şansmıdır kadermi
kısmetmi..5 senemi neyapmayı düşünüyorsun?
ALLAH HYIRLISINI GÖSTERSİN HERŞEYİN EŞİNDE HAYIRLIYSA NASİP ETSİN İNŞALLAH...

:)) tabiki 5 sene beklemeyi düşünmüyorum üstelik garantisi de yok ki bu işin 4.5 ta ayrılmayacağımız ne mümkün..zaten beni seviyorsa beni tanıyor, evlilik çocuk hakkındaki düşüncelerimi de biliyor gereğini yapar 1bilemedin 1.5 yıl içinde.:dilcikar: tamam iyi anlaşıyoruz mutluyuz ama iyi anlaşacağım tek insan o değil yani.

:)) işte tam da böyle konuşmayı, dertlenmeyi bırakıp, hayatınızı akışında yaşamaya başladığınızda oluyo...hiç beklemediğiniz anda....bırakın siz yolunuza giderken o sizi bulsun...

aslında varya dediğin çok doğru...akıllı bir kadınsın sen. biz şu an resmen çok istediğimiz takıntı yaptığımız için direnç uyguluyoruz olaya ve olacağı varsa da olmuyor...ama tabi kolay değil o direnci ortadan çekmek..sen kaç yaşında evlendin mesela hiç böyle düşündüğün zamanlar oldu mu?..beni sormuşsun evet çalışıyorum tekbaşıma geçinebilirim gayet rahat bi şekilde.

:)) tabiki 5 sene beklemeyi düşünmüyorum üstelik garantisi de yok ki bu işin 4.5 ta ayrılmayacağımız ne mümkün..zaten beni seviyorsa beni tanıyor, evlilik çocuk hakkındaki düşüncelerimi de biliyor gereğini yapar 1bilemedin 1.5 yıl içinde.:dilcikar: tamam iyi anlaşıyoruz mutluyuz ama iyi anlaşacağım tek insan o değil yani.

gayet mantıklı düşünüyorsun...

peki ne yapacakmış bu 5 yılda...okulu vsvs mi var bitireceği, iş mi kuracakmış...evlilik hazırlığı mı yapacakmış yoksa biraz daha mı yaşayacakmış?? 5 yıl beklemek biraz abesle iştigal gibime geldi...

24 yaş bunun bunalımına girmek için erken bir yaş bence.
gençsiniz daha.
ben 21 yaşındayım.
benim hemen hemen yaşıtım kuzenlerim, arkadaşlarım benim yaşımda evlenmiş bir de çocuk yapmışlardı.
şimdi sorun bende mi onlarda mı?
okulum bitse bile 26-27'den önce evlenmeyi, 29-30'dan önce çocuk yapmayı düşünmem ben.
hem erken evlenenleri de görüyoruz 30 yaşında 40 gibi gösteriyorlar.
ama 5 yıl bekleme konusunda haklısınız bence.
o biraz abarti bir süre olmuş.

24 yaş bunun bunalımına girmek için erken bir yaş bence.
gençsiniz daha.
ben 21 yaşındayım.
benim hemen hemen yaşıtım kuzenlerim, arkadaşlarım benim yaşımda evlenmiş bir de çocuk yapmışlardı.
şimdi sorun bende mi onlarda mı?
okulum bitse bile 26-27'den önce evlenmeyi, 29-30'dan önce çocuk yapmayı düşünmem ben.
hem erken evlenenleri de görüyoruz 30 yaşında 40 gibi gösteriyorlar.
ama 5 yıl bekleme konusunda haklısınız bence.
o biraz abarti bir süre olmuş.
[/QUOTE

bencede

aslında varya dediğin çok doğru...akıllı bir kadınsın sen. biz şu an resmen çok istediğimiz takıntı yaptığımız için direnç uyguluyoruz olaya ve olacağı varsa da olmuyor...ama tabi kolay değil o direnci ortadan çekmek..sen kaç yaşında evlendin mesela hiç böyle düşündüğün zamanlar oldu mu?..beni sormuşsun evet çalışıyorum tekbaşıma geçinebilirim gayet rahat bi şekilde.

biraz standartların dışınayım sanırım ben, sizlere göre çooook geç evlendim canım..33 yaşındaydım evlendiğimde...ve tam da kendime tek başıma hayat kurma hayallerine dalmışken..ama benim avantajım küçük göstermem öyle hissetmem ve hayatımı öyle yaşamam...dolu dolu yaşadım ben hayatı...aklımda en ufak bir keşke yok ve belki bu yüzden evliliğin keyfini çıkaranlardanım...(evliliğimin güzel olmasında en büyük etken eşim tabi belirtmeden geçemem)...evlenemiyorum fikrini çıkar kafandan...hayatın keyfini çıkarmaya bak...ne güzel işin varmış, bişeyler yap para biriktir, kendine eşyalar almaya başla vsvsvs...bak bu çok etkilidir "evlenemiyorum" diye düşünmek yerine evlenince yaşayacağın evin hayallerini kurarak ufak tefek eşya al...ne bileyim kendine uğraşlar bul...söylediğim gibi bırak o sana gelsin....

nasıl düşündüğün çok önemli...sen dileklerinde olumsuz kelimeler kullanırsan işler olumsuz gider...biz "savaşlar olmasın" diye dua edersek savaşlara sesleniriz bizi duyar savaşlar olur ama bu duayı ne zaman " dünya barış dolsun" a çevirirsek barış bizi duyar ve gelmeye başlar...umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir...evlenemiyorum değil evlenince şöyle olacak şöyle yapacağımdiye düşün ve lütfen daha bu yaşta canını sıkma...33 yaşımda evlendim 34 yaşımdayım ve bir aksilik olmazsa inşallah 35 te anne olmak istiyorum ve hayatım daha yeni başladı :))))))))

harika valla ne diyeyim...Allah mutlu mesut etsin..
nasip kısmet meselesi bunlar..
biyolojik ve psikolojik olarak hazır olmak şart gercekten..
ama bazı psikoloji ve biyoloji çanları erken çalmaya başalayabiliyor..
herkez biyolojik saatinin ayarını bilir..
bunun da dışında tabiki çok isteyip de dert de etmemek gerekir..
zira bazen gercekten yer çekimine zıt hareket ediyor bazı şeyler..
sizin olsun diye direttiğiniz beyninizde zıttıyla kayıt olabiliyor..
o yüzden hayırlısı nasip kısmet nerde nezamana yazılmışsa ozaman olsun diyelim..
elbet göremediğimiz gercekler ve hakikatler vardır..

aynen ben de ya hic evlilik teklifi almadim onu birak ciddi iliskim bile olmadi kac gece agladim ve agliyorum hala :(

bence "daha yasin 24 bu konuyu acmak, ve düsünmek icin cok erken" diyenleri anlamiyorum ve bencede mantiksiz acikcasi..
niye erken olsunki 24 yasina konu sahibimiz cevresinde görerek özenmis oda istemis olabilir...
tabiki herkezin nasibi kismeti vardir elbet karsina cikacaktir kismetin...
benim yasim 19 ve insallah yakinda istemeye gelecekler sözmüs nisanmis olacak.. :nazar: allahim nazarlardan saklasin:nazar: ama henüz bende evlilik teklifi almadim bakalim hayirlisi..
herkezin bir nasibi bir kismeti var herkezede allahim gönlüne göre versin insallah:nazar:

Back
X