Yüzük

Smoother

zamanın en deli hanımefendisi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
467
197
23
2 senelik ilişkim vardı çok detaya girmek istemiyorum şimdi onla ayırdıktan 6 ay sonra biriyle konuşmaya başlamıştım ama konuştuğum zamanda o çocuğu unutamamistim ki halada öyle. O 2 senelik olanla hiç konuşmuyoruz ama diğeri çok garip seninle evlenicem diyor tektaş bile almış bu cumartesi buluştuğumuzda takacakmis.

Lütfen beni kinamayin tek sorunum ben bu çocuğu eski sevgilimi unutmak için konuşmuştum. Bilirsiniz bazı kadınlar birinin yokluğunu başkasının varlığı ile doldurmaya çalışır bende öyle bir hata yaptım ve şimdi konu evliliğe kadar geldi ve tektasi bile almış ... Kendime çok kızıyorum çok küfür ediyorum bir insanın duygularıyla oynadığım için değmeyecek insan yüzünden başkasına umut verdim ama hiç sevgili gibi davranmamistim kendisine. Cumartesi bulusucaz gitmesem ayıp olacak. Gitsemde nasıl tepki vericem hiç bilmiyorum çünkü hayatımda hiç böyle bişey yaşamadım o yüzüğü görünce napicam ne dicem

Oncelikle hatalarınızı kabul ediyorsunuz. O yüzden eleştirmeyeceğim.Sevgili gibi davranmadım diyorsunuz, adam yüzük almış. Bence bu kendi problemi. Almasaymış. Hemen gelin gorumce olmuş kendi kendine. Çok abartığını , evlenecek kadar aranızda birşey olmadığını söyleyin. En kısa zamanda da ilişkinizi bitirin.

Yüzüğü kabul etmeyin tabikide vermek istediğinde ben evlilik düşünmüyorum o kadar birbirimizi tanidigimiza inanmıyorum de sonrada ayrıl ama hemen değil bi hafta içinde falan aynısı benimde başıma geldi keşke ben bu kadarla kurtabilseydim salak gibi unutmak için nişanlandim o çocukla eski sevgilime geri dönmek için nişanı attım ve eski sevgilim vefat etti bir hafta içinde yani hersey sarpasardi o zaman çok zor günlerdi

Yüzüğü kabul etmeyin tabikide vermek istediğinde ben evlilik düşünmüyorum o kadar birbirimizi tanidigimiza inanmıyorum de sonrada ayrıl ama hemen değil bi hafta içinde falan aynısı benimde başıma geldi keşke ben bu kadarla kurtabilseydim salak gibi unutmak için nişanlandim o çocukla eski sevgilime geri dönmek için nişanı attım ve eski sevgilim vefat etti bir hafta içinde yani hersey sarpasardi o zaman çok zor günlerdi

İnanamıyorum, başınız sağ olsun...

Yaptiginiz cok kotu bisey.
Bazen "civi civiyi soker" sozu altinda burda kkda cok tavsiye verilir bu yaptiginiz.
Her yazani gordukce "hayir sakin!' Diye belirtirim.
Dunyasi basina yikilicak. Ama baska yolu yok. Bu zamana kadr kandirdin bari simdi ilk ve son kez o sana asik adamin iyiligini dusun kendi iyiligin yerine.
Basta uzulucek ama elbet gecicek.
Onu daha fazla uzmeye hakkin yok.

Ben olsam kutlamanin kucuk kalmasina ozen gosterirdim " yok ufak bi restorana gidelim/ yok sessiz bi parka gidelim bugun"gibilerinden. Adam diz cokup hayir cevabini alinca sok geciricek o belli. Yada en guzeli " hayir diycem" sinyallerini vermek cok daha onceden.

İşte birileri canını yakınca,can yaktıkları için ortalık vicdansız insanlarla dolu. Sonra şimdiki sevgilin de aşk yaralarını başka kızlarla saracak,o kız da gelip burda konu açacak vs.vs.

2 senelik ilişkim vardı çok detaya girmek istemiyorum şimdi onla ayırdıktan 6 ay sonra biriyle konuşmaya başlamıştım ama konuştuğum zamanda o çocuğu unutamamistim ki halada öyle. O 2 senelik olanla hiç konuşmuyoruz ama diğeri çok garip seninle evlenicem diyor tektaş bile almış bu cumartesi buluştuğumuzda takacakmis.

Lütfen beni kinamayin tek sorunum ben bu çocuğu eski sevgilimi unutmak için konuşmuştum. Bilirsiniz bazı kadınlar birinin yokluğunu başkasının varlığı ile doldurmaya çalışır bende öyle bir hata yaptım ve şimdi konu evliliğe kadar geldi ve tektasi bile almış ... Kendime çok kızıyorum çok küfür ediyorum bir insanın duygularıyla oynadığım için değmeyecek insan yüzünden başkasına umut verdim ama hiç sevgili gibi davranmamistim kendisine. Cumartesi bulusucaz gitmesem ayıp olacak. Gitsemde nasıl tepki vericem hiç bilmiyorum çünkü hayatımda hiç böyle bişey yaşamadım o yüzüğü görünce napicam ne dicem
Ben seni eski konularından hatırlıyorum, 19 yaşındasın sanırım, bu yaşta ne evlenmesi de çocuğa, kibarca reddet. zaten doğru da , daha çok erken evlenmek için .

Normal bi adamin yuzuk alip evlenme teklif etmesi icin, baya baya emin olmasi lazim karşı taraftan.. O seviyeye nasil getirdin hakkaten?
Hem sen 19 yasinda degil miydin? Ne ara bu uzun iliskiler, evlilik teklifleri vs?

Adam yüzük takacak seviyeye geldi ama siz sevgili gibi davranmadım diyorsunuz?
Nasıl bir dengesizlik var aranızda?

Tabiiki reddedin ayrılın.
Daha sonra fazlası üzülmemeniz için şimdi olması gereken bu.

İnanamıyorum, başınız sağ olsun...

Dostlar sağ olsun hayatimdaki en büyük vicdan azabım herhalde vefat eden Sevgilimi üzmek olucak evlendim hala unutamadim eşim herseyi biliyor ve oda bana sana unut hatırlama diyemem diyor çünkü hiç kolay zamanlar değildi ailemin desteğiyle yaşadım resmenhala kabullenmiş değilim olanları kendimi hiç bi zaman affetmicem

Dostlar sağ olsun hayatimdaki en büyük vicdan azabım herhalde vefat eden Sevgilimi üzmek olucak evlendim hala unutamadim eşim herseyi biliyor ve oda bana sana unut hatırlama diyemem diyor çünkü hiç kolay zamanlar değildi ailemin desteğiyle yaşadım resmenhala kabullenmiş değilim olanları kendimi hiç bi zaman affetmicem

Kendinizi affedin lütfen, affetmek hafiflemektir. Siz nereden bilebilirdiniz ki böyle olacağını. Çok ağır bir ders olmuş maalesef. Ben de okuduğumda çok üzüldüm. Eşinizle mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum...

Kendinizi affedin lütfen, affetmek hafiflemektir. Siz nereden bilebilirdiniz ki böyle olacağını. Çok ağır bir ders olmuş maalesef. Ben de okuduğumda çok üzüldüm. Eşinizle mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum...

Ben hafiflesem ne olur ki o gencecik yaşında vefat etti ben rahat yaşasam ne olur ailesi de zaten hep beni sorumlu tuttu ölümünden benim yüzümden oldu yani ne olduysa .

Neyin kafasini yasayarak boyle konular açtığını cok merak ediyorum..
Ben fake olduğunu düşünüyorum
Ki üslub açtığı konular ilgi çekici konuların seçilmesi cevaplayış tarzı düşündürüyor 19 yaşındaki biri için bu tecrübeler fazla
Var sayalım değilse heyecan arama kendini kanıtlama psikolojik problemler diye uzar gider...

Back
X