• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzüksüz ve teklifsiz evlilik

cimcimelif

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
712
418
18
32
Sevgilimin ailesiyle tanıştım o da benim ailemle tanıştı evlilikten söz açtı ama evlilik teklifi etmedi. Ev bakmaya başladı ve yüzük de almadı. Yüzük şart mı? Arkadaşlarım olmaz öyle diyorlar siz ne düşünüyorsunuz?

Sanırım resmiyet oluşmamış henüz :KK14: Söz nişan ?

Evlilik teklifi sözden sonra mı oluyor? Soz nisan olmadı. Önümüzdeki aya aileler tanisacak
Yüzük beklentinize istinaden söylemiştim .
Aileler tanışacaksa zaten evlilik yoluna doğru gidiyorsunuz gibi geldi .Eh bir ara -bir şeyi unutmuyor musun -diye bir hatırlatma yaparsanız :ıslık:. Hakkınızda hayırlısı

arkadaslarinizin degil sizin ne dusundugunuz onemli bence..beklentilerinizi karsidakine hissettirin.belki adam boyle seylere hic gerek duymayan biri sonradan hayal kirikligina ugramamak icin bence isteklerinizi farkettirin.

İstemeye gelirken nasıl bir çiçek alacağını merak ediyorum aşkım :) ☺
Ama tabi öncesinde sana evet demem için soru sorman lazım dimi ahahaha de :KK70:

Açık açık söyledim. Teklif etmedin farkında mısın belki kabul etmeyeceğim neden bu kadar eminsin dedim.

1000 tl lik cehiz gorduler ve gorumcem burnumdan getrdi 5 tane blezk taktlar eski moda ve evlendkten snra kaynanamin anasna babasna baktm grumcem evde oldugu halde hc bseyime yardm etmezdi ve bendenbkotusu yok bole bole baslar herseyi yaptrnki kiymetnz olsn grumcem 10 bn tl lik cehz grdu 15 bn t lik blezk aldi 40 bn tlye ev doşedi kiymetndrn kitlik oluyor

bizimde boyle oldu gidisat o yondeydi teklif etmedi arada takılıyorum bu konuyla ilgili:) ama cokda onemli degil aslında adam size deger veriyormu davranısları nasıl onlara bakın

Eşim bana evlilik teklifi etmedi, yüzük sözde takıldı. 7 yıldır başına kakıyorum böyle daha eğlenceli :D:D

Sevgilimin ailesiyle tanıştım o da benim ailemle tanıştı evlilikten söz açtı ama evlilik teklifi etmedi. Ev bakmaya başladı ve yüzük de almadı. Yüzük şart mı? Arkadaşlarım olmaz öyle diyorlar siz ne düşünüyorsunuz?
Yani benm esimde bana sozden sonra tek tas alip evlilik teklifi etmisti. Benm icin onemsiz ama bekliyorsaniz da soyleyin icinzde kalmasin. Yuzugude nisanda alirlar herlde. Yuzuksuz nisan mi olurmus

Back
X