yüzüm de olusan kırmızı lekeler

dmr_nur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
25
79
3
13 haftalık hamileyim ve yuzum de normal de cıkan sivilcelerim vardı fakat bu dönemde daha fazlalastı yasayan varmı ve malum hamıle olduğum için ilaç kullanamıyorum doğal yollardan ne kullanabilirim bu lekeler benı cok rahatsız ediyor :(

13 haftalık hamileyim ve yuzum de normal de cıkan sivilcelerim vardı fakat bu dönemde daha fazlalastı yasayan varmı ve malum hamıle olduğum için ilaç kullanamıyorum doğal yollardan ne kullanabilirim bu lekeler benı cok rahatsız ediyor :KK43:
Canım bende de var o lekelenme.ben çatlaklar için bio oil kullanıyorum yüzümede sürüyorum ton farklılıklarını dengeliyormuşş

Canım bende de var o lekelenme.ben çatlaklar için bio oil kullanıyorum yüzümede sürüyorum ton farklılıklarını dengeliyormuşş

ton farkı deil canım ya tarla gibi oldu yuzum ve bende rahat durmuyorum aslında sureklı oynuyorum :( deli olucam piskolojım bozuldu ptesi kontrolum var bakalım ne diyecek doktorum

ton farkı deil canım ya tarla gibi oldu yuzum ve bende rahat durmuyorum aslında sureklı oynuyorum :KK43: deli olucam piskolojım bozuldu ptesi kontrolum var bakalım ne diyecek doktorum
Oynama sakınn mikrop kaptırırsın bide malum gebelikte her kremi süremiyoruzda daha kötü olmasın.ben ayrıca dalin in kalıp sabununu da kullanıyorum cok memnunum canım fikir olsun

Oynama sakınn mikrop kaptırırsın bide malum gebelikte her kremi süremiyoruzda daha kötü olmasın.ben ayrıca dalin in kalıp sabununu da kullanıyorum cok memnunum canım fikir olsun

zaman kaybetmeden alıcam canım sureklı elım yuzume gıdıyor :(

Evet. Ben daha önce sivilcelerim için roaccutane kullanmıştım. Hepsi geçmişti. Şu an yüzüm eski haline döndü sanki hiç kullanmamışım gibi çenemde ve yanaklarımda sivilceler çıktı yine büyüklü küçüklü

Evet. Ben daha önce sivilcelerim için roaccutane kullanmıştım. Hepsi geçmişti. Şu an yüzüm eski haline döndü sanki hiç kullanmamışım gibi çenemde ve yanaklarımda sivilceler çıktı yine büyüklü küçüklü

aynaya bakamıyorum valla suan cok sınırımı bozuyor

Back
X