- 27 Mayıs 2018
- 229
- 248
- 53
- 36
- Konu Sahibi Aaaa bosan tabii ki
-
Kız hiç erkekler ağlar mı , onlar anca yesinler içsinler çemkirsinler höthötler ..Esime soruyorum. Niye hic aglamiyorsun ara sira agla rahatlarsin d
Kız hiç erkekler ağlar mı , onlar anca yesinler içsinler çemkirsinler höthötler ..
durumunuz icin bence bir psikiyatr gorusu almaniz gerekiyor.
aglayamadiginiz, bastirmak zorunda kaldiginiz herhangi bir seyin geri donusumu mu acaba bu durumunuz? oyle bir yasanmisliginiz var mi?Aaaa bosan tabii ki
Psikiyatrla falan isim olmaz da ama soyledigin bana mantikli geliyo cunku bende senin gibi dusunuyorum bazen. Eskiden hic aglamazdim. Taşlaşmış gibiydim. Aglamamam lazim dik durmam lazim. Sonra evlenince sanki esim tum yükümü aldi gibi bisey oldu. Artik nazımın gectigi biri var. Cunku anne babaya aglanirsa onlar uzulurler.aman uzulmesinler aman sikintimi bilmesinler vs. Kisacasi siylediin .mantikli ama tedavi gerektirecek bir durum oldugunu dusunmuyorum.
Ana baba göğsünde ağlamak gülmek gibisi varmıdırPsikiyatrla falan isim olmaz da ama soyledigin bana mantikli geliyo cunku bende senin gibi dusunuyorum bazen. Eskiden hic aglamazdim. Taşlaşmış gibiydim. Aglamamam lazim dik durmam lazim. Sonra evlenince sanki esim tum yükümü aldi gibi bisey oldu. Artik nazımın gectigi biri var. Cunku anne babaya aglanirsa onlar uzulurler.aman uzulmesinler aman sikintimi bilmesinler vs. Kisacasi siylediin .mantikli ama tedavi gerektirecek bir durum oldugunu dusunmuyorum.
Konu sahibi istediğin kadar işim yok deseyde durumun normal degil hamileler gibi herşeye ağlamak garip bide ağlamak için açıp video izlemek daha da garip eşin olsaydım çok acayip gelirdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?