Yüzüm güzelmiş ama kiloluymusum

Esmanur7816

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
81
86
8
31
Merhaba kizlar buraya ne yazsam ne desem bilemiyorum için çok sikkkin ağlamaktan başka birşey gelmiyor içimden.
Asciydim mesleğimi bıraktim1 yıl önce çok yorucu ve saatleri uzun diye
Oğlum 6 yaşına girecek kızım 11 aylık
Kayinvalidemler ile alt üst oturuyoruz
Kalıcı makyaj ipek kirpik ogrennmek istedim
Bugün ipek kiepik eğitimine başladım ama içimde bana ait olmayan bişey var yani sanki benim yapmam gereken bu değilmiş gibi ama parada verdim mecbur gidiyorum.
Beni bugün asıl üzen uzun zaman sonra dışarı çıktığım için giyindigim pantolonun benim belimi bırakın bacagimdan dahi gecmemesi yüzüme tokat gibi çarptı giderken giyinecek hiç bişey bulamadım 1 yıl içinde 15 kilo almisim Ve ben bunu hiç umursamadim bugün hem bu kıyafetim olmayisi hem derste ki kızın bana çok güzelsin ama keşke zayıflasan bacakların çok geniş ben de eskiden senin gibiydim demesi beni bitirdi normalde ağzının payını veririm ama basiretim bağlandı bu durum beni daha çok istiyot.yemek yemeye özellikle tatlı. Pazartesi spora başlamak istiyorum ama devamliligim o azmim yok eşim çözülmeyecek iş degil yaparsın verirsin kilo diyor fakat ben içten içe onunda bu durumdan memnun olmadığını anlıyorum ben çok kararsız kaldım hem su iş öğrenme konusunda acele ettim sonradan isinirmiyim bilmiyorum. Hemde iradem yok ve elimden devamlı ağlamaktan başka hiç bişey gelmiyor...

Şöyle düşün belki o kız olmasa kendinin farkına varmayacaktın belki ileri gidecektin. Belki senin için bi başlangıç olur bırakma kendini hemen öyle 😊 kilo alınır verilir sağlığın olsun da. Kötü niyeti yoktur kilo sağlığı etkiliyor hem belki o yüzden demiştir.

Merhaba kizlar buraya ne yazsam ne desem bilemiyorum için çok sikkkin ağlamaktan başka birşey gelmiyor içimden.
Asciydim mesleğimi bıraktim1 yıl önce çok yorucu ve saatleri uzun diye
Oğlum 6 yaşına girecek kızım 11 aylık
Kayinvalidemler ile alt üst oturuyoruz
Kalıcı makyaj ipek kirpik ogrennmek istedim
Bugün ipek kiepik eğitimine başladım ama içimde bana ait olmayan bişey var yani sanki benim yapmam gereken bu değilmiş gibi ama parada verdim mecbur gidiyorum.
Beni bugün asıl üzen uzun zaman sonra dışarı çıktığım için giyindigim pantolonun benim belimi bırakın bacagimdan dahi gecmemesi yüzüme tokat gibi çarptı giderken giyinecek hiç bişey bulamadım 1 yıl içinde 15 kilo almisim Ve ben bunu hiç umursamadim bugün hem bu kıyafetim olmayisi hem derste ki kızın bana çok güzelsin ama keşke zayıflasan bacakların çok geniş ben de eskiden senin gibiydim demesi beni bitirdi normalde ağzının payını veririm ama basiretim bağlandı bu durum beni daha çok istiyot.yemek yemeye özellikle tatlı. Pazartesi spora başlamak istiyorum ama devamliligim o azmim yok eşim çözülmeyecek iş degil yaparsın verirsin kilo diyor fakat ben içten içe onunda bu durumdan memnun olmadığını anlıyorum ben çok kararsız kaldım hem su iş öğrenme konusunda acele ettim sonradan isinirmiyim bilmiyorum. Hemde iradem yok ve elimden devamlı ağlamaktan başka hiç bişey gelmiyor...
Kilonuzdan rahatsızsanız, verirsiniz. Bence siz de rahatsızsınız ama bir başkası söyleyince tokat etkisi yarattı.

Ki bence kadın hadsizlik etmiş. Ona ne? Yakın arkadaşınız değil bir şey değil.

Enerji bulamıyorum falan yok. Harekete geçmezseniz kilo almaya devam edersiniz.

Böyle rahatım diyorsanız hiç sorun yok. Ama rahatsızım diyorsanız, kilo vermelisiniz.

Öncelikle kendinize bir yol çizin. Mesela kilo verirken neleri yapmak sizi hoşnut eder (hobi) onlara bakın ve kendinizi onlara yönlendirin. Bu sekilde kilo verirken hem zorlanmazsiniz hem de çabuk birakmazsiniz.
Ayrıca spora gidecek vaktinizin olması çok büyük avantaj. Bu hem hızlı kilo verdirir hem de yeni çevre edindirir.

Tipik bir 11 aylik bebek annesi.
Bende bebelerim 1yasindayken (gecen yıl) hunharca yiyip evden de disari cikmadigim icin pantolonlarimin dizimden yukariya cikmadigini farketmemistim.Pijamalar da sündügünden dar gelmeyip aksine bollaşıyordu kilo bile gidiyor diye kendimi kandiriyordum.Ta ki sosyal hayata karisana kadar yani is.hayatima donene kadar.Simdi yavas yavas kaplumbaga hiziyla kilo veriyorum.2 senede 6 kilo verdim.😁Gitmesi gereken bir 15kilom var.Insallah 4 senede onu da vermeyi dusunuyorum🤣

Neden ağlıyorsunuz anlamıyorum. Kiloyu nasıl aldıysanız öylede vereceksiniz. Zamanla! Kendiniz için! Biri bana öyle bir şey dese yaaauv hee heeeğ Allahtan kilom var da nazardan çatlamıyorum der kahkahayı patlatırdım. Güzel artı zayıf olsaydınız ne yapacaktı yani? Ne işine yarayacaktı? Böyle bir şeyi asla yurtdışında söyleyemezsin tanıdığına da tanımadığına da. Yerini bilmez hadsiz şey.

Şimdi o kızı da esini de kenara atalım.

Peki sen ne hissediyorsun?
Mutlu musun bu halinle barışık mısın?
İşte tüm mesele bu.
Eğer bir şeyler yapacaksan başkaları bir şey diyor diye değil kendi arzun için yapmalısın.
Ben kendi halimden hiç memnun değilim kendimi sevmiyorum

Ya bu kilo verenlerde herkes kwndisi gibi düşünüyormuş gibi bir algı var. Onun için kilo verince uzman kesilip ben verdim mutlu oldum, şimdi o da mutsuz ben ona yardımcı olmalıyım diye dan dan konuşuyorlar. Çok takma onu herkese öyledir o hadsiz.
Siz kendiniz memnun değilseniz verin yani 15 kilo 1 yılda alındıysa belki 6 ayda da verilir ne ki yani? Önemli olan istemek

Kilo vermek zor değil ki hatta kilo almak çok daha zor. Sağlıklı beslenip spor ve hareketli yaşamla çok rahat kilo verirsin. Kiloyu sadece güzellik olarak düşünme kilo vermek sağlıklıdır. Metabolizma hızlıyken yaşın gençken ver ki ileride kilo vermek zor olmasın sağlığın bozulmasın

O zaman kendini nasıl seversin önce ona karar ver ve kendini sevdiğini kendine ispatla.
Bu ister zayıflamayla olsun ister bu kilonla barışarak. Ama bunu sadece kendini sevdiğin için yapmalısın.
Dünya başkasının sözlerini onemseyecek kadar uzun değil.

O zaman hergün aynada sesli şekilde kendinizi sevdiğinizi soyleyeceksiniz.
Hergun olumlu, hoşlandığınız bir özelliğinizi sevdiğinizi soyleyeceksiniz.

Plan için pazartesiyi beklemeyin. Şimdiden başlayın.

Kilo göz açıp kapanınca verilen bir şey değil. Hedefini küçük tut. Aylık 2-3 kilo mesela. Dengeli beslenerek gayet verilebilir bu kilo. Hem hedefini küçük tutuşunca daha ulaşılır olur ve adım adım ilerlemek seni de boğmaz, bırakma payın azalır.

Sürekli duyduğum için bu kelimelere bağışıklığım var.
Biraz boyun uzun olsaydı, biraz zayıf olsaydın yüzün çok güzel, ooo tenin pürüzsüz.
Bende isterdim gittiğim yerde Hadise gibi bir etki bırakmayı ama puff!
Gönlünüz ne istiyorsa onu yapın.

Back
X