• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzüm güzelmiş ama kiloluymusum

Valla sadece 5 kilo fazlam var ve ben aşırı rahatsızım. Nasıl anlamıyorsunuz 15 kg fazlanız olduğunu ? İnsan kıyafet giyerken bile anlıyor. Pijamalarını çıkart ve termal takım al. Onunla da günde 1 saat yürüyüş yap. Kilo milo kalmayacaktır. Bir de şu kilolu insanlar kompleks yapıp , en ufak şeye alınmasını anlamıyorum.

Anlayamazsın 🥲

ben 4 ayda 15 kilo verdim daha kısa sürede de verebilirdim ama arada iradesiz dönemlerim oldu zor nir süreç ama yapabilirsiniz bence

Bende 22 kilo aldım hemde 10 ay önceye göre sanırım niye takılıyorsun ki. Sen mutlumusun ona bak mutlu degil misin o zaman birazcık dikkat et. Istersen emin ol iradeli olursun. Ayrica ayda 3 kilo versen 5 ayda gitti. Ben suan kesin kararlıyım mesela 7 kilo verdim ve 22 kilo daha verene kadar devam edicem. Dünyaya sadece 1 kere geliyoruz beni kilolarim mutlu etmiyor, o zaman mutlu olma zamanı. Istersen beraber bile yaparız yeter ki iste. Hicbirsey imkansız değil kendini de uzme

Ne yazık ki ben de karşımdaki kişinin kilosu ile ilgili yorum yapanlardanım.Aslında banane di mi..ne yorum yapıyorsun🤬Ama genelde bu sohbet karşımdaki kadının ; "son dönemler kilo aldım..zayıflamak istiyorum zayıflayamıyorum " cümlesi ile başlıyor.Ben de yemi yutup;" aslında şöyle yaparsan kısa zamanda kilo verirsin.. " diye başlıyorum anlatmaya 😒

O zaman hergün aynada sesli şekilde kendinizi sevdiğinizi soyleyeceksiniz.
Hergun olumlu, hoşlandığınız bir özelliğinizi sevdiğinizi soyleyeceksiniz.

Plan için pazartesiyi beklemeyin. Şimdiden başlayın.
Bence de hemen baslamali konu sahibi
Ertelemek hic bir zaman cozum olmuyor
Burda cuma yarismalarinda 20 kiloya yakin verdim 6 8 ayda
Iradesiz ve stresli bir donemden gectim 15 ini geri aldim
Dun aynada farkettim ki toto yine kocaman olmus memeler sismis
Sağlıklı beslenmeye basladim sporu da eklersem bu sefer daha kisa surede vermeyi dusunuyorum
Lutfen sporla destekle hem sıkılaşırsin hemde daha çabuk kilo verirsin

Bence de hemen baslamali konu sahibi
Ertelemek hic bir zaman cozum olmuyor
Burda cuma yarismalarinda 20 kiloya yakin verdim 6 8 ayda
Iradesiz ve stresli bir donemden gectim 15 ini geri aldim
Dun aynada farkettim ki toto yine kocaman olmus memeler sismis
Sağlıklı beslenmeye basladim sporu da eklersem bu sefer daha kisa surede vermeyi dusunuyorum
Lutfen sporla destekle hem sıkılaşırsin hemde daha çabuk kilo verirsin
Kesinlikle öyle.
Nerde okudum hatırlamıyorum. Pazartesi yada şu gün başlarım diye başlayanların büyük kısmı nasılsa bırakacam hissiyle hareket ediyormuş. Ama şimdi başlayan, şimdi kalkıp 10 dk yürüyen biri bile daha kararli davranıyor tarzında okumuştum.
Siz de verirsiniz ki daha önce de vermişsiniz.

Kesinlikle öyle.
Nerde okudum hatırlamıyorum. Pazartesi yada şu gün başlarım diye başlayanların büyük kısmı nasılsa bırakacam hissiyle hareket ediyormuş. Ama şimdi başlayan, şimdi kalkıp 10 dk yürüyen biri bile daha kararli davranıyor tarzında okumuştum.
Siz de verirsiniz ki daha önce de vermişsiniz.
InsAllah
Onceki kilo vermemde spor fazla olmadigi icin yeterince sıkılasamadim
Bunda kararliyim
Komsumuz 3 ayda 15 kiloya yakin verdi hergun hizli hizli yurudu
3 beden birden inceldi
Ben 8 ayda 3 beden zor indim

InsAllah
Onceki kilo vermemde spor fazla olmadigi icin yeterince sıkılasamadim
Bunda kararliyim
Komsumuz 3 ayda 15 kiloya yakin verdi hergun hizli hizli yurudu
3 beden birden inceldi
Ben 8 ayda 3 beden zor indim
Kaç saat yürümüş öyle. Baya hızlı incelmiș 👏
Zayiflayinca Yüzünüz de sarkiyorsa yüz yogasi öneririm, vücut gibi aynı. Sarkan kaslar sıkılașıyor, kırışıklıklar baya açılıyor.

Hadise mi , Demet Akalın mı diye sorunca Hadise depar atıyor :KK70: Bende senle aynı fikirdeyim ama o kendi kulvarında diğerlerinden çok daha iyi. Gerçi sabah seren serengilciğimi izledim :KK70: Türkiyede gustosu olan ve en iyi giyinen kadın oymuş :KK70: öyle bi güldüm ki. Almış 3 kuruşluk çakma şeyleri gelmiş hava basıyooo
Demet Akalınin kadin olduguna dair şüphelerim var ya :D kolejli iyi aileden gelme bi assolist olunca gusto sahibi olmak otomatik yüklenio tabi ne sandin. Kapatmadilar mi o programi daha ya en tahammül edemedigim insan ceren cerengil.

Ne yazık ki ben de karşımdaki kişinin kilosu ile ilgili yorum yapanlardanım.Aslında banane di mi..ne yorum yapıyorsun🤬Ama genelde bu sohbet karşımdaki kadının ; "son dönemler kilo aldım..zayıflamak istiyorum zayıflayamıyorum " cümlesi ile başlıyor.Ben de yemi yutup;" aslında şöyle yaparsan kısa zamanda kilo verirsin.. " diye başlıyorum anlatmaya 😒

Aaa sizinki sayılmaz, karşı taraf açıyomuş konuyu, siz de yardımcı olmaya çalışıyomuşsunuz, bi de kg ile ilgili hiç bi konu muhabbet yokken direk sen kg mu aldın? Diyet yapsana diyenler var, hadsiz olan onlar bence, ama ağlamacak dövünecek bi şey de yok bence konu sahibi için, insanlar 30-35 kg veriyo altı üstü 15 kg, 4-5 aylık süreç en fazla, insan bunun için ağlar mı?

Aaa sizinki sayılmaz, karşı taraf açıyomuş konuyu, siz de yardımcı olmaya çalışıyomuşsunuz, bi de kg ile ilgili hiç bi konu muhabbet yokken direk sen kg mu aldın? Diyet yapsana diyenler var, hadsiz olan onlar bence, ama ağlamacak dövünecek bi şey de yok bence konu sahibi için, insanlar 30-35 kg veriyo altı üstü 15 kg, 4-5 aylık süreç en fazla, insan bunun için ağlar mı?
Kimsenin kilo adığını/ verdiğini farketmem..kendisi söylerse "aaa ..evet " derim. Ama yok kuzum ben aydınlandım.41 yılda ulaştığım tüm çıkarımlar, edindiğim deneyimler şu an dalga dalga beynime doğru gidiyor 😂 Anladım ki kilo muhabbetini açan kadınların duymak istediği nasıl kilo verileceği..kilonun aynı zamanda sağlık sorunlarına yol açtığı gerçeği değil..Duyulmak istenilen; "sen kilolu değilsin ayol ..ne kilolu kadınlar var..iyisin iyi" cümlesi

Kaç saat yürümüş öyle. Baya hızlı incelmiș 👏
Zayiflayinca Yüzünüz de sarkiyorsa yüz yogasi öneririm, vücut gibi aynı. Sarkan kaslar sıkılașıyor, kırışıklıklar baya açılıyor.
Onceki zayiflamam da sarkma olmadi yuzumde tam tersine toparlaandi sıkılasti gidim gitti
Simdi tekrar geldi vücudumda en rahatsiz eden yerim
Yuz icinde egzersiz yapmıştim belki ondan olmadi

Kimsenin kilo adığını/ verdiğini farketmem..kendisi söylerse "aaa ..evet " derim. Ama yok kuzum ben aydınlandım.41 yılda ulaştığım tüm çıkarımlar, edindiğim deneyimler şu an dalga dalga beynime doğru gidiyor 😂 Anladım ki kilo muhabbetini açan kadınların duymak istediği nasıl kilo verileceği..kilonun aynı zamanda sağlık sorunlarına yol açtığı gerçeği değil..Duyulmak istenilen; "sen kilolu değilsin ayol ..ne kilolu kadınlar var..iyisin iyi" cümlesi

İşte buna kesinlikle katılıyorum, çok kg aldım diye kendi ağzıyla dese de karşı taraf onayladığında bozuluyor, ben de buna sinir oluyorum işte, bozulacaksan konuyu kendin niye açıyosun arkadaş, herkes senin duymak istediklerini söylemek zorunda mı? Ben mesela asla kimseyi yalandan övemem, beğenmediğim bi kombini karşımdaki mutlu olsun diye ay çok güzel olmuş diyemem, bana da yalandan iltifat edilsin istemem, duymak istediği cümleleri herkes kendine söylesin bence😂

Demet Akalınin kadin olduguna dair şüphelerim var ya :KK70: kolejli iyi aileden gelme bi assolist olunca gusto sahibi olmak otomatik yüklenio tabi ne sandin. Kapatmadilar mi o programi daha ya en tahammül edemedigim insan ceren cerengil.
Ona göre en çok izlenen. İlk 100 de bile yok:D

Sizinle aynı kiloyu tecrübe etmiş biri olarak tavsiye vermiş. Ezelden beri zayıf olan biri dese tamam can sıkıcı ama sizinle aynı olan birinin demesi samimiyettir ve haklıdır. Kıza gıcık olacağınıza sağlığınız icin size iyi gelene odaklanmalısınız :KK52:

Back
X