yuzum lekelendi cok mutsuzum

sebocu

03.11.2015 yusuf'um hosgeldin annemm
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
481
533
33
Merhaba hanimlar , araniza yeni katildim. Daha 9 haftalik hamileyim. Bugun tesadufen aynaya baktigimda elmacik kemiklerimin oldugu yerde birsuru kirmizi nokta cikmis . kendimi bir an cok kotu hissettim. Sizin de boyle oldu mu. Bu neyden kaynaklaniyor olabilir. Moralim cok bozuldu resmen cirkinlesmis yuzum :KK43:

Merhaba hanimlar , araniza yeni katildim. Daha 9 haftalik hamileyim. Bugun tesadufen aynaya baktigimda elmacik kemiklerimin oldugu yerde birsuru kirmizi nokta cikmis . kendimi bir an cok kotu hissettim. Sizin de boyle oldu mu. Bu neyden kaynaklaniyor olabilir. Moralim cok bozuldu resmen cirkinlesmis yuzum :KK43:

Canim bunun icin cok erken daha. ben 31 haftaligim daha bu hafta yuzumde sisli lekeler olusmaya basladi.

Bir doktorunla görüş genelde yüzdeki lekelenmeler son aylarda olur. güneşe çıkmadan önce mutlaka koruyucu sür, hamileyken cilt çok hassas oluyor.
benim de ikinci hamileliğimde lekelenme oldu. krem kullanıyorum baya geçti. Üzülme hamileyken oluşan lekeler doğumdan sonra geçiyor, hamileliğinin tadını çıkar

Sali gunu doktora gidicem. Cildiyedrn de randevu aldim. Sebebi ne cok merak ediyorum. Evet daha erken cildimde boyle seyler olmasi diye dusundum.:KK61::KK61:

X