yüzüm pullandi acil yardim

oladybird

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
70
0
36
Avusturya
ev doktorum sivilce icin bana akne kremi verdi onu kullandim üc gün filan ama cildim asiri derecede kurudu bir gecede sabah uyandigimda 10 yil yaslanmis gibiydim ve simdi cildim cok kuru ve pul pul oldu cok igrenc duruyor. yarina kadar nasil gecer bu lütfen yardim edin :(

akne ve sivilce için verilen kremler cildi kurutup pul gibi döküyor...ama yanındada bir tane daha krem vermesi lazımdı...
benimde aynı sorunum vardı. dr um biri kurutucu biride nemlendirici gibi bir krem vermişti

Bepanten plus krem al hemen eczaneden akşama bile geçer
öyle zararı olan bir ilaç değil

ŞAhsen benimkini geçiriyor

Bepanten sivilce ilacı kullananların dostudur
Bende kısa süre kullandım o ilaçlardan,cebimden hiçbir zaman çıkarmazdım
Pullanan yerleri nemlendirirsin gün içinde

Son düzenleme:
geçecegini sanmıyorum.. bende akne için kullanmıştım.ve aşırı kuru bır cılde sahıp oldum.gunde 4-5 posta nemlendırıcı suruyorum yınede banamısın demıyor..bende bıktım..inşallah senınki biran önce geçer..

ev doktorum sivilce icin bana akne kremi verdi onu kullandim üc gün filan ama cildim asiri derecede kurudu bir gecede sabah uyandigimda 10 yil yaslanmis gibiydim ve simdi cildim cok kuru ve pul pul oldu cok igrenc duruyor. yarina kadar nasil gecer bu lütfen yardim edin :(

akne ilaç ve kremleri cildi kurutur ve ölü deriyi pul pul döker. Bu normal bir şey tedavı suresince devam edebilir. kuruluk için bepanten krem en ideal olanıdır. Sürekli sürmen gerekir bende ilaç kullandım çok iyi biliyorum. yüzümün kuruluğundan kanardı bile yüzüm ve dudaklarım sürekli krem sürerdim iyi gelirdi.

canım ben artık cıldımde cıkan ufak tefek sıvılceler ıcın doktora gıtmıyorum artık .cunku cıldımı ıyıce mahvedıp yolluyorlar benı .

benden bundan 3 hafta once gıbı ,cıldım de cıkan ufak mınık mınık olan 3-4 sıvılceyı kafama cok taktım ve doktora gıttım .

doktor orada bıle dedı "mevsımsel sıvılceler bunlar dert etme sorun yok ama ben yıne de sana bır ılac vereyım "dedı .

bana alkollu uc ılacı karıstırarak merhem verdı ,bır hafta onu kullandıktan sonra cıldım harıtaya dondu .

gelen gıden sorar oldu "cıldıne ne oldu senın boyle cıldın de cızıkler var hep ne yaptın sen kendıne "dıye

mıllet sorar olmustu cunku verdıgı krem cıldımı cızdı resmen .sevgılım zaten dırek gordugun de benı "sashamıa

ne bu suratın halı yaa harıtaya donmus heryer cızık "dedı .ayy oyle bır kotu oldum kı anlatamam .

o an bıraktım o ılacı ,2 gun boyunca bebanthen plus mavı olan kremı kullandım .ınanırmısın 2 gun de etkısı

gosterdı .cıldımı yatıstırdı cızıklerı ıyılestırdı

Geçer canım merak etme.Akne tedavisinde görülen şey bu kızarıklık,kuruluk vs..Doktorun aslında bir nemlendirici vermesi gerekiyordu ama işte ilacı veriyor da sonra ne olduğu umrunda bile olmuyor,çok yaşadım ben b utür şeyleri ben de sana ceradolin nemlendiricisini öneriyorum,bepanthen demiş arkadaşlar,o da doğrudur.Cildimde hiç kullanmadım ama dudaklarıma çok iyi gelmişti.Geçmiş olsun..

cok tesekkür ederim arkadaslar bende aldim bugün bepanthen kreminden sürdüm yüzüme bakalim insallah gecer bunca kisi iyi geldigini söylüyorsa mutlaka iyi geliyordur :) babamda sürme kizim artik yüzüne biseyler diyor, eskiden kremmi vardi diyip duruyo :D

Bu tur ilaclar cildin ph dengesiyle oynuyor....
Aslinda boyle seyler kullanilmasina karsiyim.
Daha once internetten arastirdigim kadari ile..
Cogu kisi bu dertten muzdarip ilac tedavisinde cildin kurumasi.
Gecici bir farklilik oluyor.
Sivilcelere iyi gelecek bir sey soyleyeyim arkadasim...
Ilac tedavin bittigi zaman yapmaya calis haftada bir kere iyi geliyor.
Aspirin ve bal maskesi sivilcelere devadir..
1 tane aspirin bir iki damla su dokundur aspirin parcalanir...
Daha sonra bir tatli kasigi bal koy karistir..
Haftada bir kez uygulamaya calis...
Hic bir zarari olmadigi gibi cildi yumusacik yapiyor..
Sivilceler kayboluyor...
Birde daha az yagli yemege calis...
Bol bol meyve ye..
Bol da su ic hergun...
Sivilce sorunum yok ama cildimi bu sayede koruyorum.
Bazen minik onlemler ve bakimlar cok degisiklik yaratir...

Back
X