• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzüm soyuluyor

ecmsl

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
39
9
13
Arkadaşlar gecen gun 3-4 gunlugune tatile gittim kuzenim vazelim sürmemi cok iyi bronzlaştırdını söyledi ilk gün sürdüm karardım sonraki günlerde yüzüm yanmaya başladı ertesi gün yüzüm şişti ve yüzüm soyulmaya basladı simdide evdeyim ve yüzüm soyuluyo ve bende elimle tek tek yoluyorum bu soyulmayi daha kolay cikartmanin bi yolu varmi

Arkadaşlar gecen gun 3-4 gunlugune tatile gittim kuzenim vazelim sürmemi cok iyi bronzlaştırdını söyledi ilk gün sürdüm karardım sonraki günlerde yüzüm yanmaya başladı ertesi gün yüzüm şişti ve yüzüm soyulmaya basladı simdide evdeyim ve yüzüm soyuluyo ve bende elimle tek tek yoluyorum bu soyulmayi daha kolay cikartmanin bi yolu varmi
Benim hep burnum alnım soyulur denizden sonra,bildiğin omuz soyulması gibi bir şey..

banyo yapmak..

Vazalin mi ne yaptın sen kendine böyle. onun koruyucu bir etkisi yoktur tabiki soyulur dua et birinci derece yanık olmamışsın.
nasıl kolay çıkar bilmiyorum ama buzla ovmayı dene belki rahatlatır

Banyo yap yumaşar derin. Yağlı krem sür bol bol.

Vazalin mi ne yaptın sen kendine böyle. onun koruyucu bir etkisi yoktur tabiki soyulur dua et birinci derece yanık olmamışsın.
nasıl kolay çıkar bilmiyorum ama buzla ovmayı dene belki rahatlatır

Denicem .. ama korkuttun simdi beni bronzlasmis derim soyuluyo altinda kendi ten rengim cikiyo kotu durmaz demi

Denicem .. ama korkuttun simdi beni bronzlasmis derim soyuluyo altinda kendi ten rengim cikiyo kotu durmaz demi
yüzündeki soyulma geçince yüz için keseler var hafif hafif yaparsan iz kalamz nemlendirici sürersin sonrasında zamanla geçer.

yüzünü kendi elinle soyma çil oluşabilir krem sür sürekli kendi soyulsun ya da bir cildiyeciye git geçmiş olsun.

Ya akıl var mantık var, bunu sana öneren de hangisi yok acaba?

Yağ+ ısı= kızartma

Hani şu cilt bakımı için sürdüğümüz doğal yağlar var ya, onlar ile bile normal güneşe çıkmak cilde çok zararlı, kaldıki vazelinle güneşlenmek :S

Bence bir uzmana danışın, kalıcı izler olmasın.

Ya akıl var mantık var, bunu sana öneren de hangisi yok acaba?

Yağ+ ısı= kızartma

Hani şu cilt bakımı için sürdüğümüz doğal yağlar var ya, onlar ile bile normal güneşe çıkmak cilde çok zararlı, kaldıki vazelinle güneşlenmek :S

Bence bir uzmana danışın, kalıcı izler olmasın.

Iste kuzenin aklı napayım

Geçmiş olsun.Kendi haline bırak,soyup çıkarmaya çalışma.Deri hazır olunca üst katı kendi atar.Sen kendin soyarsan,hazır olmamış deri günyüzüne çıkar ve hassas olur.
Güneşe çıkarken ondan bundan duyduğunuz herşeyi sürmeyin.Çoğu zararlı tavsiyeler oluyor.

Geçmiş olsun.Kendi haline bırak,soyup çıkarmaya çalışma.Deri hazır olunca üst katı kendi atar.Sen kendin soyarsan,hazır olmamış deri günyüzüne çıkar ve hassas olur.
Güneşe çıkarken ondan bundan duyduğunuz herşeyi sürmeyin.Çoğu zararlı tavsiyeler oluyor.

teşekkür ederim canım

Back
X