yüzüm terliyor

femmette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
610
805
53
merhabalar,
benim derdim yüzümün (çene) sürekli terlemesi.

yaz kış, özellikle çene, yani alt dudak altı sürekli terliyor.
makyajın akması bir tarafa,
cebimde, çantamda, elimde sürekli peçete.

artık çok bunaldım.
sorunuma kısa sürede iyi gelecek, önerebileceğiniz bir şey var mı?

dr.a gitsem ilaçla falan tedavisi var mıdır acaba?

ekleme: aslında benim sorunum parlama değil,
alt dudağımın, hemen altındaki hafif çukur bölgenin, yaz kış boncuk boncuk terlemesi.
sanırım tam anlatabildim.

Son düzenleme:
makyaj ürünlerini yağlı ciltlere olanlarını alın, sebum azaltıcı yüz temizleme ürünlerini kullanın ve daha az cildinizin nefes almamasına neden olan ürünler kullanın.

makyaj ürünlerini yağlı ciltlere olanlarını alın, sebum azaltıcı yüz temizleme ürünlerini kullanın ve daha az cildinizin nefes almamasına neden olan ürünler kullanın.
teşekkür ederim, ilginç olan cildimin kuru olması,
sadece çenem terliyor.

Çok sınır bozucu .
Bende de aynı durum var ve elimden n geldiğince makyaj yapmamaya çalışıyorum .
Bebe pudrası var ya onu alip makyajdan önce biraz suruyorum fırçayla o biraz azaltıyor...

Kullandığın kozmetik ürünlerden dolayı terliyordur büyük ihtimalle. Ben normalde cok fazla terleyen biri değilim, karma cildim olmasına rağmen Yüzüm hic ama hic terlemez ama bi ara bi fondöten kullanıyordum, hava aşırı sıcak olmamasına rağmen Yüzüm terliyordu. Sendede öyle bi durum olabilir

Çok sınır bozucu .
Bende de aynı durum var ve elimden n geldiğince makyaj yapmamaya çalışıyorum .
Bebe pudrası var ya onu alip makyajdan önce biraz suruyorum fırçayla o biraz azaltıyor...
ben de sadece h.sonları makyaj yaparım.

kendimi bildim bileli bunu yaşıyorum.
peki bebe pudrasını makyaj yapmadığımda da sürsem nasıl olur.

Bu havalarda herkesin derdi bu sanırım zaten ama ter bezleri alınıyor sanırım bi arkadaşım ellerinden su damlıyodu resmen elindeki ter bezlerini aldırdı.. yüzde ne olur bilmem :)

Kullandığın kozmetik ürünlerden dolayı terliyordur büyük ihtimalle. Ben normalde cok fazla terleyen biri değilim, karma cildim olmasına rağmen Yüzüm hic ama hic terlemez ama bi ara bi fondöten kullanıyordum, hava aşırı sıcak olmamasına rağmen Yüzüm terliyordu. Sendede öyle bi durum olabilir
yok ben küçüklüğümden beri (makyaj yapmadığım yaşlar),
bunu yaşıyorum.
annem hiç makyaj yapmaz, onda da var.

o zaman sorun sadece çenenizle ilgiliyse yağ emici küçük pedler satılıyor kozmetik satan yerlerde bulabilirsiniz. Aklıma baka bir şey gelmedi :110:
denerim, teşekkür ederim

:KK71:
yok ben küçüklüğümden beri (makyaj yapmadığım yaşlar),
bunu yaşıyorum.
annem hiç makyaj yapmaz, onda da var.

denerim, teşekkür ederim
Allah Allah o zaman yüzdeki ter bezlerindemi bi sorun var acaba :KK64: bi cildiyeye görün bence ama kendin yapabileceğin tek sey diger arkadaşlarda yazmıs ya pudra yada pamuk. Pudra iyi bi Yöntem ama gözenekleri tıkadığı icin sivilce vb sorunu yaşamazsın umarım

Benimkide terler.
Heleki burnumda hafif kemer var nefret ederim burnum parladikca o kemer gozume batar.

Ben bb kremu kullaniyorum fondoten yerine, bb kremin ozelligi cilde hava aldirir.
Bb kremden sonra tenime uygun bi pudra suruyorum fircayla. Daha az parliyor.

Her hangi bi krem kullaniyosan o terleyen bolgeye surmemeye calis, etrafindan gec.

:KK71:
Allah Allah o zaman yüzdeki ter bezlerindemi bi sorun var acaba :KK64: bi cildiyeye görün bence ama kendin yapabileceğin tek sey diger arkadaşlarda yazmıs ya pudra yada pamuk. Pudra iyi bi Yöntem ama gözenekleri tıkadığı icin sivilce vb sorunu yaşamazsın umarım
evet benim de aklıma cildiye geliyor, belki bir ilaçla falan geçiyordur.
ama, bugün bebe pudrası ve o pamuklardan alacağım.
denemek istiyorum.
Benimkide terler.
Heleki burnumda hafif kemer var nefret ederim burnum parladikca o kemer gozume batar.

Ben bb kremu kullaniyorum fondoten yerine, bb kremin ozelligi cilde hava aldirir.
Bb kremden sonra tenime uygun bi pudra suruyorum fircayla. Daha az parliyor.

Her hangi bi krem kullaniyosan o terleyen bolgeye surmemeye calis, etrafindan gec.
aynen, oraya hiç krem sürmüyorum.

Bunu her gordugumde yaziyorum. O pudralar saglikli degil. Nette arastirin, kansorejen oldugunu soyleyen calismalar var. Bu riski aldiginiza degmez.
Bebeklere de kullanilmasin lutfen.
Cene kisminda yaglanma, asiri terleme, sivilce hormonal bir sorunun gostergesi olabilir. Once bu ihtimal arastirilmalidir.

dün gittiğim gratis resmen talan edilmişti,
ne sorsam kalmamış.
hafta içi gelirmiş, öncelikle şu yağ emici mendillerden denemek istiyorum.

gerçi çok da ucuzmuş, işe yarar mı bilemedim ama,
deneyeceğim.

bana çene bölgemi kurutacak bir şey lazım.

fazla yağlı olmayan mat ürünler kullanabilirsiniz benimde yazın oluyor

aslında benim sorunum parlama değil,
alt dudağımın, hemen altındaki hafif çukur bölgenin, yaz kış boncuk boncuk terlemesi.
sanırım tam anlatabildim

Back
X