Yüzümde çıkan benler...

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
Hanimlar bu konudan inanilmaz muzdaribim
Yaklasik 4 ay once çenemde bir ben çıktığını fark ettim. Bariz yeni oluşmuştu.
Bugun de yuzumu yikarken burnumda çıkmış ama dün yoktu. Bildiğiniz siyah kocaman bir ben.....
Napicam ben ya :KK43:
Daha da cogalirsa? Neden cikiyor ki?

Ben de bekliyorum yorumları ama bendeki et beni değil deride normal benler, arada yenileri oluşuyor. Hatta bazen çil mi ben mi ayırt edemiyorum bayağı çilliyim:KK70:

Kocaman derken?
Güneşten dolayı çıkıyor ama ufak ufak . Öyle birden büyükçe nasıl çıkar ki.

leke gibi mi bildiğimiz ben mi? güneş bazen ben gibi koyu renkte izler çıkarır ama yok eminim ben diyorsanız bi dermatolog muayenesi diyorum

Cildiyeye gorunun bence gunes lekesi olabilir mi ki? Et beni mi normal ben mi

leke gibi mi bildiğimiz ben mi? güneş bazen ben gibi koyu renkte izler çıkarır ama yok eminim ben diyorsanız bi dermatolog muayenesi diyorum
Kahverengi nokta benler oluyor ya ondan.
Bu benlerin tedavisi yok mu yaa

Ben de bekliyorum yorumları ama bendeki et beni değil deride normal benler, arada yenileri oluşuyor. Hatta bazen çil mi ben mi ayırt edemiyorum bayağı çilliyim:KK70:

Benimki de normal ben et beni değil. Ama burnumda cikmasi sinirimi bozdu.

Yani biraz abarttim sanirim. Burnumda, normal kahverengi bir ben.ama 1 gunde cikmasi sinir bozucu.
Güneşten dolayıdır o zaman cnm. Güneş kremi falan kullanıyor musun?
Benim de yüzüm çok lekeli. Cildiyeye gittim doktorun ilk işi güneş kremi yazmak oldu.

netten baktımda 40 yaşına kadar çıkan benler normal görülüyormuş ama tabii rahatlamak için bir doktoru ziyaret et sen yinede canım :)

Güneşte kaldıysanız olabilir benimde kolumda artıyolar sayıyorum sürekli:)

güneşten dolayı olabilir ancak mutlaka doktora görünün belli bir yaştan sonra çıkan benler cilt kanserine işaret olabilir

Vucudunuzda cıkan benleri ihmal etmeyin..derhal doktora gidin..bu tur olaylar Allah korusun cilt kanserine kadar gidiyor biliyorsunuz.

Güneş lekelerine yönelik profesyonel güneş kremi kullanmalısınız. Öyle arko, nivea vs olmaz. Ducray olabilir, Solante olabilir. Üzerlerinde genelde pigment ya da brown spots yazar. Solante (kahverengi olanı size uygun) çok yoğun, yüzde beyaz tabaka bırakabiliyor. 1-2 marka daha vardı ama şu an aklıma gelmedi. Bu arada yaz kış kullanmalısınız.

X