yüzümde ki lekeler :(

semaanisaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
133
178
33
merhaba arkadaşlar benim iki kızım var onlarda böyle birşey yaşamadım şuan 3.gebeligim yüzümde bi sürü siyah nokta oluştu bebeğimin cinsiyeti belli değil ama içime bu da kız olacak gibi doğuyor hep hem cinsiyetle alakası olacağına da emin değilim benim gibi yüzünde siyah noktalar ve lekeler olan var mı acaba?

Eltimin yüzü kap kara leke oldu bebeği erkek. Bildiğin sis çökmüş gibiydi. Bizde bebeğin saçını sür geçer derler. Oda bebeğinin saçını yüzüne sürdü hep. Lohusalıkla oda kayboldu. Korkma bi damla iz kalmıyor. Bende ikinci kızıma hamileyim leke falan hiç yaşamadım. Bebeğin erkek olabilir inşlh sağlıklı hayırlı bir oğlun olur :))

bende rizeliyim yani bana da öyle dediler cinsiyetle alakalı olabilir diye zaten iki kızım olduğu için habire soru soruyorlar erkek ihtimali için yani zorla erkek yapacaklar bebişi:) :) çok teşekkür ederim cevabın ve güzel duaların için Allah razı olsun :)

Seni çok iyi anlıyorum benimde karnım sivri hala bi umut bekliyorlar rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin hemşerim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…