Nasıl bir yöntemle yok ediliyor bu benler? Yüzündeki ben doğuştan mıydı? Bu işlemden sonra tamamen mi gitti yani iz falan kalmadı mı? Birde ücretini sorabilir miyim :)
ins yasamam bu konuda cok düşünndüm ben Allah beni bu sekilde yaratmış niye böyle yapıyrm ne zararı var ki bana diye?
ama ınanırmısınız dogdugumdan beri bu beni hep insanlardan sakladım yanagımda idi başka yerlerimde de benlerim vardı ama onları saklama psikolojim yoktu.
kendimi hep kötü hissettirdi bi insanın yüzüne bakmamak kadar kötü bir şey yok ne diyorum size dikkat çekmemek için küpe bile takmıyordum.
bana psikolojik rahatsızlığı vardı. Cok istedim Allah tan izin ver aldırayım dedim.
benim doktorum yani barış çakır ilk önce bana bır kagıt uzerinde beni(nevüsü) anlattı cizimle. Ama tabi o an sadece aldırmaya odaklıydımhem dinliyor hem de dinlemiyor gibiydim kafamda aldırmak istiyordum bi an önce. Sonra bir beyaz koltuğa oturdum psikaytriye gidersinde yatarsın ya o tür koltuktu iyidi rahattı zaten Barıs cakır muyanesıne bittim harika dekarosyonu kim yaptysa ve müzikleri süper neyse bu konuyu geçelim sonra Barıs cakır ince küçük bir iğneydi sanırım benime onu vurdu. İnanır mısınız diyorum hiç uyuşmadı bu
dedi uyuştu hissetmiseyceksin bi uyuşukluk hissetmiyorsunuz. Hayatınızda diş doktoruna gittiniz mi bilmiyorum gittiyseniz onda ki uyuşukluk asla değil. Sonra bir şeyle kesmeye başladı benimi baya uğraştı canım benimsonra kanayan yere bezle dokundu durdu bi şeyler sürdü küçük bi bantla orasını bantladı. O andan sonra ben bir mutlu oldum bir mutlu anlatamam psikolojim düzeldi bu beim için paha biçilmezdi bi parasal karşılığı yoktu. Ve keşke daha önceden yaptırabilseydim dedim
fiyat vermek doğru mu bilmiyorum. doğru değilse msjından silinir sanırım. Benim doğuştandı. Et ben değildi yani kabarık değildi. Şuanlık çukur mukur görmüyorum sadece kırmızılık var zamanla tamamen iyileşirsem buraya yazıcam iz kalıp kalmadığını size.
nevüsümü aldırmaya 300 tl ödedim. patoloji ücreti ise 100 tl ama ben patolojiye gönderemedim param olmadığı için
Merhaba arkadaşlar, ben de 19 yaşındayım. Çocukluğumdan beri hep güzel olduğumu söylemişlerdir. Ama benım özgüvenimi her defasında sarsan öyle bişey vardı ki... Yüzüm de burnumun yanında 0.5 cm lık kabarık koyu bır ben. Onu son 3-4 senedır takıntı halıne getırdım.... Gerçekten konuşurken insanların yüzüne bi güvenle başım dik bakamazdım ve resımlerım hep profılden çekilmiştir.. Son 2 senedir hep kapatıcı kullanmmışımdır ve kımsede o benın farkına varmamıstır ama ta kii eve gelip makyajı sildiğimde ben onu görene kadar. En sonunda onu aldırmaya karr verdım. Tabi bu sadece sizin kararınızlıda olmuyo 19 yasında bırı olarak . Aile onayı, maddi destek gibi.. En sonunda aile sorununuda aşarak bir devlet hastanesine gitti ve doktorrum muhteşem bi insandı, devlet hastanesi oldugu ıcınde bır kurus para ödemedim. En sonunda aldırdım lokal anesteziyle. İz kalsaa bilee O benden daha kötü duraamazdı ve 1 bucuk ay oldu. Şuan sadece dibine kdr girdiğinizde ancak ufak bı ız görebiliyosunuz. ki zamanlar hiç kalmıcktır. Hayatımda yaptığımm en doğru şeylerden biri buydu...
Biraz detay verebilir misiniz? Mesela hangi hastanede aldırdınız? Dikiş atıldı mı? En önemlisi de kaç gün bandajla gezdiniz ?
Cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım. Benimde tam kaşımın kenarında mercimekten az büyük simsiyah bir benim vardı inan fotoğraf çektirmeye vs çekinirdim iğrenç dururdu sürekli perçem kestirir orayı kapatırdım bigün sinirlendim nasıl bir salaklıksa orayı iğne ile soydum soydum kanadı kurudu soydum sonra çok az bi siyahlık kaldı şu anda belli olmayacak derecede aradan 3 sene geçti :) doktora gitmeye korktum annemlere sivilce çıktı patladı ondan öyle oldu dedim yaptığım şey çok sakıncalı biliyorum ama cidden sıkılmıştım artık doktora gitmeyide erteliyordum şu anda yinede belli oluyor ama eskisi kadar değil önümdeki aylarda mutlaka doktora gideceğim kurtulayım artık şu benlerden vücudumun her yeri pürüzsüz ama yüzümün her yerinde toplanmışlar çok kötü
Canım çok güzel olmuş çok geçmiş olsun ama bana coynesin yorumu gerek barış çakır dikiş atmıyo banada atmadı şimdi o yara kabuk bağladı bnde 2 tane aldırdım biri yanağımda öteki burnumun yanında. Yanağımdaki iyi gibi ama burnumun yanında olanın kabuğu çok büyük. Ne zaman düşer merak ediyorum bugün aldıralı 8 gün oluyo hala kabuklu[/Qk
dikisli olsa da iz geçicek sonucta keske siz de öyle yapsaydı daha kısa surede iyileşiyor hem de hiç bir ücret ödemedim . geçmiş olsun dert etmeyin 8 değil de 16 günde geçsin sonucta kurtulmussunuz ya
Canım çok güzel olmuş çok geçmiş olsun ama bana coynesin yorumu gerek barış çakır dikiş atmıyo banada atmadı şimdi o yara kabuk bağladı bnde 2 tane aldırdım biri yanağımda öteki burnumun yanında. Yanağımdaki iyi gibi ama burnumun yanında olanın kabuğu çok büyük. Ne zaman düşer merak ediyorum bugün aldıralı 8 gün oluyo hala kabuklu[/Qk
dikisli olsa da iz geçicek sonucta keske siz de öyle yapsaydı daha kısa surede iyileşiyor hem de hiç bir ücret ödemedim . geçmiş olsun dert etmeyin 8 değil de 16 günde geçsin sonucta kurtulmussunuz ya
İşte sorun o ben bu yıl üniversiteye başlıcam ve 1 ay sonra okulum açılcak bunlar olsun istemiyorumhala ben gibi duruyo ki eskisinden daha büyük ve siyah geçmez diye korkuyorum dikiş önermedi bilseydim dikiş yaptırırdım
Bende barış çakıra aldırdım iki benimi beşinci gündeyim dikiş atmadı. Bandajl çıkardım ama yara kabuk bağlamış gibi çok kötü duruyo sendede ilk gün böyle mi oldu canım ne yapmam gerek krem falan kullandın mı
Canım çok güzel olmuş çok geçmiş olsun ama bana coynesin yorumu gerek barış çakır dikiş atmıyo banada atmadı şimdi o yara kabuk bağladı bnde 2 tane aldırdım biri yanağımda öteki burnumun yanında. Yanağımdaki iyi gibi ama burnumun yanında olanın kabuğu çok büyük. Ne zaman düşer merak ediyorum bugün aldıralı 8 gün oluyo hala kabuklu
Cevap ver lütfen kaç günde gidicek bu kabuklar senin kaç günde gitti
benim nevüsümde etli.bugün barış çakır a mail atcam."et benini" dikişsiz alıyor mu?diye.çünkü bildgm kadarıyla et benleri dikişle alınıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?