- 4 Aralık 2015
- 30
- 63
- 88
- 37
- Konu Sahibi Gulhan ReTa KeBa
-
O kremi çok duydum ama guvenememistimSinoz leke kremlerini öneririm
Teşekkür ederim siz denediniz miO kremi çok duydum ama guvenememistim
Acaba siz kullandınız miSinoz leke kremlerini öneririm
Güvenebilirsin canım fazla lekem yoktu ama cilt tonu eşitlemede kullandım bi süre, ve çok sevdim leke konusunda tek geçtiğim bir ürün sürekli kullanımda cam gibi yapıyomuş cildi ama devam etmedim azcık fiyatlı bende ayda bir krem aldığımdan sürekli kullanmadımTeşekkür ederim siz denediniz mi
Mutlaka deneyeceğim lekenin rengini bile biraz olsun açsa yeterli baya koyulasti çünküGüvenebilirsin canım fazla lekem yoktu ama cilt tonu eşitlemede kullandım bi süre, ve çok sevdim leke konusunda tek geçtiğim bir ürün sürekli kullanımda cam gibi yapıyomuş cildi ama devam etmedim azcık fiyatlı bende ayda bir krem aldığımdan sürekli kullanmadım
Dene canım resim eklersin işe yararsaMutlaka deneyeceğim lekenin rengini bile biraz olsun açsa yeterli baya koyulasti çünkü
Merhaba arkadaşlar
Benim yuzumde dogumdan kalma leke var. Maalesef bir turlu kurtulamadım. Bu gibi sorun yasayip çözüm bulup kurtulan var mi? Varsa nasil bir yol izledigini paylaşabilirmi?
Sonuç alırsam ekleyeceğim çok sağolDene canım resim eklersin işe yararsa
Kız o doğum değil kendi doğurmuş da o ara leke oluşmuş hormonal falan değil mi ben öyle anladımdı yoksa o krem işe yaramazkiBence o seni farklı kılan birşey, bu benim düşüncembirde şunu düşünüyorum annenden geriye kalan en güzel hediye bırak seni farklı kılsın
Kız o doğum değil kendi doğurmuş da o ara leke oluşmuş hormonal falan değil mi ben öyle anladımdı yoksa o krem işe yaramazki
Evet sagol canim cok dusuncelisin ama çok takmaya başladım bide sürekli sorulunca daha da sorun hale getirmeye basladimBence o seni farklı kılan birşey, bu benim düşüncembirde şunu düşünüyorum annenden geriye kalan en güzel hediye bırak seni farklı kılsın
Evet kendi doğumumdan kalma ilk cocugumdan yaniKız o doğum değil kendi doğurmuş da o ara leke oluşmuş hormonal falan değil mi ben öyle anladımdı yoksa o krem işe yaramazki
He o zaman geçer canım dert etmeEvet kendi doğumumdan kalma ilk cocugumdan yani
Kız o doğum değil kendi doğurmuş da o ara leke oluşmuş hormonal falan değil mi ben öyleInşallahHe o zaman geçer canım dert etme
Evet sagol canim cok dusuncelisin ama çok takmaya başladım bide sürekli sorulunca daha da sorun hale getirmeye basladim
Evet sagol canim cok dusuncelisin ama çok takmaya başladım bide sürekli sorulunca daha da sorun hale getirmeye basladim
Bende anneliginden sana kalan bir hatıra gibi anladığım için yanlış yazdığını düşündümO normal dogum lekesinden farklıdır gecer zamanla bende sanıyorum senin annenden yazıyorumda niye öyle değil demiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?