Merhaba kötü yorum yapmayın lütfen herkes farklı durumda ve herkesin kişiliği psikolojisi düşüncesi kareleri farklıdır .ben fikir almayı danışmayi çok severim .danisacak kimsem yok .benim yüzümde lekeler var neslihan dolara gitmek istiyorum ama yalnız gidicem sanırım Çünkü kimsem yok .ve bu sorundan kurtulmak artık takmamak istiyorum .bana bir yol bir fikir verirmisiniz rica etsem nasıl ne yapabilirim k.marasta yaşıyorum .şimdiden Allah razı olsun .
Neslihan dolar kim bilmiyorum ama benimde yüzümde lekeler vardı binlerce şey denedim sadece beklemek iyi geldi. Umarım bulursunhz bi çözüm çok can sıkıcı bişey
Neslihan dolar kim bilmiyorum ama benimde yüzümde lekeler vardı binlerce şey denedim sadece beklemek iyi geldi. Umarım bulursunhz bi çözüm çok can sıkıcı bişey
Pirinç unu maskesi .pirinci haşlayın suyunu kullandım karbonat maskesi daha beter yaptı zaten pirinç maskesi geçici bir çözüm siyah maske ye kadar denedim leke açıcı krem kullanıyorum 1 ay dir ama zaman kaybı sanki .
Pirinç unu maskesi .pirinci haşlayın suyunu kullandım karbonat maskesi daha beter yaptı zaten pirinç maskesi geçici bir çözüm siyah maske ye kadar denedim leke açıcı krem kullanıyorum 1 ay dir ama zaman kaybı sanki .
ben de çok şey denedim.
Ankara'da İstanbul' da ünlü cildiye dr larına gittim ama fayda göremedim.
13 senedir zeytinyağlı sabun kullanıyorum. ara ara o doğal maskelerden yaptım.
şekerli gıdaları azalttım. kola cips vb şeylere tamamen bıraktım.
karaciğer rahatlayınca, sabunla beraber lekelerim çok çok azaldı. kalanların rengi açıldı.
Yok Neden kotu yorum yapalim. Kimse 4 4 luk degildir herkezin kusur vardir...Bozulmasin O piskolojin. Ben Image kullaniyorum ve inan Kisa surede cildim bebek gibi oldu. Yani Turkiyede Bu marka yi kullanan yerler var diye Biliyorum.
8 yil kadar once gitmistim, sivilce icin. tedavi oldum. yani iyi dr du ama lekeler icin nasil olur bilemiyorum. bence bu kadar rahatsiz oluyorsaniz , sansinizi deneyin.