Yuzume bile bakmadi ???

Huzurlazim

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
114
58
13
28
Cok mutsuzum bugun . Belki aranizdan bana sen gurursuzmusun adam seni sevmiyo iste diyenler olcaktir . 5 yil sevgili olduk nisanliydik cok sevdim hemde cok oda beni cok sevmisti biliyorum . Ama artik birlikte yapamazsiniz onun seni sevmedigini anlarsin ama ne o ne sen bunu kendine bile itiraf edemezsin sacma bi inat yaptik kendini bulunmaz hint kumasi sanma bitti dedim nisani attik ama bitirmek zorunda kaldim . Daha sonra butun cabalarim bos oldu . Baskasini seviyorum dedi kizin resimlerini atti istemiyorum seni dedi ne gurursuzum demi gelse . Bir yil oldu ayrilali ayni mahallede oturmamiza ragmen bir kere gormedim . Her gun dua eder olmustum Allahim ne olur bugun goruyum . Kuzenimle cafede oturuyoduk yukariya lavoboya ciktik sonra tekrar masaya gelirken bi baktim o eski nisanlim goz ucuyla bakti masaya oturdum arkam donuk onunkide donuk ama arkadasi hep izledi hep bakti . Kalbim kut kut atti sonra dayanamadim kalktim ve ciktik . Bi kere olsun bakmadi oysa ben yalvariyorum bi kere goruyum diye boyle hayal etmemistim hani en azindan gozlerine bakabilirim diye dusunmustum . Bana donup bakmadi oyle zoruma gittiki acik tazelendi .hani insan bi tepki verir rahatsiz olur fln ama yokmusum gibi davrandi

Bu görüşmeden sonra , sencede onun sana yaptığı gibi görmezden gelmen , umursamaman gerekmez mi ?
Daha fazla yıpratma kendini , bırak hakkında hayırlısı böyleymiş demekki. Farklı gelişebilirdi olay tabi onunda adımları çabaları olsaydı kabullen bence artık...

O kadar ağır sözlerden sonra sevemezsiniz aslında
Doğru insanı bulunca,o boşluk dolduğunda sevmediğinizi anlarsınız inşallah

Evet unuturum ama zorumda gitti iste neydik ne olduk gecen sene bu zamanlar benim yanimda elleri ellerimdeydi simdi bi yabanci gormeden kolaymista gorupte dokunamamak daha zormus
O kadar ağır sözlerden sonra sevemezsiniz aslında
Doğru insanı bulunca,o boşluk dolduğunda sevmediğinizi anlarsınız inşallah

Bir insan bir yere bakıyorsa, orada ilgilendiği bir şey vardır. Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır. :KK66: karsilikli gurur yapmissiniz yani hepsi bu

Biliyorum zor, insanin gucune gidiyor. Ama boyle maalesef. Yillarca evli kalirsin herseyini paylasirsin da bossndiktan sonra el gibi olursun hatta daha beter, dusman gibi bakar. Bunlar tum ayrilik sonrasi yasanan seyler.
Eger baksa idi belki bir umut besleyip konusmayi dusunecektin degil mi? Oysa hic bekledigin gibi olmadi ve tum hayallerin yikildi. 1 yil boyunca hic bir atak yoksa yapilacak da hicbir sey yoktur. Unutmak en guzel yoldur. Icinde onu dusunup dusunup besleyip durma. Onu dusundukce etrafindaki diger insanlari da goremezsin. Kimbilir o gonul daha kimleri sever ve bir gun tum bunlar bir ani olarak kalir oylece. Hayat bu hayatimiza hep birileri giriyor birileri cikiyor. Bir tek hep hayatimiz boyunca bizle kalan kendimiz. O yuzden en cok kendini mutlu etmeye bak.

Biliyorum zor, insanin gucune gidiyor. Ama boyle maalesef. Yillarca evli kalirsin herseyini paylasirsin da bossndiktan sonra el gibi olursun hatta daha beter, dusman gibi bakar. Bunlar tum ayrilik sonrasi yasanan seyler.
Eger baksa idi belki bir umut besleyip konusmayi dusunecektin degil mi? Oysa hic bekledigin gibi olmadi ve tum hayallerin yikildi. 1 yil boyunca hic bir atak yoksa yapilacak da hicbir sey yoktur. Unutmak en guzel yoldur. Icinde onu dusunup dusunup besleyip durma. Onu dusundukce etrafindaki diger insanlari da goremezsin. Kimbilir o gonul daha kimleri sever ve bir gun tum bunlar bir ani olarak kalir oylece. Hayat bu hayatimiza hep birileri giriyor birileri cikiyor. Bir tek hep hayatimiz boyunca bizle kalan kendimiz. O yuzden en cok kendini mutlu etmeye bak.
Keske suan bunlari dusunebilsem tekrar yasadim o aciyi resmen hani hep derdiki ayrilsak bile yerin ayri basin sıkıssa yaninda olurum ama yabanci gibi hatta yokmusum gibi davrandi

Keske suan bunlari dusunebilsem tekrar yasadim o aciyi resmen hani hep derdiki ayrilsak bile yerin ayri basin sıkıssa yaninda olurum ama yabanci gibi hatta yokmusum gibi davrandi
Eski konularina bakiyordum sen bunlari yazarken. Nisanlin basak burcu imis. Eski esim de basak idi. Terk edilmistim. Doner mi demissin eski konunda. Eski esim 3 yil sonra donmustu. Vicdan azabindan olsa gerek. 4 ay sonra da tekrar terk etti. Simdi de dusman gibi. Donse de duzelmiyor. Eski yaralar isitilip isitilip geliyor. Hayirlisi bu imis deyip yola devam etmeli.

Kalbinde baskasi varken.senin yüzüne bakmasinin ne anlami olacakti ki.ama insallah hayatina biri girerde gidenlere tesekur edersin.

Bu arada ayrilirken seni 5 yil kullandigima say diyen birini bosver...ego tavan adamda. Kisilik bozuklugu var. Sen onu degil onunla gecirdigin gunleri ozluyorsun. Su an bosta oldugun icin sanirim. Oysa hayatinda biri olsaydi o aklina bile gelmezdi.

Evet ona bunu ben verdim cunku senden sogudum seni istemiyorum dedigimde yalvaran adama tam bir hafta sonra ben yalvardim ve sonuc bu . Bugun boyle davranmasinda en buyuk pay benim . Ogunleri ozluyorum o sevdigim adami beni seven insani hayatima da birini almak istemiyorum inan erkeklerden igrendim . O kadar iyiymisimki 1 yildir bugun gorunce yine icim acidi
Bu arada ayrilirken seni 5 yil kullandigima say diyen birini bosver...ego tavan adamda. Kisilik bozuklugu var. Sen onu degil onunla gecirdigin gunleri ozluyorsun. Su an bosta oldugun icin sanirim. Oysa hayatinda biri olsaydi o aklina bile gelmezdi.

Evet ona bunu ben verdim cunku senden sogudum seni istemiyorum dedigimde yalvaran adama tam bir hafta sonra ben yalvardim ve sonuc bu . Bugun boyle davranmasinda en buyuk pay benim . Ogunleri ozluyorum o sevdigim adami beni seven insani hayatima da birini almak istemiyorum inan erkeklerden igrendim . O kadar iyiymisimki 1 yildir bugun gorunce yine icim acidi
Merak etme daha iyi olacaksin ve iyileseceksin. Yasadigimiz hersey tecrube ve malesef aci aci kazaniliyor tecrube. Hicbir kitapta da yok. Ancak yasayarak ogreniyoruz. Kaybetmedin aksine kazandin. Kazandigin tecrube dunyalara bedel. Bir insanin gercek yuzu ayriliklarda belli olur iyiyken degil. Sen onun gercek yuzunu gordun.

Takıntı yapmışsınız geri dönse bu kez siz soğursunuz,insan elde edemediğinin peşinde koşar...

Aynen oyle okadar zoruma gidiyoki su dustugum durum hani bi gelse rahatlayacagim ama adam dönmuyo yokmusum gibi silmis beni boylen insanin yası tutulmaz ne kadar nankor oldugunu anladim
Merak etme daha iyi olacaksin ve iyileseceksin. Yasadigimiz hersey tecrube ve malesef aci aci kazaniliyor tecrube. Hicbir kitapta da yok. Ancak yasayarak ogreniyoruz. Kaybetmedin aksine kazandin. Kazandigin tecrube dunyalara bedel. Bir insanin gercek yuzu ayriliklarda belli olur iyiyken degil. Sen onun gercek yuzunu gordun.

Takıntı yapmışsınız geri dönse bu kez siz soğursunuz,insan elde edemediğinin peşinde koşar...

Aynen oyle okadar zoruma gidiyoki su dustugum durum hani bi gelse rahatlayacagim ama adam dönmuyo yokmusum gibi silmis beni boylen insanin yası tutulmaz ne kadar nankor oldugunu anladim
Duygusal manipulasyonlarla psikolojinizi bozmus. Siz ayrilik sonrasi onun boyle yapacagini dusunmezken adam sinirlerinizi bozarak intikam aliyor, beceriyor da. En guzel intikam umursamamaktir. Siz de umursamayin.

Haklısın : O kadar yılın birlikteliği,alışkanlığı var. Sevgisi bitse alışkanlığından kurtulmak zor. Ama önüne bakmak, dik durmak zorundasın. Bir kere ona geri dönmeyi unutucaksın.
Unutucaksın ya başka yolu yok.
Adam sana "başkasını seviyorum" dediyse seni tamamen kaybetmeyi göze almış, seni gözden çıkarmış demektir.
Bir insan o kadar yıllık sevgilisine, nişanlısına kalkıp "başkasını seviyorum" deyip onu o cehenneme atıyorsa, o insan olmaz olsun.
Asla bir daha güvenemeyeceksin. O yüzden maalesef asla bir daha onunla olamazsın.
Şuanda onu sevmiyorsun. Sadece bir boşluktasın. Kendini sev sadece.

Sizi bes yil gibi uzun bir sureden sonra birakan ve sevdigi baska kizin fotograflarini atan birini bence o gun size baksa da ayaginiza kapansa da unutmalisiniz.Bu yaptiklarindan sonra sevebilir misiniz ben yapamam.Yeni biri girdiginde hayatiniza eminim onu unutucaksiniz.Bes sene uzun alismissiniz da ondan boyle hissediyorsunuz.

Back
X