- 4 Ocak 2018
- 114
- 58
- 13
- 28
- Konu Sahibi Huzurlazim
Cok mutsuzum bugun . Belki aranizdan bana sen gurursuzmusun adam seni sevmiyo iste diyenler olcaktir . 5 yil sevgili olduk nisanliydik cok sevdim hemde cok oda beni cok sevmisti biliyorum . Ama artik birlikte yapamazsiniz onun seni sevmedigini anlarsin ama ne o ne sen bunu kendine bile itiraf edemezsin sacma bi inat yaptik kendini bulunmaz hint kumasi sanma bitti dedim nisani attik ama bitirmek zorunda kaldim . Daha sonra butun cabalarim bos oldu . Baskasini seviyorum dedi kizin resimlerini atti istemiyorum seni dedi ne gurursuzum demi gelse . Bir yil oldu ayrilali ayni mahallede oturmamiza ragmen bir kere gormedim . Her gun dua eder olmustum Allahim ne olur bugun goruyum . Kuzenimle cafede oturuyoduk yukariya lavoboya ciktik sonra tekrar masaya gelirken bi baktim o eski nisanlim goz ucuyla bakti masaya oturdum arkam donuk onunkide donuk ama arkadasi hep izledi hep bakti . Kalbim kut kut atti sonra dayanamadim kalktim ve ciktik . Bi kere olsun bakmadi oysa ben yalvariyorum bi kere goruyum diye boyle hayal etmemistim hani en azindan gozlerine bakabilirim diye dusunmustum . Bana donup bakmadi oyle zoruma gittiki acik tazelendi .hani insan bi tepki verir rahatsiz olur fln ama yokmusum gibi davrandi