yüzüme hiçbişey süremiyorum :(

Daissyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
246
5
26
İzmir
bundan 6 ay önce aknetrent sivilce ilacı kullandım. cildim yağlı ve sivilceliydi. şimdi sivilceli ve yağlı değil çok şükür. ama cildimi aşırı kurumuş hissediyorum. bazen banyodan çıktığımda yada akşamları jelle yıkadığımda pul pul dökülüyo.

cildin kuruysa nemlendici sür diceksiniz. bikaç hafta düzenli olarak sadece akşamları nemlendirici koydum. buna rağmen sivilcelenme yaptı biraz. bıraktım.

ne yapsam, ne kullansam bilmiyorum. bu ilacı kullanan yada böyle bi sorunu olan var mı?

Hassas ciltlere göre olan dermo kozmetik bir nemlendirici kullanın. Size sivilce ilacını veren doktor önermedi mi?

benimde cildim akneye yatkındır bir sürü krem denedim ya alerji yaptılar ya da sivilce ben mutluluğu bepanthol nemlendirici kremde buldum (( reklam metni gibi oldu))

kesinlikle tavsiye ederim sivilce yapmak bir yana anlayamadığım bir şekilde güzel gösteriyor cildi..

Bende de ayni sorun vardi bepanteni surunce şiddetli bir yanma hissediyordum biber sürmüş gibi...dove denedim,netrogena denedim hepsi ama istisnasiz asitli gibi yuzumu yakti kezzap mubarek sanki nemlendimedi ama reklama girmez umarim arkadasimdan duymustum farmasinin nemlendiricilerini internetten sipariş verip kapida odedim ve denedim hayret ilk defa hic yakmadi hatta renkli nemlendiricisini de aldim fondötenden daha iyi duruyor demekki kimyasali az bir urundu yoksa yine biberiye olacaktim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…