Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yokmuuuMerhaba arkadaşlar bu konuyu yeni gördüm ve panik yaptım burun ameliyatimin 23. Günündeyim ama 17 günümde yüzüme maske yaptım burnumada bazı yerlerde 1 ay beklemek gerektiğini yazmış ve ben şuan gördümbirşey olurmu dersiniz lütfen yardımcı olun
Baskı uygulamadım hatta havluyu ıslatıp yavaş yavaş sildimBaskı uygulamadiysaniz birşey olmaz.Merak etmeyin
Mineral içerikli bi maske ama kimyasal tabiki vardır bişey olmaz değil miNe maskesi kullandınız, kimyasal içeren birşey değildir umarım
Sorun olmaz soyulan maskelerden değilse eğerMineral içerikli bi maske ama kimyasal tabiki vardır bişey olmaz değil mi![]()
Yok soyulan değildi yıkayıp temizleyebileceğim bi maskeydiSorun olmaz soyulan maskelerden değilse eğer
Baskı uygulamadım hatta havluyu ıslatıp yavaş yavaş sildim![]()
Kesinlikle öyle gördüğümde çok korktum içimi rahatlattiniz teşekkür ederim :)Bence birşey olmaz çünkü doktorumla görüştüğümde "burnunuza çok büyük darbeler almadığınız sürece burunda bir problem oluşmaz" demişti. O yüzden maskeden birşey olacağını sanmıyorum,canınızı sıkmayın. Gerçi anlıyorum sizi burada okuduklarımız tam bunalımlık![]()
Bende maske degil ama sivilce kremi yuz yikamajeli fondoten filan sürüyorum.o kadar hassas olsa masaj yapın demez heralde doktorlarKimse yokmuuu
Bencede maskede eğer zarar görecekse masajda nasıl görmesinkiBende maske degil ama sivilce kremi yuz yikamajeli fondoten filan sürüyorum.o kadar hassas olsa masaj yapın demez heralde doktorlar
Hirpalama baski surtme deriyi yerinden oynatacak birsey yapmadiysan korkma.Merhaba arkadaşlar bu konuyu yeni gördüm ve panik yaptım burun ameliyatimin 23. Günündeyim ama 17 günümde yüzüme maske yaptım burnumada bazı yerlerde 1 ay beklemek gerektiğini yazmış ve ben şuan gördümbirşey olurmu dersiniz lütfen yardımcı olun
Tamam canım çok sağolHirpalama baski surtme deriyi yerinden oynatacak birsey yapmadiysan korkma.
Evet normal yıkanabilir bir maskeydi teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinSiyah maske tarzı soyulurken biraz uğraştıran maskeler tarzıysa sorun yaratabilir canınız acır vs. burun hassas çünkü benim 5 ay falan oldu hala çok hassas küçük el darbesi bile canımı çok yakıyor.
Ama normal yıkanabilir maskeyse yavaşça silersiniz ve sorun olmaz.