- Konu Sahibi Canansever
-
Farketmez bence her tür burun güzel olur. Çok kalkık olmasın yeterliResmim
Bende öyle çok kalkık aşırı minnak birşey istemiyorum açıkçasıFarketmez bence her tür burun güzel olur. Çok kalkık olmasın yeterli
Evet domuz gibi oluyor ifadeyi bozuyor. Burun delikleri çok gözükunce güzelliği olumsuz etkiliyor benceBende öyle çok kalkık aşırı minnak birşey istemiyorum açıkçası
Burnun beni rahatsız etmedi hiç, yüzün zaten çok doğal ve güzel. Mutsuzsan yaptır elbet ama ihtiyacın yok bence. Ufak karakteristik detaylar güzeldir ve ayırt edilmeni sağlar, herkes birbirine benziyor…Resmim
Canım cidden büyük düz çektiğim için ufak duruyorBurnun beni rahatsız etmedi hiç, yüzün zaten çok doğal ve güzel. Mutsuzsan yaptır elbet ama ihtiyacın yok bence. Ufak karakteristik detaylar güzeldir ve ayırt edilmeni sağlar, herkes birbirine benziyor…
Login • Instagram böylemiŞöyle olsun Login • Instagram
Ok çok minik hale getirmeden törpüleme güzel olur canımCanım cidden büyük düz çektiğim için ufak duruyor
Evet
Aa bende bu tarz istiyordum kalkık değil dimi
Yok yok bu kızı takip edin bakın her açıdan resimleri varAa bende bu tarz istiyordum kalkık değil dimi
Ay en çokta domuz gibi olmasını istemiyorum allah korusunYok yok bu kızı takip edin bakın her açıdan resimleri var
Kalkık burun ceylaninki filan gbi domuzcuk gibi oluyor
Ne kadar fiyat veriyorlar peki ameliyatiniz içinAy en çokta domuz gibi olmasını istemiyorum allah korusun
Çok kaldırtma bence doğal görünümlü bir burun güzel olur . Birde bence dudak dolgusu mükemmelResmim
Bu kadının burnu estetik. Şahruz Şeyda doktoru
Cidden mi bilmiyordum yorumda arkadaş atmıştı güzel olmuş ciddenBu kadının burnu estetik. Şahruz Şeyda doktoru
Cidden mi bilmiyordum yorumda arkadaş atmıştı güzel olmuş cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?