- Konu Sahibi edanur_5555
-
Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim canım. Bugün itibariyle uygulamaya başlayacağım. Ama maydanoz suyunu nasıl içerim bilemiyorum :44:
pişik kreminde cildi yenileyen madde çinko sebamed çinko içermiyor sanırım
nivea yada johnsons baby de varmı acaba?şuan elimde bu ürünler var.hangisini önerirsiniz.
lekeden kastın ne acaba? bende çiller var onlarıda geçirir mi acabaa???
çiller güneş lekelerine,sivilce ve yara izlerine göre iyileşmesi daha sorun olan bir problem doktor kontrolünde ilaçlar denemelisin bence
Nıveayı tavsiye ederim hatta kullan derim hem paraben yok hemde %20 çinko var,johnsons baby bilmiyorum ama nıvea kullan bence eczanede fiyatı 20 tl ama marketlerde 12-15 arasında değişiyor bilgin olsun
Tşk ederim canım kullanmaya başladım niveayı:)umarım etkisini görürüm hemen.
İnşallah görürsün etkisini
ama 10 günde bir yada daha uzun zaman aralıklarla denemelisin bence yüzünce ciddi bir sorun yok ise
tebrik ediyorum çok doğru diyorsun aynen bende senin gibi bu sieye üye oldugumdan beri her konuyu ukuduktan sonra yüzüme beker oldumbence kullanmayın derim
çok yağlı olduğu için deri altından sivileceler çıkardı bende ki cildim kuruya dönük karma ama mahfetti
demin cildiyeciden geldim
açıkçası bu siteden sonra psikolojim bozuldu
küçük bi sivilceye bile takar oldum
yok gözenekti yok kırışıktı yok kuruluktu peelingdi
millet kanserle uğraşıyor be
amannnn ALLAh ırak etsin tek dert bunlar olsun
hayatı sevmeye bakın
küçük şeylere takmayın ciddi ciddi psikolojimi etkiledi ya her konuyu okudukça bu bende de var bende de sorun diyorum oysaki bunları bilmeden önce kendime öz güvenim vardı mutluydum
içinizi temizleyin yediğinize içtiğinize dikkat edin paraları bayılıpda cebinizide kendinizide yakmayın
ne yaparsak yapalım yaş geçiyor yaş geçtikçe sorunlarda baş gösteriyor
kontrol YARADAN'ındır
şifalar diliyorum herkese
bence kullanmayın derim
çok yağlı olduğu için deri altından sivileceler çıkardı bende ki cildim kuruya dönük karma ama mahfetti
demin cildiyeciden geldim
açıkçası bu siteden sonra psikolojim bozuldu
küçük bi sivilceye bile takar oldum
yok gözenekti yok kırışıktı yok kuruluktu peelingdi
millet kanserle uğraşıyor be
amannnn ALLAh ırak etsin tek dert bunlar olsun
hayatı sevmeye bakın
küçük şeylere takmayın ciddi ciddi psikolojimi etkiledi ya her konuyu okudukça bu bende de var bende de sorun diyorum oysaki bunları bilmeden önce kendime öz güvenim vardı mutluydum
içinizi temizleyin yediğinize içtiğinize dikkat edin paraları bayılıpda cebinizide kendinizide yakmayın
ne yaparsak yapalım yaş geçiyor yaş geçtikçe sorunlarda baş gösteriyor
kontrol YARADAN'ındır
şifalar diliyorum herkese
kızlar doğru diosun ama bende birsaat kadar önce oksitin die bir pişik kremi aldırdım eşime eczacıda bayanlar bu kremi yüzlerimne sürmek içinalıyorlyar demiş şimdi sizlerin mesajını okuyunca kararsız kaldım ben güneş lekelerim için almıştım haftada 2 kere yapmayı düşünüyorum işallah göz yapım derken kaş çıkartmayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?