yüzümün şekline göre saç öneriniz?

quantumkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.778
891
83
merhaba hanımlar çok komik photoshoplar yaptım az çok yüzüm hakkında fikir sahibi olabilmeniz için:D burnum büyük bu şekilde, hafif de yanaklıyım. kat mı gider düz mü benim yüzüme, perçem mi gider bilemedim hiç. bilgi sahibi olanlarınız varsa bi el atsın bi zahmet. saçımı boyamayı düşünmüyorum. kesimi uzunluğu falan nasıl olsun? ne zaman kuaföre gitsem kendimi kuaförün eline bırakıyorum kafana göre takıl diyorum nasıl yakışıcağını bilemediğim için. tüm önerilere açığım.
bu arada saçım düz bi saç değil dalgalı. ama önericeğiniz model düz saç istiyosa da düzleştirip çıkarım artık dışarı yapıcak bişi yok :D son fotoyu sırıtarak çekmiştim çenemin üst kısmı gülerken bu şekilde sertleşiyor yoksa böyle sert değil, oval.
Y5mYv2.jpg

8EAVln.jpg

çeneniz sivri sanırım uzun ve zayıf hatlara sahip bir yüzünüz var ve en iyi olan oval yüz tipine döndürmek için kahkül uygun ama yüzünüze düşen katlı kesim kesinlikle size göre değil yüzünüzü daha uzatmayacak modeller yani enine kesimleri tercih edebilrsiniz kat verilecekse kesinlikle saçınızın arkasında olmalı

çeneniz sivri sanırım uzun ve zayıf hatlara sahip bir yüzünüz var ve en iyi olan oval yüz tipine döndürmek için kahkül uygun ama yüzünüze düşen katlı kesim kesinlikle size göre değil yüzünüzü daha uzatmayacak modeller yani enine kesimleri tercih edebilrsiniz kat verilecekse kesinlikle saçınızın arkasında olmalı
ım buna uyucam evet

sakın kahkul yapma derım eyer yuzunu kucuk gostermek ıstıyorsanda cene izandan katı baslatıp daha yuvarlak yuzee sahıp olabılırsın

Back
X