Sivilceli Ciltler yuzun hep ayni tarafinda sorun

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

archangelus

veritasaequitas
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
3.508
3.431
168
Benim devamli yuzumun sag kisminda akne sorunu oluyor deliricem hormonlara bakildi sorun yokmus baska bir saglik sorunu olabilirmi cilt doktoru zerotanin (adi buydu sanirim) verelim dedi ama kagit imzalanarak aliniyor yan etkisi cok fazla guvenemedim benim gibi hep yuzunun ayni kisminda bu sorunu yasayan varmi bu sorunu cozebildinizmi

Benim de genelde bir tarafında çok daha fazla olur. :KK12:Ben Roaccutane kullanıyorum ama size önerilen ilacın aynısı. Yan etki falan napalım bu tipe daha fazla dayanamadım açıkçası :110:

Benim devamli yuzumun sag kisminda akne sorunu oluyor deliricem hormonlara bakildi sorun yokmus baska bir saglik sorunu olabilirmi cilt doktoru zerotanin (adi buydu sanirim) verelim dedi ama kagit imzalanarak aliniyor yan etkisi cok fazla guvenemedim benim gibi hep yuzunun ayni kisminda bu sorunu yasayan varmi bu sorunu cozebildinizmi
oynama yapmamalısın.benımde aynı sag tarafında cıkardı.azda olsa ellemıyorum.bıraz duzeldı gıbı.fazlamı pekı.eger cıldın aknelı yaglıysa lımon ıle bebe pudrasını karıstırıp surebılırsın.baya toparlıyor cıldı.

oynama yapmamalısın.benımde aynı sag tarafında cıkardı.azda olsa ellemıyorum.bıraz duzeldı gıbı.fazlamı pekı.eger cıldın aknelı yaglıysa lımon ıle bebe pudrasını karıstırıp surebılırsın.baya toparlıyor cıldı.
cok asırı degil ama tabi gecenlerinde izleri kalıyor kırmızı kırmızı gordukce sinirlerim hopluyor:) limon suyuda suruyorum cıkarken o geciriyor ama neden boyle hep sag tarafda anlamıyorum acaba herhangi bir organımızda sorunmu var

gecen hafta doktora gıttım donem donem olabılıyormus egerkı hormonlarında sorun yoksa strese baglıdır dıyorlar.

Back
X