Yüzünden ben aldıran?

Plastik cerrahide ameliyatla aldırdım çok ufak bir dikiş izi var belli bile olmuyor. Ameliyatla aldirirsan ufakta olsa bir iz kaliyor
Benli halini düşününce sonucdan oldukça menunum ben. Yine olsa yine ayni yontemle aldırdım. 1 hafta da iyileşiyor.

2 ay geçince gelişmeleri yazarım unutmazsam unutursam da etiketlerseniz yazarım.
Kızlar ilk yaptırdığımda aynaya bakınca şok oldum yüzümde resmen kocaman bi delik var gibiydi. Benden daha büyük bi cukur vardı. Doktor bişeyler diyo ben dinleyemiyorum bi kafam gitti kızamadım bile çıktım gittim ofisten. Şimdi yine daha çok düzeldi kenarları doldu. Ama hala benden daha büyük bi cukur var. Zamanla geçecek diyolar inşallah geçer dua edin 😓😢😢
Ederiz canım merak etme :( Ben de cerrahi de çukur kalıyor diye istemedim. Demek ki radyofrekans da kökten çıkartıyor hepsini. Ben lazeri falan yüzeyden yakıyor sanmıştım. Çok kararsızım ya dediğin gibi 2 ay sonra sorarım yine sana canım. Şu benden kurtulmak istiyorum çok.

Ederiz canım merak etme :KK43: Ben de cerrahi de çukur kalıyor diye istemedim. Demek ki radyofrekans da kökten çıkartıyor hepsini. Ben lazeri falan yüzeyden yakıyor sanmıştım. Çok kararsızım ya dediğin gibi 2 ay sonra sorarım yine sana canım. Şu benden kurtulmak istiyorum çok.
Nerende ve büyüklüğü ne kadar canım? İzi gizlenebilcek bi yerse sıkıntı olmaz benim direkt kabak gibi görüncek bi şekildeydi.

Radyofrekans ile yaptırdım. Doktorum bana da 2 aya düzelcek. Konuşma mesafesinden fark edilmeyecek dedi. Artık inş öyle olur. Ben lazer için de sormuştum bundan önce. Lazerle daha kucuk nokta kadar olanlarda iz kalmaz bunda kalır yine demişti. Benimki de işte 3 mm kadardı.
Şimdi ölçmeye çalıştım da 0,6 cm falan yeşil mercimek büyüklüğünde :) Benim seninkinden daha büyük o zaman 5-6 mm falan. O zaman lazerle daha mı çok iz kalır acaba?

Sanırım benin derinliğine göre değişiyor. Mesela et beni ya da çıkıntılıysa bile iz kalmayabiliyor ama yüzeyselse ve derindeyse yine kalabiliyor sanırım.
Ya benimkiler yüzeysel ve çocukluğumdan beri var o yüzden cok derindedir diye düşünüyorum lazer kökünden alır mı acaba

benimde burnumun kenarında kocaman vardı ..doktor iz kalabilir cukurlukta olabilir istiyomusun diye sordu..dedim kocaman ben den daha iyidir.. iyikide aldırmışım hafif bi iz var ben kendim yerini bildiğim için görüyorum onuda çok dikkat çekmiyor..yanlız benimki ama çok bitişik değildi yüzüme

benimde burnumun kenarında kocaman vardı ..doktor iz kalabilir cukurlukta olabilir istiyomusun diye sordu..dedim kocaman ben den daha iyidir.. iyikide aldırmışım hafif bi iz var ben kendim yerini bildiğim için görüyorum onuda çok dikkat çekmiyor..yanlız benimki ama çok bitişik değildi yüzüme
Çukurluk kaldı mı? Kaldıysa ne kadar kaldı? Ve hangi yöntemle aldırdınız?

Çukurluk gittiyse zaten yeter bence. Sivilce lekesi benden iyidir. Cesaretimi toplarsam yaptırıcam yakında inşallah ben de :)
Benimki derinmiş belki seninki daha yüzeyeldir :) tatil gibi bişeye denk getirebilirsen daha iyi olur bence. Çünkü ilk hafta kabuk baya iriydi benim. Kabuk oluşmadan önce de oyuk gibiydi.

Back
X