yüzüne gülüp arkadan konuşanlar

Canım daha neler görüceksin nedir ki bu.Genelde insanlar kıskandıkları insanları olumsuz yönde eleştirir.
Ayıp bir şey yahu.İnsanların canı nasıl istiyor durup dururken başkasını çekiştirmek..Çok güzel giyinsen kıskanırlar,kötü giyinsen basit derler.Benimde başıma gelir bir yere çok şık gittiğim zaman genel de kötü muamele görürüm.
Bilirim bunu yani aslı vardır dediğinin .Önemli olan bunu takmaman.
Sen doğru ,güzel bir insan olursan bunlar zamanla kalkar ortadan.

canim benimde 8 yillik arkadasim vardi bugunden itibaren yok pek cevrem yoktu sonra turklerin yogun oldugu fitnessa uye oldum tanistik bir grupla o arkadasdan konu geldi evde ne konustuk ne yedik ictik ayrintilara kadar millete anlatmis ne iftiralar neler neler sok oldum sinirden kalp krizi gecirecektim esime soyledim acip tel soyleneyim diye birak allahindan bulsun allaha havale et dedi ama kendi kendimi yiyorum kardes gibi davrandim durumun yok dedi cok fakirim diye duygu somurusu yapip beni kullanmis pislik eve ne alsam onada aldim elimden geldigi kadar neler yaptim yazsam sayfa yetmez ama allah icin yapti rabbim biliyor millete tam tersini anlatiyormus bak gaza geldim yolsammi su haspali:4:bosver hic kimsye yaranamazsin bu devirde

Aman takılmayın konuşssunlar bırakın.
İnsanlar işte, Siz neleri düşünürken
Onlar ise kıyafetinin basitliğini konu ederler.
Gerçekten boş şeyler
Gösteriş budalaları heralde.
Hiç hoşlanmam böyle insanlardan.

daha nice alışık olmadığınız durumlara şahit olacak,şaşıracaksınız.tek tavvsiyem şimdiden hiçbirşey beni üzmeyecek diye kendinizi etkilemeye başlayın.nişanlınızla yuvanızda mutlu olma hayallerini kurun ve evlendiğiniz zaman hiçbir olumsuzluğun sizin evliliğinizi etkilemesine izin vermmeyin.başkalarının yarattıığı huzursuzluğu yuvanızdan içeri sokmayın..

Son düzenleme:
oluyo işte bunlar kimse engel olamıyor ne yazıkki...
nişanlının yanında olup seni savunması çok güzel...

Bence takma kafana bana böyle bir şey diyen olursuna inadım inattır giyerim istediğimi umrumdada olmaz ama henüz olmadı bir senedir :) umarım olmaz zaten eşimin hayatım bunu giymeni istemıyorum demesi yeterli benım için

valla benim arkamdan atip tutanlar orami burami elestirenlere
onceden kafayi cok takardim, ama artik özgüvenimi buldum,
arkamdan konusanlar beni cekemeyenler diyorum,

illa elestirecekler ya isleri gucleri yok,
o giyindigin etekleri biliyorum,
uydurdugun zaman sahane duruyo,
cokta rahat oluyorlar simdikinn modasi,

aslinda boylelerin yuzune soyliceksiniz bildiklerinizi....

nısanlını tebrık ederım..aynı benım kocam gıbı,kımseye benım hakkımda laf söyletmez,anında haddını bıldırır..
sende benım gıbı cok sanslısın,senın arkanda duran bırıyle bırlıkte oldugun ıcın..kıymetını bıl..

arkadaslarinda dedigi gibi alis bunlara canim
zamanla umursamamaya ögreneceksin takma .......
cokta iyi olma yoksa ezilirsin dislerini göster biraz....

hiç sevmediğim durumların ortasına düştüm ya inanamıyorum gerçekten.hayatımda en hoşlanmadığım şeydir birinin yüzüne gülüp arkasından konuşulması.daha nişanlanalı 2 ay oldu ve arkamdan dönen dedikoduları nişanlım sayesinde öğrenmiş oldum.herkesle iyi geçinmeye gayret ediyorum zaten yapım öyledir kimseyi kırmam güleryüzümü eksik etmem ama ben iyi davranmakla hata etmişim.bayramda nişanlımın ailesine gittik aile apartmanında oturuyorlar 4 amcasıyla ailesi dedesi aynı apartmanda oturuyor.hepsini gezdik gülüp sohbet ettik güzel geçti ama ben daha çıkar çıkmaz arkamdan dedikodum başlamış kadınlar arasında neymiş eteğimi beğenmemişler.ya böyle bişey denir mi sizene eteğimden kıyafetimden bunu konuşmuşlar hiç utanmadan nişanlım duymuş bunu bozmuş hepsini banada sinirle anlattı bidahaki bayram gitmicez hiçbirine dedi inanılmaz sinirlendim öyle mini etek falanda değil giydiğim yani uzun bu aralar herkesin giydiği eteklerden biri.dedikoducu insanlardan nefret ediyorum bidahaki bayramada inadına aynı eteği giyip gidicem :)

canım benim görümcem yaptı bunu benden 1 yaş büyük diye demediğini bırakmadı ben ondan büyük davranıyomuşm falan sonra yüzüme güldü arkamdan dedikodu yaptı ama sevgilim hep benim tarafmdaydı tabiyki bende altta kalmadım kırıcıda konuşmadım kaynanamda ögrenmiş kızına kızmış görümcem sonra özür diledii falan, bu olaylardan sonra melek gibi gelin oldum görümcemin sayesinde :9: daha nelerini görücez acaba.. sen hiç sinirlenme canım melek ol ki zamanı gelince yüzüne bakmaya utansınlar şahsen benim görümcem utanıyo artık :)

Back
X