- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 34
1,5 sene önce 45 kiloya düşüpte çok zayıf olduğum bi dönem.sadece elmacık kemiklerime biraz dolgu yaptırayım diye gittiğim özel hastanede,doktor yağ enjeksiyonunu önerdi.aynı gün evdesin 1 saatlik bi işlem vs diye benimde bilinçsizliğimden kaynaklı o ameliyat masasına yattım.çok korkunç bi süreçti.
Şimdiyse o yağlar yüzümde aşağı doğru indiler ve bi yanağım diğerine göre daha büyük.Küçük olan yanağımda ise elmacık kemiğimde bir sızı,,,sanki içinde morluk olurda bastırırsınızya öyle bir acı.uyuşukluk.
İşlem sırasında gözve dudak kenarlarımdan toplam 4 iğneyle giriş yapılmış ama sağ tarafta bi zedelenme olduğunu düşünüyorum.acaba kemiğemi denk geldi o iğne..yada yanlış bi yerimi zedeledi bilmiyorum.
Şimdi ben bunun için aynı doktora gitsem kabul etmeyeceğine eminim.
Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım edin...Ne yapmam gerekir.
Geçenlerde haberlerde gördüm bi adama iğne vuruyolar yanlışlıkla iğne sinire denk geldiği için adamın bacağı hissizleşip zayıflıyor zayıflıyor iş yapamaz hale geliyor..bunuda bir nöroloji uzmanı anlamış.
Şimdi ben böyle bi durum için hangi doktora gitmeliyim....
Şimdiyse o yağlar yüzümde aşağı doğru indiler ve bi yanağım diğerine göre daha büyük.Küçük olan yanağımda ise elmacık kemiğimde bir sızı,,,sanki içinde morluk olurda bastırırsınızya öyle bir acı.uyuşukluk.
İşlem sırasında gözve dudak kenarlarımdan toplam 4 iğneyle giriş yapılmış ama sağ tarafta bi zedelenme olduğunu düşünüyorum.acaba kemiğemi denk geldi o iğne..yada yanlış bi yerimi zedeledi bilmiyorum.
Şimdi ben bunun için aynı doktora gitsem kabul etmeyeceğine eminim.
Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım edin...Ne yapmam gerekir.
Geçenlerde haberlerde gördüm bi adama iğne vuruyolar yanlışlıkla iğne sinire denk geldiği için adamın bacağı hissizleşip zayıflıyor zayıflıyor iş yapamaz hale geliyor..bunuda bir nöroloji uzmanı anlamış.
Şimdi ben böyle bi durum için hangi doktora gitmeliyim....