- 26 Mayıs 2025
- 295
- 84
- 13
Yarın ınsallah ıkımız ıcınde guzel gecer canımEvet canım bende tam 20:30 da yaptım yazdım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın ınsallah ıkımız ıcınde guzel gecer canımEvet canım bende tam 20:30 da yaptım yazdım
İnşaallahYarın ınsallah ıkımız ıcınde guzel gecer canım![]()
Merhaba teşekkür ederimMerhaba kızlar hayirli olsun tedavileriniz nerde tedavi görüyorsunuz acaba ben de yer arayisindayim da memnun musunuz nasip gidiyor
Günaydın canım ben hastanedeyim progesteron değerim 1.3 olduğu için taze transfer yapılamayacak dendi embriyolar dondurulacak 1 adet sonrası transfer yapılacak dendiYarın ınsallah ıkımız ıcınde guzel gecer canım![]()
Bende geldım canım beklıyorum banada aynı seyı dedı benımde yuksek oldugu ıcın dondurulmus olucak dedıGünaydın canım ben hastanedeyim progesteron değerim 1.3 olduğu için taze transfer yapılamayacak dendi embriyolar dondurulacak 1 adet sonrası transfer yapılacak dendi
Tamamdır çok teşekkür ederim istanbul mu yüzyıl hastanesi insAllah gönlünüze göre olurMerhaba teşekkür ederimyüzyıl hastanesinde Serap hoca da tedavi oluyorum tedavi sonunda memnun kalırsam ancak öyle önerebilirim
️ şu an iğneleri kullandım doktor ilgili sakin biri yarın yumurta toplama var asıl iş bundan sonra inşaallah memnun kalırım
Olsun dondurulmuşta gebelik şansı daha yüksek diyorlar inşaallah ilk transferde gebelik olurBende geldım canım beklıyorum banada aynı seyı dedı benımde yuksek oldugu ıcın dondurulmus olucak dedı
Insallah canım bende cıktm smdı bıraz agrım var sen nasılsın benım 14 adet toplanmıs senın kac taneOlsun dondurulmuşta gebelik şansı daha yüksek diyorlar inşaallah ilk transferde gebelik olur
Rica ederim evet İstanbulTamamdır çok teşekkür ederim istanbul mu yüzyıl hastanesi insAllah gönlünüze göre olur
Geçmiş olsun canım benimde 14 tane toplandı benim şükür ağrım falan olmadı sadece eve gelene midem bulandı ama şimdi iyiyimInsallah canım bende cıktm smdı bıraz agrım var sen nasılsın benım 14 adet toplanmıs senın kac tane
Sanada 1 adet sonrası mı gel dediInsallah canım bende cıktm smdı bıraz agrım var sen nasılsın benım 14 adet toplanmıs senın kac tane
Ayy herseyımız aynı yaGeçmiş olsun canım benimde 14 tane toplandı benim şükür ağrım falan olmadı sadece eve gelene midem bulandı ama şimdi iyiyim![]()
AynennnAyy herseyımız aynı yaevet bır adet sonrası gel dedı bıde baya ılaclar yazdılar onlarıda kullan dedı hemsıre anlattı ne ıcın bunları kullanıyoruz anlamadım
Kızlar geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız takipteyim şimdi ortalama ne kadara mal oldu size ilaçlarla birlikteAynennnkabızlık için verdi antibiyotik vs verdi bana
Banada aynı canım yarın arıycaklarmıs bakalım ınsallah guzel döllenirlerAynennnkabızlık için verdi antibiyotik vs verdi bana
Teşekkür ederim amin inşaallahKızlar geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız takipteyim şimdi ortalama ne kadara mal oldu size ilaçlarla birlikte
Haberdar edersiniz o zaman size zahmet durumdanRica ederim evet İstanbul
Merhabalar yüzyıl hastanesinde Serap hanımda tüp bebek yaptırmak istiyorum aranızda daha önce orda yaptırıp memnun kalan var mıselam geçen hafta pazartesi reglimin 5. Günü ikinci klomene başladım doktorum izne çıkmıs.. Bugün yumurta takibi için aynı hastane farklı doktora gittim doktor altını indir sedyeye uzan dedi ben biraz çekildim kendi doktorum arkada hazırlan dıyordu ben komple çıkarıp çatal çıkıp öyle muayne oluyırdum bugün ki doktorun hem sedyede muayene etmesi hem kist gördüm hem yumurtan daha büyümemiş demesi toplam üç dk sürdü.. Moralim aşırı bozuldu iki kutu daha klomen yazmış.. Dedim kendi yumurtlama günüme 5 gün kaldı iğne yapmadan kendi çatlar mı cevap vermedi.. Bu aydan sonra direk tüp bebeğe mi gitsem istanbul anadolu yakası önerileriniz var mı, kiloya takılıyorlar mı.. Ortalama fiyatlae nasil.. Sürec uzun mu çalıstıgım için sürekli izinde alamıyorum , aynı hastaneye gitmişiz
Merhaba kiloyla ilgili bir şey diyor muMerhaba️
️ ben henüz başlamadım adet olmayı bekliyorum. Ben daha öncesinde dış gebelik geçirip tek tüpüm alındı ve pcosluyum sizin ne probleminiz var dı