yzm glmeyecek mi benim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi zamannn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Z

zamannn

Ziyaretçi
olay şu iş yerine izin günümü değiştirmem gerekti eşimi arayıp dedim izin günüm perş artık diye oda oo buneya kafana göre iş yapm,ıyorsun diye kızdı bende dedim ben değiştirmedim işten öyle gerekti ypama böyle vss pat tlf kapandı msg çektim bağırıp çağırmadan bağırdm yok keyfine bak dedi

bende ben bileek değiştirmedim işyerinden gerekti dedim sen kasıtlı üzüyorsun dedim sen keyfine bak dedim bakcem zaten dedi benimde tepem attı umrumda değil devam evet dedim oda senin umursmaan benim umrumda mı kidedi bişe demedmi susutuk ikimzde sonra iftardan sonra nerdesin napıyorsun senin umrunda değilim nasılsa tlf pat kapandı yine sonra akşam yağmur ve şimşekten çok korktum ama o yoktu yanımda kanepesindeydi yüzme bile bakamı amacı ne

durduk yere sorun cıkartmaya calısıyor heralde... yada kendi problemleri var sana yansıtıyor ister isteemz en guzeli derdinin ne oldugunu sormak

genemı yatakları ayırdı

dıger konularını hatırlıyorum bu adamın duzelecegı yok:mymeka:
:delphin:

yatakalrı ben ayırıyordum busefer o kanepeyi seçti ama çok anlamsızdı :sinifsinif:

evlılıkte yataklar asla ayrılmamalı ne olsada aynı yatakta yatılmalı

incir çekirdeğin doldursa barikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ayyy bayılazammmm
yanlış anlama ama arkadasım birazda sorun sizde...
çekırde kabuğunn doldurmaaycak şeyler için yata mı ayırılır
biraz alttan almayı oğrenmelsın (öğğrenmelıyız soyleeyenede bak similysi:))))))))

yine mi canım yaa...
siz bir ilişki terapisi almayı düşündünüz mü? Böyle saçma sebeplerle hır-gür içinde geçmez ki hayat..

neden kızdı ki izin günün değişti diye
ha carsamba ha persembe ha cuma ne var bunda

yeri degil belki kusura bakmayin ben telefon olayini merak ediyorum o konuyu ne yaptinizkafamçokkarıştı

evlılıkte yataklar asla ayrılmamalı ne olsada aynı yatakta yatılmalı

ben buna kesinlikle katılmıyorum,insan rahat etmek isterse arada bi ayrıda yatabilir,bence bunda bir sakınca yok...
sorun bunun bir cezalandırma yöntemi olarak kullanılmasında....

izin günü onun izin gününe mi uymuyor da kzıdı anlamadım...sonuçta senin elinde bişey yok ki emir kulusun...eğer bu yüzdense işyerinle konuşup ona uygun olmasını rica et...oturup eşinle bir konuş bence...belki de başka bir sıkıntısı var bu olay tuz biber oldu...yoksa mesele yapılacak bir şey değil...:olmaz:

her kavgada yatak ayrılmaz bunu alışkanlık haline getirmişsiniz

ben kavga edince yemek yemem konuşmam yatağımıda ayırırım ama onu falan kovmam odadan ben giderim. şimdi hamileyim 5 haftalık geçen çok hareket etti yatakta kızdım uyuyamıyom diye baktım o gitti ben rahat yatayım diye ayyy hamile olmak çok avantajlı yaaaaaaaa

Bu nasıl iş yaa her tartışmada yatak ayrımaca ne gerek var böyle şeylere bilmemki.
Hem eşiniz çok garip biri herşeyden bir maraz çıkartıyor çok yaratıcı:1ninca:
Size sabır diliyorum eşinizede allah akıl fikir versinÇok üzgünüm çoook

eşin sana güvenmiyor galiba.çok saçma bir sebep.yatakların ayrılması ise daha da saçma.kendinden soğutursun adamı.

ben kavga edince yemek yemem konuşmam yatağımıda ayırırım ama onu falan kovmam odadan ben giderim. şimdi hamileyim 5 haftalık geçen çok hareket etti yatakta kızdım uyuyamıyom diye baktım o gitti ben rahat yatayım diye ayyy hamile olmak çok avantajlı yaaaaaaaa
süprizzzzz
canm ALLAH tamamına erdirsin bi sesle kurtulursun inşallah.ALLAH sağlıklı kucağına almayı nasip etsinn.:) :CüvCüv:

sorunlarınızı konuşrak halletseniz ya.yatak ayırmak çok mantıksızz.böyle hiç bir sorunun üstesinden gelemezsiniz.Allah iyi etsin canm aile huzurunuzu artırsın.

allah sana sabir versin allah da esine sana olan sevgisini artirsin insallah, demekki beterin beteri var inan arkadasim her evli insanin derdi var ne diyeyim ama bu yatak ayirma olayini bence fazla yapmayin aliskanlik oldu her halde

Back
X