Yzme Juvederm dolgu yaptrdm :)Oh! Dnya varm

Nişantaşında bir estetık dr.unun kliniğinde,bizzat kendisine 2 defa dolgu ve botox yaptırdım..3 ay bile sürmedi ... "Sigara kullanıyorsun da ondan dayanmıyor" dedı..İlkinde yarım koy MUŞ 750 aldı.. 2,5 ay sonra ıkıncısınde sözde tam koy MUŞ 1500 aldı .. Botox sadece kaş ortası ve şakaklara yaptı 800 de ona aldı .. Bu arada gözümün altında cukurluklar olustu, sol gözümün altında kılcal damara denk geldıgı ıcın mor bir iz kaldı .. Ve 3 ay bile bitmeden ne dolgu kaldı ne de botox ... Ne kullandı bılmıyorum .. Maddi,manevi ve fiziksel yönden hezimete uğradım acıkcası.... Bana uzak oldugu ıcın de gıdemedım hesap sormaya ...Gercı cok hesap sorabılen bırı de değılımdır .. :KK43: Ama bu ıyı nıyetımın suistimal edilmesini mi gerektirir bilemedim :KK43:
Şimdi yine düzeltme dolgusu,botox ve gülerken diş etlerimin görünmemesi için üst dudağıma uygulama yaptırmak arzusundayım..

Rica etsem bana önerebileceğiniz,referans olabileceğiniz güvenilir, makul fiyatlı,hatta taksit yapan bir yer var mı İstanbul'da arkadaşlar acilen.. :KK43:
Mehtap bayramoğlu derim ben. Gözü tok bi kadın ve işini iyi yapıyo. Bana botox yaptı 4 ay gider dedi 1 seneyi gecti haala cok memnunum hemde hiç kimse anlamadı. Başkalarının aklına uyup popüler bi yere dudak yaptırdım hiç memnun diilim

ben yaptırdım dün. bugun sokaga cıkamıyorum. eğerki ihtiyacınız yoksa asimetri gibi sakın yaptırmayın. herkes cok begendi ama söylemeliyimki hiç dogal durmuyo yamuk yumuk bişi oldu. yapay görüntü sizi tatmin edecekse buyrun yaptırın. aa ben cok memnunum diyen kızlara bakıyorum hiçbirininkide güzel olmamış. okadar pişmanımki anlatamam sokaga cıkamıyorum. yarın işe nası gidicem bilmiyorum
Canım sen nereye yaptırdın dudağına mı yüzüne mi?ilk zamanlar dudakta yamukluk oluşuyo iki haftada geçiyo ben bi hafta çıkmadım evden.benimde yüzümün sol tarafında çöküklük var gibi hissediyorum oraya düşünüyorum ama yaşım 23 bunun için çok mu erken bilmiyorum

slm kızlar yıne becerıksız doktor kurbanıyım pervın dıncerın oraya gıttım 2 hafta once nazobılyon bolgesı agız kenarlarımdakı sarkıklıklar ve yuzumdekı boslukları doldurmak ıcın 2 tup 1500 anlastık ve yaptırdım yanak bolgemın buna yakın tarafını doldurucagm guz kenarlarım asagıya dusuk oldu ve nazabılyan bolgelerım hıc olmadı neymıs dolgu yetmemıs bunu ayarlıyan sensın gorusmede 2 tup gıder dedın benım yanaklarım zaten sıs yanak yaptırmadım bıle sonra goz altımı duzelttı ama gozaltım mor bosuna yaptırdım ıstedıgım gıbı olmadıgı gıbı husran yasadım tavsıye etmıyorum

Ben bu hafta icinde 1ml mi cc mi nedir bilemedim. Juvaderm voluma with lidocaine yaptirdim. Elmacik kemiklerine ve burnun yanindan inen mimik cizgilerine 1000tl odedim... bu yeni bir teknik miymis bir seymis yuzu lift yapiyor sanki yukari dogru.

Yalniz benim dolgularim da bolgelerine gore farkli eriyor. Martta yaptirmistim hem gozaltlarima hem de mimik cizgilerime. Mimik cizgilerimde erime oldugu halde gozaltlarim sapasaglam hic dokunulmadi. Bazen mimik cizgilerim 7 ay bile gidiyor.

Dolguda önemli olan malzeme değil mi..yani o madde cildinizde eriyorsa eriyordur duruyorsa durur...doktorla alakası var mı ki..şimdiye kadar üç farklı marka kullandım bazısı erdi bazı taş gibi duruyor..doktorla mı alakalı yani bu durum anlamıyorum :/

Tüm forumu okuyamadım bi şey daha sorucam bilen yazarsa çok sevinirim..bu juvadermin türleri var..volift,voluella vs..fiyatları da değişiyor..neye göre bu..yanaklara hangisini yaptırmak lazım ki

arkadaşlar sakin herşeyin üstüne atlamayın ben saf saf geçici dolgu yaptırdım yanaklarıma daha doğrusu dr bana sormadan kalıcı dolgu yaptıpmış dr gittim mersin özay ercan telefonda geçici dolgu yaptıracam dedim sonra sekreteri dr bana kalıcı dolgu yaptı deyince zararlı olduğunu biliyordum dr yanına gitim ben geçici dolgu yaptıracam dedim ben ikisinide yapıyorum bana güven dedi kalıcı dolgu yapmış bioalcamid denilen bu madde gözüme kaydı yüzüm mahvoldu çarşamba pazarına döndüm kendini aradım özay ercanı kendimi tanıtım yardım istedim birde telefonu syratıma kapatı zor bela dr dr gezip 15 dikişle % 50 sini çıkartım aynada yüzüme bakamıyorum üzüntüden bebğimi kaybetim ama kimseye güvenmeyin para için resmen yalan üstüne yalan söylüyorlar insan hayatı hiçbir değeri yok onlar için bu adam hala para kazanıyor ben ise her gün ağlıyorum.

Back
X