- 1 Mart 2015
- 67
- 33
- 103
Mehtap bayramoğlu derim ben. Gözü tok bi kadın ve işini iyi yapıyo. Bana botox yaptı 4 ay gider dedi 1 seneyi gecti haala cok memnunum hemde hiç kimse anlamadı. Başkalarının aklına uyup popüler bi yere dudak yaptırdım hiç memnun diilimNişantaşında bir estetık dr.unun kliniğinde,bizzat kendisine 2 defa dolgu ve botox yaptırdım..3 ay bile sürmedi ... "Sigara kullanıyorsun da ondan dayanmıyor" dedı..İlkinde yarım koy MUŞ 750 aldı.. 2,5 ay sonra ıkıncısınde sözde tam koy MUŞ 1500 aldı .. Botox sadece kaş ortası ve şakaklara yaptı 800 de ona aldı .. Bu arada gözümün altında cukurluklar olustu, sol gözümün altında kılcal damara denk geldıgı ıcın mor bir iz kaldı .. Ve 3 ay bile bitmeden ne dolgu kaldı ne de botox ... Ne kullandı bılmıyorum .. Maddi,manevi ve fiziksel yönden hezimete uğradım acıkcası.... Bana uzak oldugu ıcın de gıdemedım hesap sormaya ...Gercı cok hesap sorabılen bırı de değılımdır ..Ama bu ıyı nıyetımın suistimal edilmesini mi gerektirir bilemedim
![]()
Şimdi yine düzeltme dolgusu,botox ve gülerken diş etlerimin görünmemesi için üst dudağıma uygulama yaptırmak arzusundayım..
Rica etsem bana önerebileceğiniz,referans olabileceğiniz güvenilir, makul fiyatlı,hatta taksit yapan bir yer var mı İstanbul'da arkadaşlar acilen..![]()