'Z' ile Başlayan Mağazada İş

booksistt

Hayat ne beklerken ne getirir
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
370
182
33
28
Selam KK
Z ile başlayan o çok ünlü giyim markasından görüşmeye çağrıldım berki burda o mağzada yada diğer mağzalarda kasiyer yada reyon görevlisi olarak çalışan mülakatlarına giden vardir yardımlara açığım şimdiden (özellikle nelere dikkat ediyolar )
Teşekkürler :)

Son düzenleme:
Zara galiba bilmiyorum reklama girer mi ama gecenlerde o magaza calisanlari maaşımızı alamiyoruz diye eylem gibi bisey yapiyorlardi haberin olsun

Zara galiba bilmiyorum reklama girer mi ama gecenlerde o magaza calisanlari maaşımızı alamiyoruz diye eylem gibi bisey yapiyorlardi haberin olsun

Evet ama onda Zara'nın bir suçu yok gibi. Burada üretimini yaptırdıkları yer olan Bravo'nun sahibi Zara'nın verdiği paraları alıp kaçıyor. Zara'ya yargısız infaz yapılıyor gibime geldi.

Konu sahibi, nasıl bir işe alım süreci olduğunu bilmiyorum ama diğer giyim mağazalarına göre daha iyi maaş ve koşullar olduğunu biliyorum. Umarım kabul edilirsiniz, başarılar. :)

Geçenlerde Zara çalışanları boykot yapıyordu paramızı alamıyoruz diye

İnditex grubunun başka bir markasıyla çalışmıştı bir arkadaşım. Yanlış hatırlamıyorsam 2-3 mülakattan sonra girmişti. Daha önce turistik bir bölgede satış danışmanlığı yapmıştı günlük ingilizcesi vardı. İlk mülakat tanışma gibi, dik dur, güleryüzlü olmaya, göz kontağı kurmaya dikkat et vs. Vs. İşe almadan önceki mülakatta da müşteri ilişkileriyle ilgili bilgilerini ölçmek için örnek olaylar soruyorlarmış. Mesela müşteri çıkarken alarmı öttü torbasını kontrol ettirmek istemiyor ne söylemelisin? Müşteri kabine köpeğiyle girmek istiyor ne söylemelisin? Müşterinin çocuğu kıyafete dondurma döktü ne yapmalısın?

Selam KK
Z ile başlayan o çok ünlü giyim markasından görüşmeye çağrıldım berki burda o mağzada yada diğer mağzalarda kasiyer yada reyon görevlisi olarak çalışan mülakatlarına giden vardir yardımlara açığım şimdiden (özellikle nelere dikkat ediyolar )
Teşekkürler :)
Mağazacılık zor iş
Gecen belli
Olmaz gündüzün belli
Olmaz
Fazla calısırsın ek ücret almazsın
Bayramda calısırsın
Ramazanda gece 23:30 a kadar calısırsın
Yılbasında calısırsın
Haftasonu calısırsın
Eğer çok ihtiyacın yok ise daha düzgün bir alana yönelmeni öneririm
Ama ihtiyacın var ise ya da gecici calısacaksan olur tabi ki niçin olmasın