Zadegan Butiği

Zadegan

Yeteeer,,, demek yetmez ki bazen...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
1.766
1.527
29
Arkadaşlar 36-37 numara tercihen pembe mor Lila vs detayları olan yani baktığında bayan ayakkabısı olduğu belli olan koşu ve antrenman ayakkabısı arıyorum. Yardımcı olursanız teşekkür ederim :)

aradığını buldunmu cnm bende kinetixin koşu ayakkabısı var yeni aldım sayılır yenisini almayı düşünüyorum o yüzden satabilirim istersen 80 tl ye aldım yarı fiyatına veririm

11113998_10206076082919438_4416562595296439946_n.jpg

Kalıbı nasıl büyükse olmaz bana
Yani ayakkabı güzel duruyor ama bir kusuru var mı diğer profillerden d resim atabilir misin

kalıbı büyük değil olmıycanı sanmıyorum bi kusuru yok resim çekiyim atıyım bi sn

ne içinde nede dışında leke yok hiç yıkanmadı 2 3 kere giydim sadece görüntüsünden anlaşılıyor zaten

Tam fiyatı nedir ayakkabının?
Ve eğer olumlu olursa ödemeyi nasıl alıyorsunuz?

40 tl ödemeyi ptt ile adıma yollarsınız bende ptt kargo ile yollarm yanlız kargo alıcı ödemeli yapıyorm canm

40 tl ödemeyi ptt ile adıma yollarsınız bende ptt kargo ile yollarm yanlız kargo alıcı ödemeli yapıyorm canm
Adınıza ödeme nasıl oluyor ptt şubesine gidip isminizi vereceğim öyle mi?

evet nasıl tercih ederseniz banka hesabınada yollayabilirsiniz ama ptt kolay olur adımı soyadımı vericeksiniz yani orda bi kagıt doldurcaksınız gönderen ve alıcı diye basit yatırdığınız anda para geçmiş oluyo aynı anda bende kargoyu yollayabilirim o konuda bi sıkıntı olmaz

evet nasıl tercih ederseniz banka hesabınada yollayabilirsiniz ama ptt kolay olur adımı soyadımı vericeksiniz yani orda bi kagıt doldurcaksınız gönderen ve alıcı diye basit yatırdığınız anda para geçmiş oluyo aynı anda bende kargoyu yollayabilirim o konuda bi sıkıntı olmaz
Peki tamam özelden telefon numaranızı alabilir miyim siz kimlik bilgilerinizi ben de adres bilgim veririm

X