zaıflamak isteyenler motivasyon için hayatım da yeni bir sayfa diyenler buraya....

dodidmr

Guru
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
32
0
286
39
İstanbul
slm kızlar uzun zamandır bu foruma girer ve kilo verenler nasıl vermiş diye okuyup dururum ben evlendiğimde 58kiloydum hamilelikte 30 kilo aldım daha sonra üstümde kaldı bu kilo ve abimin düğününe 2 ay kala 25 kilo verdim ama vermiş olduğum rahatlıktan ve bilinçsizlikten dolayı iki sende 65 den 94 kiloya çıktım :53:ve en son dün kalbim de bir sorun olduğunu öğrendim ve dedim ki artık sağlıklı bir şekilde kilo vermeliyim dedim bu böyle gitmez karar verdim ve hemen bir forum açtım ve sizlerle motive olarak kilo vermeye karar verdim umarım beraber sağlıklı kilolar veririz ben buraya hergün neler yediğimi içtiğimi neler yaptığımı ve haftalık olarak kaç kilo verdiğimi yazızam pes etmek yok yılmak yok bizde verebiliriz aslında diyet yapmıyoruz sadece sağlıklı yaşamaya ve doğru beslenmeye başlıyoruz bugünden itibaren sakın unutmayın 7den sonra hiçbişey yemiyoruz.... :46:

Ben de yeni başlayanlardanım yaklaşık 8 kilo kadar fazlam var ve 2 ay hedef koydum önüme inşallah hepimiz başarırız :))

Back
X