Zaman atar mı aşk acısını yürekten ? Özellikle ablalarımdan fikir istiyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi ELjF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ELjF

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
63
0
0
36
Ankara
Ne olur yardım edin içinden çıkamaz oldum... Sözlerinize fikirlerinize ihtiyacım var... Bi yaram var kapanmaz, hiç mi kapanmaz söyleyin :(

2006 Ağustos ayında başlayan bi sızı bu... Ben lise sona geçmiştim, o da bulunduğumuz şehirdeki üniversiteyi kazanmıştı.. Arkadaş aracılığıyla tanışıp sevgili olmuştuk.. O benim ilk göz ağrımdı, ilk yürek yangınım, ilk gözyaşım... İlk sevdamdı benim, bırakıp gidemediğim söküp atamadığım... Çok güzel başlamıştı, gün geçtikçe bozuldu aşkın büyüsü. Küse barışa geçen günlerin sonu dayandı ayrılığın kapısına... O da çok sevmişti, onu her terkedişimde bi şarkı bestelerdi bana. Biz birbirimizi iki kişi değil, tek kişi sevdik. Ben "o" olmuştum, o zaten "ben"di...

Ya da ben öyle inanmıştım.. Sevmemiş ki beni ben gibi... Sevse unutur muydu siler miydi insan sevdiğini ?

Şimdi ondan haber bile alamıyorum... Tek bildiğim çok sevdiği bi aşkı var... Zaten ben de nişanlıyım. Nişanlımı çok seviyorum çok da mutluyum. Dünyaya bi daha gelsem yine sadece nişanlımı severdim. Ondan ayrılalı 3 yıl oldu. Çok acılar çektim, zor zahmet kurtuldum dökülen yaşlardan... Sorsanız unuttum mu? Asla... Belki aşık değilim sevgi de yok içimde ama, ben bu kadar mutluyken neden geçmiyor bu sızı söyler misiniz? Zaman herşeyin ilacı derler, zaman onu silecek mi aklımdan... Durup durup aşık olurdum ona, yine kendimden korkuyorum. Zihnimin içinde el var sanki aklıma geldikçe dağıtıyo rüzgarını, hemen başka düğüncelere zaplıyorum.. 23 yaşındayım, yaşım gereği mi bu saplantılı düşünce? ilerde geçer mi dersiniz... umarım geçer :( Bu satırlara sığdıramadığım çok şey var, sizleri bunaltmamak için uzatmadım. umarım bu anlattıklarım da yetmiştir hislerimi anlamanıza.

Son düzenleme:
Ne olur yardım edin içinden çıkamaz oldum... Sözlerinize fikirlerinize ihtiyacım var... Bi yaram var kapanmaz, hiç mi kapanmaz söyleyin :(

2006 Ağustos ayında başlayan bi sızı bu... Ben lise sona geçmiştim, o da bulunduğumuz şehirdeki üniversiteyi kazanmıştı.. Arkadaş aracılığıyla tanışıp sevgili olmuştuk.. O benim ilk göz ağrımdı, ilk yürek yangınım, ilk gözyaşım... İlk sevdamdı benim, bırakıp gidemediğim söküp atamadığım... Çok güzel başlamıştı, gün geçtikçe bozuldu aşkın büyüsü. Küse barışa geçen günlerin sonu dayandı ayrılığın kapısına... O da çok sevmişti, onu her terkedişimde bi şarkı bestelerdi bana. Biz birbirimizi iki kişi değil, tek kişi sevdik. Ben "o" olmuştum, o zaten "ben"di...

Ya da ben öyle inanmıştım.. Sevmemiş ki beni ben gibi... Sevse unutur muydu siler miydi insan sevdiğini ?

Şimdi ondan haber bile alamıyorum... Tek bildiğim çok sevdiği bi aşkı var... Zaten ben de nişanlıyım. Nişanlımı çok seviyorum çok da mutluyum. Dünyaya bi daha gelsem yine sadece nişanlımı severdim. Ondan ayrılalı 3 yıl oldu. Çok acılar çektim, zor zahmet kurtuldum dökülen yaşlardan... Sorsanız unuttum mu? Asla... Belki aşık değilim sevgi de yok içimde ama, ben bu kadar mutluyken neden geçmiyor bu sızı söyler misiniz? Zaman herşeyin ilacı derler, zaman onu silecek mi aklımdan... Durup durup aşık olurdum ona, yine kendimden korkuyorum. Zihnimin içinde el var sanki aklıma geldikçe dağıtıyo rüzgarını, hemen başka düğüncelere zaplıyorum.. 23 yaşındayım, yaşım gereği mi bu saplantılı düşünce? ilerde geçer mi dersiniz... umarım geçer :( Bu satırlara sığdıramadığım çok şey var, sizleri bunaltmamak için uzatmadım. umarım bu anlattıklarım da yetmiştir hislerimi anlamanıza.

Ben senden bir yaş küçüğüm ama bende yorum yapmak istedim.Nişanlını sevdiğini söylüyorsun onu severken eski çıktığını nasıl düşünüyorsun ?Takıntını at kafandan bence

canım bende zamanında sevdım ettım ama hepsını unuttum
cokkk sevdıklerımı bıle
ınsan saplanırsa unutamaz

hem nısanlın boyle bır duygu yasasaydı sen ne hıssederdın bı dusun bakalım
Allah o kısıyı sana gerıde bıraktırmıs
ustune cok mutlu bı ılıskı vermıs
bence sukredıp yanındakı ınsana sarılacagına
anılarda kalan bır adama mı gıdıyor aklın

bence terapı gor yada otur dua oku
kendıne de nısanlına da kotuluk edıyorsun su an

Neler kimler unutulmuyor ki...
Bende böyle sanıyordum. Asla unutamam, onsuz yaşayamam daha ne cümleler..
Ama öyle değilmiş, şimdi iyi ki de unutmuşum diyorum.
Kendini bu düşünceye odaklamışsın, seni sevmeyen birini ne kadar daha düşünebilirsin ki.
Sana zarar her şekilde.
Hayatına müdahale etmesine izin verme, bu senin elinde.
Olmuyorsa yardım al...

canın unutmak istediğinde unutursun.
sen melankoiyi seviyorsun.
yaşına bağlıyorum.
üç sene de üç kere unutman gerekirdi.

Durup durup asik olurdum ona
bu cumleyi bende cok kurdum. sanki benim hislerimi anlatmissin tek fark benim askim platonik... bende birgun unutmayi umut ediyorum duada ediyorum. insallah unutursun tamamen, ben karar verdim unutmaya ama oyle ha diye olmuyor maalesef

cok fena baglanmıssın o cocuga bellı yazdıklarından bayagı duygusallasmıssın:34: ama dusunsene nısanlın boyle bı durumda olsa sen normal bakabılır mıydın onun durumuna ? o senın onu sewdıgını ona baglandıgını dusunurken senın aklında baska brısı war sewmesen bıle unutamıosun ki bence bu sewdıgını gosterıor bu:30: sadece nısanlını dusun we ne yap et onu aklından at bence cnm :6: nısanlına yazık bu durumda cunku:ssz:

psikologlara göre normalinsanlarda maksimum 6 ay sürermiş. korkma geçer:31:

eski sevgilinle Ayrilikdiktan sonra ne kadar süre sonra su anki nisanlinla sevgili oldunuz?

dünyada var olup ta unutulamayacak acı yok.inan buna.nişanlımı seviyorum demişsin.sanırım nişanlına aşık değilsin belki de iyi biri olduğu için onunla berabersin.demişsin ya ''yeniden dünyaya gelsem yine nişanlımı seçerdim''.demekki mantığın nişanlınla olman gerektiğini söylüyor ama kalbin ne yazık ki eski sevgilini silememiş.zamanla mutlaka unutursun.demekki hakkında hayırlısı böylemiş.olaya bir de bu açıdan bak.

Bende 2001 yılında deliler gibi asık olmuştum okadar çok naglanmistimki ilk görüşte askti bu oda beni seviyor zannettim Fransa'da oturuyordu tatile geldigi zaman tanışmıştık sonra ben istanbula gitmek zorunda kaldım telefonlastik hep sonra kopukluk oldu sonra bir daha haber alamadım ben Mersin'e döndüğümde o coktan geri donmuştu ablamın kaynı aramizi bozmuştu eniştemin amcasının ogluydu ondan uzaktada olsa hep yalan haberler aldım bana bir türlü olusamadigini çok sevdiğini benim için geri dönmek istediğini duydum tabiki hepsi yalanmis daha 16 yasindaydim ama çok sevdim hemde çok 4 yıl hiç görmeden konuşmadan hissetmeden sevdim kim istemeye geldiyse yok dedim ama sagolsun ablamın goruncesi gözümü açtı ise yaramaz biri olduğunu sip sevdi olduğunu söyledi daha sonra ne olursa olsun unutup güzel yuva kuracağıma kendi kendime soz verdim 2005 te nusanlandim 2006 dada evlendim 2 tane oğlum var ve o çok sevdiğim unutamadığım insanla aynı ülkede aynı semtte yasıyoruz unuttunmu unuttum ama zaman zaman hatırlarım derinliklerde bir Köse'de kaldı icimde ama icimde hiçbirşey yok ona karsı allahıma şükrediyorum onunla evlenmemisim diye çünkü çıkmadığı kız yok daha bir Balta'ya sap olamadı hep evlenme arefesinden dondü onunla evlenseydik kesin bosanirdim esimle okadar çok mutluyomki ama o kisiyi çok sevdim hemde çok belkide onu kendim büyüttüm gözümde 11 sene oldu bazen anlamla dedikodusunu yaparız çok şükür onunla olmamış deyip mutlu olurum ama çok sebiline azda olsa uhte kalıyor insanın icinde ama ben o kisiden nefret ediyorum kaç defa esimle evlenmek istemedim sırf o kisinin yüzünü görüp eski askım alevlenirse diye hiç unutamazsam diye ama o kisi umrunda bile değil esimi ve cocuklarımı çok seviyorum

canım senın o sahısa hıssettıgın ask degıl saplantılık takıntılık .
bunun sebebı de ,eger o sahıs apansız bır sekılde hıc beklemedıgın bır an da senı terkettıyse eger,bu durum sen de saplantı halıne gelmıstır .
cunku kafanda hep soru ısaretlerı olusmustur .sevıyordu neden boyle yaptı v.s .. terkeden sen olsaydın emın ol durum boyle olmazdı .
ve suan hayatındakı ınsandan da emınsen eger,yanı ayrılmayacagınızdan emın oldugun kavgasız gurultusuz gıden bır ılıskı ıse,senın ıcın kolay olan bır ılıskı olarakda gorunebılır .
o yuzden senı terkeden sahıs suan sana ulasılamaz zor gorundugu ıcın tatlı gelıyor .
ama dedıgım gıbı emın ol,terkeden sen olsaydın suan boyle bır konu acmazdın .

bence ask insanin hayatina bir kez girer
adi ustunde asktir mutlu sonu olan bi ask yoktur sevgiye donusur
ama yasananlar yarim kalinca ask olarak bilinir
bi zaman gelecek ve sen o aski oyle anacaksin ki uzuntu yerine yuzunde gulumseme olacak
bosuna yipratma kendini onun sevdigi var seni de seven baska biri var bunlari dusun
ask yasandi ve bitti de noktayi koy
beyninden surekli bunlari gecir ki kalbin de alissin

Gecer canim, ama unutmazsin asla..

zamanla daha az hatirlamaya baslarsin , sonra daha da az ,birde hatirlayinca biraz burkulursun belki.

neleri unutmuyor ki insan, olum denen bir acinin ustesinden gelecek yetide yaratilmisiz bizler..

olenleri bile unutup, yolumuza kaldigimiz yerden devam edebiliyorsak, senin hislerinde gecer..

unutmak insana hediye edilmis en buyuk ve en kiymetli yeteneklerden biridir.

hayatımızda oyle birileri vardır ki hep özeldir onun yeri farklıdır. Ben seni çok iyi anlıyorum ama bukadar düşünmek iyi değil. Bende nişanlıyım nişanlımı çok seviyorum ama geçmişimde biri varki hayatım boyunca hep biyerlerde bi derinlerde kalacak. onu sevdiğimden mi hayır. çok uzun yıllar geçti zaten ustunden. Sadece yaşayamamışlık belki de. Bence geçmişi düşünmemeye çalış nişanlına odaklan

Doğru zamanla hersey unutuluyor bende şimdi döktüğüm gÖz yaşlarıma çektiğim acılara yanıyorum sadece yarım kalan askın yaşanmamış seylerin yarıda kaldığı için belkide ahlarla büyüttük icimizde İnan bana şimdi birkaç seene sonra bugünü hatirlayip gülersin şimdi eski sevdigimle aynı ulkedeyim nisanliyken esimle hep dusunurdum ya onu tekrardan görsem yine baglansam diye bu beni çok korkutuyordu ilk onunla bir düğünde karşılaştık üstüne 8 aylık hamileydim ama hiç umrumda degildi sadece yıllarca çektiğim hasreti düşündüm şimdi birturlu unutamadığım insandan nefret ediyorum uzaktan akrabamız oluyor şimdi şükrediyorum
Halim'e Allah'ın sevdiği kuluymusumki okadar dua ettigim halde yazmamış kaderime ondan bin kat iyisini çıkardı karşıma şimdi onun ismini duymaya bile tahammülüm yok çünkü yıllar sonrada olsa gercek yüzünü öğrendim şimdi o insana tenezzül edip kimse kız bile vermiyor sende onutacaksin arkadasım sende onun için üzüldüğün saniyelere acıyacaksın seni gercekten seven seni terketmezdi her zorluğu seninle yasardi sen yarım kalan eksikliğin için unutmuyorsun aslında sen çıktan unutmussun o geride kalan kırıntıları düşünüp ahhhh cekiyorsun

Back
X