Zaman atar mı aşk acısını yürekten ? Özellikle ablalarımdan fikir istiyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi ELjF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doğru zamanla hersey unutuluyor bende şimdi döktüğüm gÖz yaşlarıma çektiğim acılara yanıyorum sadece yarım kalan askın yaşanmamış seylerin yarıda kaldığı için belkide ahlarla büyüttük icimizde İnan bana şimdi birkaç seene sonra bugünü hatirlayip gülersin şimdi eski sevdigimle aynı ulkedeyim nisanliyken esimle hep dusunurdum ya onu tekrardan görsem yine baglansam diye bu beni çok korkutuyordu ilk onunla bir düğünde karşılaştık üstüne 8 aylık hamileydim ama hiç umrumda degildi sadece yıllarca çektiğim hasreti düşündüm şimdi birturlu unutamadığım insandan nefret ediyorum uzaktan akrabamız oluyor şimdi şükrediyorum
Halim'e Allah'ın sevdiği kuluymusumki okadar dua ettigim halde yazmamış kaderime ondan bin kat iyisini çıkardı karşıma şimdi onun ismini duymaya bile tahammülüm yok çünkü yıllar sonrada olsa gercek yüzünü öğrendim şimdi o insana tenezzül edip kimse kız bile vermiyor sende onutacaksin arkadasım sende onun için üzüldüğün saniyelere acıyacaksın seni gercekten seven seni terketmezdi her zorluğu seninle yasardi sen yarım kalan eksikliğin için unutmuyorsun aslında sen çıktan unutmussun o geride kalan kırıntıları düşünüp ahhhh cekiyorsun

Allah tadınızı bozmasın. Ben de böyle düşünüyorum zaten, siz gibi.. O kadar dua etmiştim Allah ayırmasın diye, Rabbim için ne yaptım da beni onun şerrinden korudu bilmiyorum. İyiki diyorum hep, iyiki gitti.. gençliğime gözümü onunla açtığım için zor geliyo belki bu kadar. Hiç sevmiyorum hiiiç.. Yüzünü bile görmek istemiyorum. Çok zor oldu bunu atlatmak, atlattım da çok şükür. Sadece zihnimden gitmeyişi tedirgin ediyo beni... İnşallah bunu da açıcam. Beni eleştiren arkadaşlar var, tabi ki nişanlımın yerine kendimi koyduğum zaman çok üzücü bi durum. Ama ben bunu isteyerek yapmıyorum ki. Kimseye anlatamadığım için sizlere döküyorum içimi. Lütfen daha anlayışlı yaklaşın.

Kimler unutulup kimlerden vazgeçilmiyor ki .
Ben 5 sene mi yaktım . Deli gibi sevdim öl dese canını ver dese verirdim .
Ama beni yarıyolda bıraktı . Nişana 40 gün kala bıraktı beni ayrıldı .
7 ay oldu ayrılalı tekrar barışmak istedi seviyorum dedi ama nafile .
Ben ondan vazgeçmiştim içimdeki sevgiyi bitirdim .
Gün geçtikce öfkelerim arttı . Onu gördüğümde sadece öfkem kabarıyo .
Canım yandı , canın yansın dedim .
Geri dönmek mi aslaa .
Ben yıllarımı verdim ona sabrettim okulum bitsin dedim okulum bitti. 15 ay asker yolunu gözledim . Ne fedakarlıklar yaptım ama hepsi boşunaymış .Boş yere yanmışım ona .
Onun için kimse için değmiyo.
Kimseye bişey olmuyo .Olan sana oluyo .
Yeni bi düzen kur yoluna devam et .
Bir dere de iki kez yıkanılmaz .

Kimler unutulup kimlerden vazgeçilmiyor ki .
Ben 5 sene mi yaktım . Deli gibi sevdim öl dese canını ver dese verirdim .
Ama beni yarıyolda bıraktı . Nişana 40 gün kala bıraktı beni ayrıldı .
7 ay oldu ayrılalı tekrar barışmak istedi seviyorum dedi ama nafile .
Ben ondan vazgeçmiştim içimdeki sevgiyi bitirdim .
Gün geçtikce öfkelerim arttı . Onu gördüğümde sadece öfkem kabarıyo .
Canım yandı , canın yansın dedim .
Geri dönmek mi aslaa .
Ben yıllarımı verdim ona sabrettim okulum bitsin dedim okulum bitti. 15 ay asker yolunu gözledim . Ne fedakarlıklar yaptım ama hepsi boşunaymış .Boş yere yanmışım ona .
Onun için kimse için değmiyo.
Kimseye bişey olmuyo .Olan sana oluyo .
Yeni bi düzen kur yoluna devam et .
Bir dere de iki kez yıkanılmaz .

aynı hikayeler çoğumuzun yaşadıkları aynı
bir erkeğe adanmış yıllar sonra çekip giden erkekler ve harcanan yıllar için ağlayan bizler
bu soruyu ben de soruyorum unutacak mıyım atabilecek miyim onu o kadar derine yerleştirmişim ki yaptığı onca şeye rağmen çıkartıp atamıyorum

Allah yardımcınız olsun,duygularını çok iyi anlıyorum.Tam 13 sene önce tanımıştım bende ..görmeyeli 9 sene oldu,eşinede nişanlınada alışırsın,ben unutursun diyemicem,unutulmuyor yarım kaldığı için ..uzak olduğu için..içinde kalıyor herşey,içine akıyor gözyaşların dile getiremediğin herşey..İki yabancı oluyorsun...Kısmet kader diyip boynunu büküyorsun belki çoğu zaman..Bilmiyorum belki ben böyle hissediyorum..Belli bir zaman sonra şimdiki hayatına da alışıyorsun...Zaman geçiyor işte..İnşallah nişanlınla sorunsuz ,çok mutlu bir evliliğin olur,yoksa her yaşadığın kötü bir olayda onu özlersin..onu ararsın...Hayırlısı ne ise onu yaşamını dilerim..

Senin "ilk"in oluduğu için unutamıyorsun, onu sevdiğinden ya da aşık olduğundan değil. İlkler asla unutulmaz diye boşuna dememişler... Ömrünün sonuna kadar içinde bir yerlerde kalacak, hatta zaman zaman için burkulacak zaman zaman gülümseyeceksin, ama sadece o kadar. Müstakbel eşinle çooookkk mutlu olacaksınız inşallah :34:

Back
X