Zaman ayırıp okur musunuz mutsuzum :(

Canim hiç uzem kendini emin ol kader kapisi acildiginda fikirleri bile sana ters gelen bi insandan bile hoslanabilirisn hersey sabir Allah tez zamanda karsina sana deger verecek birisini cikartsin amin
Çok teşekkür ederim çok haklısınız elbette :)

Kpss yi kazan, atan. Hemen karşına, istemesen de çıkarlar. Evlenince Kpss ile hiç uğraşamazsın. Önce mesleğini düşün, çalışıyor musunuz bilmiyorum.

Kpss yi kazan, atan. Hemen karşına, istemesen de çıkarlar. Evlenince Kpss ile hiç uğraşamazsın. Önce mesleğini düşün, çalışıyor musunuz bilmiyorum.
hayır malesef çalışmıyorum kpss çalışıcam diye işten ayrıldım. Bakalım atanırsam hayatım nasıl değişecek umarım doğru düzgün bir çıkar karşıma

Kpss çalışırken kafanı evlilik olaylarıyla meşgul edersen başarısız olursun bu sefer rekor memur alımı olacak diye çevremdeki herkes çok çalışıyor gerilerde kalırsın lisans isen zaten çok az zaman kaldı dikkat et.

25 yaşında 5 yıl emek verdiğim bi ilişkide karşı tarafın yıllarca beni evli bi kadınla aldattığını öğrenmiştim kpssye çalışıyor ve evden dışarı çıkmıyordum kurum mülakatından haksız yere elenmiştim. Bir gün facebbokda kpss grubunda atama için tercih yapan birine cvp yazdım vee hayatım değişti 27 yaşında 7 aylık oğlum var 2 yıllık muhteşem bi ilişkim beni seven sayan dünya iyisi bir eşim o zaman ümitsizliğe kapanıp kendime haksızlık yapsaydım bunları yaşamazdım. Dua ve inanç ..

Hklısınız aslında tembel biri değilimdir çalışıyorum bende ama işte zaman zaman böyle fikirlere de kapılıyorum. Yeni ayrılık yaşadım bu nedenle hayatım aslt üst oldu galıba bununda etkisi var. teşekkr ederim yorumunuz için

Gerçekten mutluluğu hak ediyorsunuz umarım da mutluluğunuz daim olur ne diyeyim :) yorumunuz için teşkkr ederm haklısınız :)

Ayni yastayiz 8 senedir evliyim yerinde olmayi cok isterdim evlenince dert cekmekten baska bisey yapmiyorsun of cok doluyum

Bence sadece zamana bırakın. Insanlar çok ilginç ve içinizde en ufacık bir endişe bile varsa kaçarak uzaklaşın oradan.
Yeni konu açtım okuyabilirsiniz, yaşadığım hayal kırıklığını görürseniz anlarsınız muhtemelen. Allah doğru insanı doğru zamanda çıkarsın karsiniza

Gerçekten mutluluğu hak ediyorsunuz umarım da mutluluğunuz daim olur ne diyeyim :) yorumunuz için teşkkr ederm haklısınız :)
İnşallah sende mutlulugu en kısa zamanda bulursun şuan önünde kpss var ona sarıl aynı anda bekle eminim zaman sana çok güzel bi yol gösterecek

Evlilik fikrini kafandan at.
26 yasinda evlilk icim gec degil.
Hem yapman gereken isler var kpss gibi.

Islerine odaklan
Zamani gelince hepsi olacak merak etme

Evlilik konusunda kaderci bir insanim.evleneceğin kişi bellidir ve zamanı vardır.boşlukta olabilirsiniz bunu düşünerek değil hayatın tadını çıkararak zaman geçirmeye bakın derim.ve kpss ye odaklanın.uğraşınız da varken

O Düşünceler inan herkeste olur . Biraz zamanı gelince biraz da nasip işi . Sen KPSS ye hazırlan orada kursa falan yazıl yeni insanlar Tanıma imkanın olur böylece .

Part time bir işe girebilirsin bakımlı ol hayatı sev inan gerisi kendiliğinden gelir

kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için içimi rahatlattınız :)

konunuzu okudum. İnsanlar zamanla değişiyor maalesef ve bunu sizden gizlemeyi çok iyi başarıyorlar. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Bende yeni bir ayrılık yaşadım. Zaman zaman acısı yokluyor ama inananın 2-3 ay içerisinde toparlanıyorsunuz biraz. Nişanlınızın durumu anlaşılabilir fakat belli ki yeni bir durum değil. Fikirleri değiştiği anda sizinle yavaş yavaş paylaşmalıydı. Maalesef durup durup bir anda böyle bir atak yapması (kendisinin de dediği gibi uzunca bir zaman sizi kendi tabiriyle "düzeltmeye" çalışmış". ve bu konularda kimsenin haddine değildir birini "düzeltmek veya bozmak". Hakkınızda hayırlısı olsun lutfen üzülmeyin iyi insanlar ile karşılaşırsınız umarım.

Teşekkür ederim, hep iyi insanlarla karşılaşmak dileğiyle..

30 yaşındayım.Arkadaslarım evlendi ikinci cocuklarını doğurdu bile:) Ama bende tık yok.Güzel olsan olmuyor,çirkin olsan olmuyor,zengin veya fakir olsan da olmuyor.Kısmet işi para verip alamıyorsun.Üzülmekle kendini üzersin sadece bende üzüldüm ama kendi emeğimle yapabileceğim birsey değil.Onun için üzülme boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…