Çok teşekkür ederim çok haklısınız elbette :)Canim hiç uzem kendini emin ol kader kapisi acildiginda fikirleri bile sana ters gelen bi insandan bile hoslanabilirisn hersey sabir Allah tez zamanda karsina sana deger verecek birisini cikartsin amin
başarılarınızın devamını dilerim o zaman :)suan aöf adalet okumaya calisiyorm ama kafam almiyor:)
Kpss yi kazan, atan. Hemen karşına, istemesen de çıkarlar. Evlenince Kpss ile hiç uğraşamazsın. Önce mesleğini düşün, çalışıyor musunuz bilmiyorum.Arkadaşlar merhaba. Öncelikle zaman ayırdığınız için teşşkr ederim. 26 yaşındayım ve evlenmek istiyorum fakat evlenemiyorum. Biliyorum çok geç bir yaş değil fakat düzenli bir hayatım yok şu aralar malesef. KPSS'ye hazırlanıyorum ve hep evdeyim bu nedenle. Yeni bir ayrılık yaşadım evlenecektik terkedildimsanırım birazda bunun etkisi. Doğru insanı bulamamaktan çok korkuyorum. Bir daha nerede karşıma çıkacak ki diyorum. Herkesten de elektirk alan biri değilimdir. Kafa yapımın fikirlerimin uyması lazım. Sanki böyle biri hiç çıkmayacak karşıma ve hep yalnız kalacağım Siz neler düşünüyorsunuz fikirleriniz benim için önemli teşekkür ederim.
hayır malesef çalışmıyorum kpss çalışıcam diye işten ayrıldım. Bakalım atanırsam hayatım nasıl değişecek umarım doğru düzgün bir çıkar karşımaKpss yi kazan, atan. Hemen karşına, istemesen de çıkarlar. Evlenince Kpss ile hiç uğraşamazsın. Önce mesleğini düşün, çalışıyor musunuz bilmiyorum.
25 yaşında 5 yıl emek verdiğim bi ilişkide karşı tarafın yıllarca beni evli bi kadınla aldattığını öğrenmiştim kpssye çalışıyor ve evden dışarı çıkmıyordum kurum mülakatından haksız yere elenmiştim. Bir gün facebbokda kpss grubunda atama için tercih yapan birine cvp yazdım vee hayatım değişti 27 yaşında 7 aylık oğlum var 2 yıllık muhteşem bi ilişkim beni seven sayan dünya iyisi bir eşim o zaman ümitsizliğe kapanıp kendime haksızlık yapsaydım bunları yaşamazdım. Dua ve inanç ..Arkadaşlar merhaba. Öncelikle zaman ayırdığınız için teşşkr ederim. 26 yaşındayım ve evlenmek istiyorum fakat evlenemiyorum. Biliyorum çok geç bir yaş değil fakat düzenli bir hayatım yok şu aralar malesef. KPSS'ye hazırlanıyorum ve hep evdeyim bu nedenle. Yeni bir ayrılık yaşadım evlenecektik terkedildimsanırım birazda bunun etkisi. Doğru insanı bulamamaktan çok korkuyorum. Bir daha nerede karşıma çıkacak ki diyorum. Herkesten de elektirk alan biri değilimdir. Kafa yapımın fikirlerimin uyması lazım. Sanki böyle biri hiç çıkmayacak karşıma ve hep yalnız kalacağım Siz neler düşünüyorsunuz fikirleriniz benim için önemli teşekkür ederim.
Hklısınız aslında tembel biri değilimdir çalışıyorum bende ama işte zaman zaman böyle fikirlere de kapılıyorum. Yeni ayrılık yaşadım bu nedenle hayatım aslt üst oldu galıba bununda etkisi var. teşekkr ederim yorumunuz içinKpss çalışırken kafanı evlilik olaylarıyla meşgul edersen başarısız olursun bu sefer rekor memur alımı olacak diye çevremdeki herkes çok çalışıyor gerilerde kalırsın lisans isen zaten çok az zaman kaldı dikkat et.
Gerçekten mutluluğu hak ediyorsunuz umarım da mutluluğunuz daim olur ne diyeyim :) yorumunuz için teşkkr ederm haklısınız :)25 yaşında 5 yıl emek verdiğim bi ilişkide karşı tarafın yıllarca beni evli bi kadınla aldattığını öğrenmiştim kpssye çalışıyor ve evden dışarı çıkmıyordum kurum mülakatından haksız yere elenmiştim. Bir gün facebbokda kpss grubunda atama için tercih yapan birine cvp yazdım vee hayatım değişti 27 yaşında 7 aylık oğlum var 2 yıllık muhteşem bi ilişkim beni seven sayan dünya iyisi bir eşim o zaman ümitsizliğe kapanıp kendime haksızlık yapsaydım bunları yaşamazdım. Dua ve inanç ..
Bence sadece zamana bırakın. Insanlar çok ilginç ve içinizde en ufacık bir endişe bile varsa kaçarak uzaklaşın oradan.Arkadaşlar merhaba. Öncelikle zaman ayırdığınız için teşşkr ederim. 26 yaşındayım ve evlenmek istiyorum fakat evlenemiyorum. Biliyorum çok geç bir yaş değil fakat düzenli bir hayatım yok şu aralar malesef. KPSS'ye hazırlanıyorum ve hep evdeyim bu nedenle. Yeni bir ayrılık yaşadım evlenecektik terkedildimsanırım birazda bunun etkisi. Doğru insanı bulamamaktan çok korkuyorum. Bir daha nerede karşıma çıkacak ki diyorum. Herkesten de elektirk alan biri değilimdir. Kafa yapımın fikirlerimin uyması lazım. Sanki böyle biri hiç çıkmayacak karşıma ve hep yalnız kalacağım Siz neler düşünüyorsunuz fikirleriniz benim için önemli teşekkür ederim.
İnşallah sende mutlulugu en kısa zamanda bulursun şuan önünde kpss var ona sarıl aynı anda bekle eminim zaman sana çok güzel bi yol gösterecekGerçekten mutluluğu hak ediyorsunuz umarım da mutluluğunuz daim olur ne diyeyim :) yorumunuz için teşkkr ederm haklısınız :)
konunuzu okudum. İnsanlar zamanla değişiyor maalesef ve bunu sizden gizlemeyi çok iyi başarıyorlar. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Bende yeni bir ayrılık yaşadım. Zaman zaman acısı yokluyor ama inananın 2-3 ay içerisinde toparlanıyorsunuz biraz. Nişanlınızın durumu anlaşılabilir fakat belli ki yeni bir durum değil. Fikirleri değiştiği anda sizinle yavaş yavaş paylaşmalıydı. Maalesef durup durup bir anda böyle bir atak yapması (kendisinin de dediği gibi uzunca bir zaman sizi kendi tabiriyle "düzeltmeye" çalışmış". ve bu konularda kimsenin haddine değildir birini "düzeltmek veya bozmak". Hakkınızda hayırlısı olsun lutfen üzülmeyin iyi insanlar ile karşılaşırsınız umarım.Bence sadece zamana bırakın. Insanlar çok ilginç ve içinizde en ufacık bir endişe bile varsa kaçarak uzaklaşın oradan.
Yeni konu açtım okuyabilirsiniz, yaşadığım hayal kırıklığını görürseniz anlarsınız muhtemelen. Allah doğru insanı doğru zamanda çıkarsın karsiniza
Teşekkür ederim, hep iyi insanlarla karşılaşmak dileğiyle..konunuzu okudum. İnsanlar zamanla değişiyor maalesef ve bunu sizden gizlemeyi çok iyi başarıyorlar. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Bende yeni bir ayrılık yaşadım. Zaman zaman acısı yokluyor ama inananın 2-3 ay içerisinde toparlanıyorsunuz biraz. Nişanlınızın durumu anlaşılabilir fakat belli ki yeni bir durum değil. Fikirleri değiştiği anda sizinle yavaş yavaş paylaşmalıydı. Maalesef durup durup bir anda böyle bir atak yapması (kendisinin de dediği gibi uzunca bir zaman sizi kendi tabiriyle "düzeltmeye" çalışmış". ve bu konularda kimsenin haddine değildir birini "düzeltmek veya bozmak". Hakkınızda hayırlısı olsun lutfen üzülmeyin iyi insanlar ile karşılaşırsınız umarım.
30 yaşındayım.Arkadaslarım evlendi ikinci cocuklarını doğurdu bile:) Ama bende tık yok.Güzel olsan olmuyor,çirkin olsan olmuyor,zengin veya fakir olsan da olmuyor.Kısmet işi para verip alamıyorsun.Üzülmekle kendini üzersin sadece bende üzüldüm ama kendi emeğimle yapabileceğim birsey değil.Onun için üzülme boşunaArkadaşlar merhaba. Öncelikle zaman ayırdığınız için teşşkr ederim. 26 yaşındayım ve evlenmek istiyorum fakat evlenemiyorum. Biliyorum çok geç bir yaş değil fakat düzenli bir hayatım yok şu aralar malesef. KPSS'ye hazırlanıyorum ve hep evdeyim bu nedenle. Yeni bir ayrılık yaşadım evlenecektik terkedildimsanırım birazda bunun etkisi. Doğru insanı bulamamaktan çok korkuyorum. Bir daha nerede karşıma çıkacak ki diyorum. Herkesten de elektirk alan biri değilimdir. Kafa yapımın fikirlerimin uyması lazım. Sanki böyle biri hiç çıkmayacak karşıma ve hep yalnız kalacağım Siz neler düşünüyorsunuz fikirleriniz benim için önemli teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?