Zaman çok yavaş geçiyor benim için :(

canim esinin basinin etini ye gerekirse, arkasina dussun ev bulun bir an once...yazik kiz aileleri guveniyorlar saniyorlarki kizlari cok rahat edecek maddi manevi, adi cikmis iste yurt disi diye..gonderiyorlar halbuki neler cekiyor gelinler...esin umursamiyorsa bu is zor guzelim daha yillarca cekersin sen bu eziyeti benden soylemesi...once esine istedigini yaptiracaksin..keske ayri evin olmadan evlenmeseydin...ama olan olmus artik..

bana kalirsada ananin yanina git en azindan lohusaligin cikana kadar...2-3 haftaligina..ama sen gidersen kaynananin hizmetini kim gorecek degil mi esin imkansiz diye neden kestirip atiyor, ruh sagliginin tehlikede oldugunu anlat...bi bilet ne kadar ki imkansiz olsun..esin calisiyorsa ev kirasi derdiniz vs de yoktur..dolayisiyla maddi olarak mumkun olacagini dusunuyorum, ama esinin bencilligi ve seni umursamamasi gibi geldi bana...

canim, bende yurtdisina gelin geldim. kaynanamla evimin arasi 15 dakika bir mesafe . hergün cat kapi geldi.birakmadi esimle yanliz

kalayim haftasonlari bile yanliz kalmadim ya ben onda ya o bendedeydi .ailem yanimda yoktu cok zorlandim senim gibi

herseyime karisildi.bir kizim oldu, sonra kizima yaptigim herseye karisti ,eve gelip cocuga artik o kadar sikildimki anlatamam senin

gibi ne yapacagimi sasirdim
.
baktim esim arkamda degil söylüyorum yok sen yanlis anliyon o öyle degil diyip gecistirdi.baktim olacak gibi

degil kendime bir arkadas cevresi yaptim.onlarda benim gibi buraya gelen gelinler sonra biraz daha rahatladim.gelip laf soktukca

ben bu internette okudum. böyle degil böyle dedim o cevap verdikce ben doktorlar böyle diyor dedim. ben arastiriyorum deyip

karsilik vermeye basladim.simdi kizim 3 yasinda hergün cat kapi geliyor tek bahaneside kizimi özlemesi arada olsada lafi sokuyor

bende lafi karsilik veriyom,5 yildir sesimi cikarmadim.esimin ailesidir bosver dedim ama esimin ablalarindan tut annesine kadar

simdi onlar diyince bende hemen cvp veriyom. gidip yazlari ailemde
6hafta kalip geliyom.

sana tavsiyem kendini ezdirme yoksa hep öyle gider ne de olmasa gidecek yerleri yok derler 5 yil bosa gecti simdi rahatmisin desen degilim ama karsilik azda olsa verebiliyom.

O tek bişeye zorlamazlar umarım beni yoksa üzülen tek ben olmam busefer..
Zor gercekten Allah kimseyi düşürmesin bu durumlara dusenlerede bol sabır ins

Ben bekarken daha tahayyül anasinifi öğretmeliyim isim vardı sosyal hayatım vardı burda ise hiçbirşeyi Mayıs'ta gittik geldik hamileydim ozaman şimdi tekrar otuzdan gidemiyorum daha yeni geldik diyor

Ben bekarken daha tahayyül anasinifi öğretmeliyim isim vardı sosyal hayatım vardı burda ise hiçbirşeyi Mayıs'ta gittik geldik hamileydim ozaman şimdi tekrar otuzdan gidemiyorum daha yeni geldik diyor

Canim daha yeni gidip gelmissiniz dogru, ama sen kendini dusunmezsen hic kimse seni dusunmez…esin bile..ne yap ne et bir yolunu bul derim.

Senin kizin suanda fransiz vatandasidir muhtemelen, fransada dogdugu icin…sen esini bi sikayet etsen orda siddetten vs. ottururler esini soyleyeyim. Ya da esini bir sekilde kafalayip yurt disina gideceksin kizinla ailenin yanina ve sart kosacaksin, ev tutmadan gelmem geri diye…ama sonrasinda seni kandirirlarsa ve geri donersen sana hayati zindan ederler. Birde oturum zamanin gecerse muhtemelen seni fransaya almazlar, kizini alirlar. Bu sefer isler dahada sarpa sarar

Arkadasım var bir iki tane ama onlar olduğu için eve falan gelemiyolar bu erkekler hep aynı heralde ortada bisey oluyo ve niyeyse yanlış anlayan sadece biz oluyoruz .. Hem ben 5 yilimı verdim egitimini aldım bildiklerim onun eski uygulamalarından çok daha iyi ama iste hani bı soz varya nekadar anlatırsan anlat anlattıkların karşındakinin anlayabildigi kadardır

Okadar çok şey varki hesap etmem gereken seneyi beklemek zorundaymisim gibi geliyo gitmek için isler sahada kötü olsun istemiyorum.. Şart koşsak duruma gelirsem eğer geri dönüşü olmayan yollara girerim dönmemde zaten isime gelir ah su ev bı olsa ozaman karışmalar bitermi dersiniz

evini ayırma şansın varsa hemen ayır olmuyorsa da güzellikle kayınvalidenin cevabını ver hayatına bebeğine çok karıştırma her söylediğini de kafana takma bazı lafları duyma bile canım

Canim is kocanda bitiyor, bu yuzden onu avucunun icine alman sart! evin ayri olsada ayni olsada cok zor, tabiiki ayni ev daha zordur..bi odaya tikilip kalmak cok kotu birsey..
Esin istemedigi surece sen baska eve cikamazsin, muhtemelen dil olayin fazla iyi degildir..5 yilda insan cok sey ogrenebilir ama bir dili sokmek icin yillar gerekir..kaldiki kursa vs gittin mi onuda bilmiyorum. ..senin sesinin cikmasi icin bir an once kendine bir is bulup calismalisin…her gun calismak zorunda degilsin kendi harcligini cikarsan kendine kardir. Hem sosyal bir ortama girmis olursun hemde kendine faydan olur. Maddi manevi esine baglisin diye istedigi gibi at oynatiyordur muhtemelen…ama birazcik elin para gordugunde bak nasil degisir…
Gerci calismana izin verir mi esin onuda bilmiyorum…istemezse eger omur boyu ona muhtac ol diye istemeyecektir…bu yuzden yol yakinken daha aklini basina al ve birseyler yap kendin icin..bu illa masa basi isi ya da eski meslegin olmasi sart degil..gerekirse temizlige git gerekirse fabrikaya git ama parani kazan kendi basina ayakta kalabilecegini gorsun esin. Iste o zaman istedigin zaman annemin yanina gitmek istiyorum diyebilirsin…

Evet kursa gittim ama yeterli değil çalışmak için şimdide bebeğim var gidemiyorum çalısmama izin verir ona bise demez bende çok istiyorum çalısmayı evet bağımsızlık şart evlilikte yoksa eziliyor insan ayrı ev şart ve benim biraz kendimi savunmanın yada cevap vermenin zamanı geldide geçiyor belki

Canim illaki dilin az gerektigi isler vardir, eger esin birsey demeyecekse isin dahada kolaylasir..hem kaynananla madem ayni evde oturuyorsun bi ise yarasin cadoloz kizina baksin sen isteyken..oyle yan gelip yatmasin.

Canim illaki dilin az gerektigi isler vardir, eger esin birsey demeyecekse isin dahada kolaylasir..hem kaynananla madem ayni evde oturuyorsun bi ise yarasin cadoloz kizina baksin sen isteyken..oyle yan gelip yatmasin.

İzin veriyor ama hemen değil canım kaynanam bakmazki bende bırakmam heralde onun herseyi laf ta ama çalışsam ve ayrı ev olsa daha kolay geçerdi eminim zaman bide onceden alışkın olunca zor geliyo şimdi ins yoluna girecek hersey bebeğim iyi olsunda ve tabi ona bakmak için benimde iyi olmam şart

Saol cnm destegin ve yazıların için

yurt dışı ve aynı evde oturmak ilginç canım kafana takmaa bebeğine odaklan aynı eşin gibi umursama olmuyo deme sakın sana benzer olayları bende yaşadım ben başardım umursamadım darısı sanaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…