eşim ve ailem uzun zamandır pek anlaşamazlar,yaklaşık 4 yıldır işiyle ilgili sıkıntıları var çünkü,biraz da ben iyi kazandığım için rahat...ama çocuğun bakımına yardım eder,ben nöbetteyken o bakar vs...annemler 14 gündür bizdeler ve yine ufak tefek taşlamalar oluyodu aralarında ama dün akşam babamla tartıştılar,babam bağırdı eşimde karşılık verdi,küfür yok ama bayaa bağrıştılar neyse ben susturdum,ama babam da eşim de bana tepkililer şimdi..kızıma annem babam bakıyo şu anda ben nöbetteyim,eşimleyse geceden beri görüşmedik sabah erkenden çıkmış gitmiş...ne yapıcam ben şimdi,nasıl davranayım bilmiyorum...eşimi seviyorum ben,o da beni seviyo...ama ailemle eşimin arasında kaldım,çok kötüyüm...bikaç gün içinde kayınpederimlerle falan konuşcaklar,olay büyüycek diye korkuyorum...bi yandan da konuşsunlar kendini biraz toplasın işine gücüne daha çok sarılsın istiyorum...[/QUOT
neden kavga ettıler canım..
eşimle 15 yıldır tanışıyoruz 6 yıllık evliyiz oldumolası vurdumduymazdır,evdeki görevlerini pek bilmez...tamirden alışverişten anlamaz...tamirci de çağırmaz,tüm yük her anlamda benim omzumda...ama yüreği iyidir,asla gözü dışarda değildir,eğlencelidir,eli açıktır...ama iş sorunları var,bu da eklenince babamlar iyce soğudular...ailemden de hep kıskanır ve pek gelmelerini istemez...
evet ailem biraz müdahele eder...yani son zamanlarda ediyor,çünkü ben aşırı fedakarım,kızımdan dolayı ve tüm yaşanmışlıklardan dolayı bu yuvanın devamını istediğim için çok şey veriyorum...evde,işte vs...ailem yokken hiçbir sorunumuz yok,çünkü tüm yük benim omzumda,eşim sadece istediği kadar yardım eder,ama mutluyuz,çünkü kızım çok mutlu ve neolursa olsun birbirimizi seviyoruz...ama onlar gelince gözümü açıyorlar ve ben ne yapıyorum ya diyorum,onca yıl bunun içinmi okudum?offffff.bilmiyorum ne yapacağımı ben de şaşırdım..
eşim ve ailem uzun zamandır pek anlaşamazlar,yaklaşık 4 yıldır işiyle ilgili sıkıntıları var çünkü,biraz da ben iyi kazandığım için rahat...ama çocuğun bakımına yardım eder,ben nöbetteyken o bakar vs...annemler 14 gündür bizdeler ve yine ufak tefek taşlamalar oluyodu aralarında ama dün akşam babamla tartıştılar,babam bağırdı eşimde karşılık verdi,küfür yok ama bayaa bağrıştılar neyse ben susturdum,ama babam da eşim de bana tepkililer şimdi..kızıma annem babam bakıyo şu anda ben nöbetteyim,eşimleyse geceden beri görüşmedik sabah erkenden çıkmış gitmiş...ne yapıcam ben şimdi,nasıl davranayım bilmiyorum...eşimi seviyorum ben,o da beni seviyo...ama ailemle eşimin arasında kaldım,çok kötüyüm...bikaç gün içinde kayınpederimlerle falan konuşcaklar,olay büyüycek diye korkuyorum...bi yandan da konuşsunlar kendini biraz toplasın işine gücüne daha çok sarılsın istiyorum...
aslında en güzeli 2 ailenin uzun süre birarada kalmaması...ama bizimkiler uzaktalar 2 günlüğüne de gelemezler ki...ilk 1 hafta çok iyiydi...sonra sonra başladı,zaten hep öyle oluyor.olmadı bir süre,rapor,izin kullanarak çalışmıycam çocuğuma kendim bakıcam böylece kendini tamamen iş aramaya versin,işine konsntre olsun,sonra gerekirse başlarım.böylece ben ev hanımı o evin erkeği olur gerçek anlamda sorumlulukarını daha bi bilir belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?