Zaman geçiyor

Bu yaş konusuna bu kadar takılmıyordum ancak zaman çok hızlı geçiyor ve yavaş yavaş ürkmeye başladım. 24 yaşıma gireceğim az kaldı. Yüzüm için ne yapabilirim. Yaşlanma karşıtı, göz çevresi kremlerini fılan kullanmaya başlamayı düşünüyorum henüz hiç araştırmadım ve işe yarar mı hiç bilmiyorum. Erkenden bu kremlere başlayıp faydasını gören var mı? Krem haricinde baska ne yapabilirim. Yüzümü sabah ve akşam temizliyorum, güneş kremini eksik etmiyorum. 30-35 yaşındaki insanlara bakıyorum yaşlı durmuyorlar diye kendimce düşünüyorum. :KK70: Ama ben 30-35 gelince sanki yüzüm çökecek korkusu yaşıyorum. Bu düşüncelerden nasıl kurtulacağım? Birşeyler yapmalıyım.
korkunun ecele faydası yok canım :) 36 yaşındayım daha o dediğiniz ürünleri kullanmadım
size kolaylıklar bu dertle çabuk yaşlanırsınız siz :)

Şuan yüzünü nemlendirmen yeterli,kırışığın zaten yoktur ki:KK28:

Sigara kullanmıyorum
Nemlendirici krem ve göz kremi ve gece kremi kullanıyorum ,cilt temizliğine dikkat ediyorum. Yaz kış koruma faktörlü ktem kullanıyorum.sebze meyve ile aram iyidir fakat spordan nefret ediyorum dersem yalan olmaz.Zaten tüm gün ayak üstüyüm.Uyurken sırtüstü yatmaya özen gösteriyorum.Abur cuburuda bırakabilsem süper olacak.Yine de iyi gidiyor gibiyim 25 yaşındaydım 18 sananlar var.:KK51:

Maya maskesi diyorum bende.
Ben haftada bir kez yaş mayanın dörtte birine 1 çay kaşığı süt koyup krem kıvamına getirip yüzüme sürüyorum ve yarım saat bekletiyorum.
Fazlada uğraşma yüzünle bu sefer de yıpratırsın.
Tüylenme yapmıyor mu ?ya da olanı güçlendirmez mi?mayayı saç maskelerinde de kullanıyorlar çünkü.

28 yaşındayım görenler öğrenci sanıyor beni. Tanımayan kaça gidiyosun falan diyor. Ciddiyim. Hiiiç birşey sürmem yüzüme. Temiz tutarım okadar.

Ama tavsiyelerim şunlar. Yüzün çökecek diye korkuyosun. Zayıf mısın? Sana bol bol et yemeni tavsiye edicem o zaman yüzün ve avurtların çökmez. En önemlisi bu.

Krem olarak shiseido glow revival kremi, ve MBR kremi oneririm sana. Bunlar cildi mermer gibi yapan kremler ve uzerine yok. Ama ben 35ten sonra baslamayi dusunuyorum. Kulladigin kremlerin icinde peptit olmasina dikkat et.
Kırmızı et mi ?bir de hafta da kaç gün?2 kilo versem yüzüm çöker ya da nezle grip olsam yüzünden anlaşılır.

28 yaşındayım görenler öğrenci sanıyor beni. Tanımayan kaça gidiyosun falan diyor. Ciddiyim. Hiiiç birşey sürmem yüzüme. Temiz tutarım okadar.

Ama tavsiyelerim şunlar. Yüzün çökecek diye korkuyosun. Zayıf mısın? Sana bol bol et yemeni tavsiye edicem o zaman yüzün ve avurtların çökmez. En önemlisi bu.

Krem olarak shiseido glow revival kremi, ve MBR kremi oneririm sana. Bunlar cildi mermer gibi yapan kremler ve uzerine yok. Ama ben 35ten sonra baslamayi dusunuyorum. Kulladigin kremlerin icinde peptit olmasina dikkat et.

Bir ara baya zayıftım. Suan normalim. Spor yaptıgım için zaten günde 5 ögün kırmızı et, beyaz et tüketiyorum. Bu kremlerı yaslanma belirtisi ilk görüldüğünde suruluyormuş aksi zararlıymış. Bir arkadssın önerdıgı kremı arastırırken okudum.

Maya maskesi diyorum bende.
Ben haftada bir kez yaş mayanın dörtte birine 1 çay kaşığı süt koyup krem kıvamına getirip yüzüme sürüyorum ve yarım saat bekletiyorum.
Fazlada uğraşma yüzünle bu sefer de yıpratırsın.

Teşekkür ediyorum. En ıyısı yaslanma belitisi görene dek sadece dogal maskeler kullanmaya karar verdım bende ve mayayı deneyecegım.

Cildiniz için su an yapacaklarınız ılerısı ıcın bır yatırım .. cıldınızı nemsız bırakmayın ve gunes kremı kullanmayı ıhmal etmeyın . Ben aksamları cıldımı temızlıyorum serum nemlendırı ve goz kremımı suruyorum. Tabı kı haftada bır peelıng ve maske yapmayı unutmayın :) Tabı bunlar dıstan yapılan bakımlar bol su ıcmek duzenlı saglıklı beslenmek sıgara kullanmamak da etkılıyor .

Ben genlerde ne varsa o cikar diyorum. Yuzume bakim vs hic bir sey yapmam. Bir suru bakim kremi jeli bilmemnesi aliyorum tembellikten kullanmiyorum tabi son kullanma tarihleri geliyor bu arada. Sadece usengeclikten dustayken "hazir gozeneklerim acilmistir zaten sacimi yikarken durulaniverir ugrasmam" diyerek peeling jeliyle ovaliyorum. Makyajimi bile silme gibi bir huyum yoktur. Sabah yuzumu yikarken ellerime dagilmis eyelinerimden bulasan siyahlikla farkediyorum dunden makyajli oldugumu. O derece bosvermisim. Ustelik gozlerim cok hassas, yazin gunesten kisin ruzgardan surekli kisarak yuruyorum. Buna ragmen 34 yasindayim ve cildim 20 yasinda sanki. Kazayagiymis dudak kenariymis alin kirisikligiymis suan belirtisi bile yok. Sadece cildim asiri yagli oldugu icin burnumun ucunda ve alnimda hafif siyah noktalar var. Zaten yuzumun kirismamasinin sebebi de cildimin yagli olmasi. O kadar da olsun. Yani cok kozmetige bogmayin yuzunuzu. Ama yas mayanin yogurdun yumurtanin iyi geldigini duydum. Bir de kuru ise surekli nemli kalmasi gerektigini. Deneyin derim.

Ben genlerde ne varsa o cikar diyorum. Yuzume bakim vs hic bir sey yapmam. Bir suru bakim kremi jeli bilmemnesi aliyorum tembellikten kullanmiyorum tabi son kullanma tarihleri geliyor bu arada. Sadece usengeclikten dustayken "hazir gozeneklerim acilmistir zaten sacimi yikarken durulaniverir ugrasmam" diyerek peeling jeliyle ovaliyorum. Makyajimi bile silme gibi bir huyum yoktur. Sabah yuzumu yikarken ellerime dagilmis eyelinerimden bulasan siyahlikla farkediyorum dunden makyajli oldugumu. O derece bosvermisim. Ustelik gozlerim cok hassas, yazin gunesten kisin ruzgardan surekli kisarak yuruyorum. Buna ragmen 34 yasindayim ve cildim 20 yasinda sanki. Kazayagiymis dudak kenariymis alin kirisikligiymis suan belirtisi bile yok. Sadece cildim asiri yagli oldugu icin burnumun ucunda ve alnimda hafif siyah noktalar var. Zaten yuzumun kirismamasinin sebebi de cildimin yagli olmasi. O kadar da olsun. Yani cok kozmetige bogmayin yuzunuzu. Ama yas mayanin yogurdun yumurtanin iyi geldigini duydum. Bir de kuru ise surekli nemli kalmasi gerektigini. Deneyin derim.

Anneme bakacak olursam genç duruyor ama bende ne olur bilmiyorum. Şuan herhangi bir deformasyon yok. Benimde cildim yağlı ama makyajla filan yatsam düşünemiyorum :D Uykudan ölsem son gücümle gidip yıkarım. :D Mayayı arkadaslarda önerdi deneyeceğim bende.

Anneme bakacak olursam genç duruyor ama bende ne olur bilmiyorum. Şuan herhangi bir deformasyon yok. Benimde cildim yağlı ama makyajla filan yatsam düşünemiyorum :KK70: Uykudan ölsem son gücümle gidip yıkarım. :KK70: Mayayı arkadaslarda önerdi deneyeceğim bende.

Annen ve babanin ciltleri az cok fikir verir. Mesela annem 55 yasinda onda bile belli belirsiz kirisikliklar yeni basladi. Babam da genc gosteren biri.

Annen ve babanin ciltleri az cok fikir verir. Mesela annem 55 yasinda onda bile belli belirsiz kirisikliklar yeni basladi. Babam da genc gosteren biri.

Annem, babama göre genç duruyor. Bababamın kaz ayakları var, aralarında 5 yaş fılan var. Annemde pek kırışıklık yo. ok. :\ Doğal maskelerle filan elimden geleni yapmayı düşünüyorum. Maya maskesini ilk kez duydum burada ona baslıcam. Kırışırsam kremlere basvurucam onlarda olmazsa kendimi doktorlara emanet edecegım :D artık ne yapayım. Tam direniş :D

bende 26 oldum.hatta agustosta 27 olucam.30 yasima 3 sene kaldi.arabir yaslaniyorum zaman cok hizli diye hüzünlensemde kizlarim büyüyor diyede seviniyorum.karisik duygulrrr:eek:.ama buda gercek 26 olduktan sonra daha cok bakiyorum kendime cildime.:süslü: annem gibi olursam super olur:21:

bende 26 oldum.hatta agustosta 27 olucam.30 yasima 3 sene kaldi.arabir yaslaniyorum zaman cok hizli diye hüzünlensemde kizlarim büyüyor diyede seviniyorum.karisik duygulrrr:eek:.ama buda gercek 26 olduktan sonra daha cok bakiyorum kendime cildime.:süslü: annem gibi olursam super olur:21:

Huzunlenmekle kalsam iyi bazen cok fena tribe giriyorum bik bik esimin basinda konusuyorum bos bos adam napcaksa :D zamani durdurcak sanki. Hic cekilmiyorum yani bazen.

Back
X