Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her yaşın güzelliği ayrı. Dert etmeyin. Doğanın kanunu bu...
Elbette yerçekimine karşı koyamıyoruz.
Üzücü durum. benden bir tavsiye 20'li, 30'lu yaşlarında ne kadar güler yüzlü olursanız, yaşlandığınızda yüzünüz çok esnek oluyormuş, yani fazla kırışık olmuyormuş. Özellikle dudak üstü mimikler, ... Bol bol gülelim...![]()
Makyaj makyaj makyaj cildin düşmanı. Kreme falan fa gerek kalmaz
![]()
Genetik faktor cok onemlidir annem 57 yasinda dogru duzgun kirisigi yok. Yagli ciltler avantajlidir bu konuda. Eger cildinizde deformasyon baslangici goruyorsaniz Lr urunlerini kullanin derim mukemmel urunler netten arastirabilirsiniz. Cok kaliteli bi markadir faydasini gorursunuz. Ben nemlendirici serum ve gece gunduz kremini kullaniyorum cildimin masallahi var.
Dogru duymussun bende oyle basladim kiristiktan sonra bi onemi yok zaten. Rica ederim:)Gülmek daha cok kiristiriyor diyorlar .d
Makyaji yapiyorum ama öyle agır degil, fondoten kullanmam mesela. Daha hafif seyler.
Tesekkur ederim oneri icin gercekten bir fikrim yok bu kremler hakkinda henuz bir deformasyon yok ama boyle seyleri henuz deformasyon ortaya cikmadan kullanmak gerekiyor diye duymustum.
Dogru duymussun bende oyle basladim kiristiktan sonra bi onemi yok zaten. Rica ederim:)
Ben de maya maskesinin çok işe yaradığını duymuş ve bi arkadaş üzerinde görmüştümspor, beslenme, maya maskesi, sevişmek
yaşlanma karşıtı kremler yerine maya maskesini tavsiye ederim
vallahi mermer gibi cilt oluyorBen de maya maskesinin çok işe yaradığını duymuş ve bi arkadaş üzerinde görmüştüm![]()
Ben de maya maskesinin çok işe yaradığını duymuş ve bi arkadaş üzerinde görmüştüm![]()
Maya maskesi diyorum bende.
Ben haftada bir kez yaş mayanın dörtte birine 1 çay kaşığı süt koyup krem kıvamına getirip yüzüme sürüyorum ve yarım saat bekletiyorum.
Fazlada uğraşma yüzünle bu sefer de yıpratırsın.
Bence bu biraz genetik ile de alakalı mesela benim anne tarafımda kadınlar hep yaşından küçük görünür,ben de 30 yaşındayım makyaj yapmıyorum yüzüne krem sürmedim gözlerimde yada yanaklarımda kırışıklık yok,aynı şekilde anneminde öyle kırışıklık vs yok,şimdiden böyle stres yapma streste en büyük etkendir diye düşünüyorum.Bu yaş konusuna bu kadar takılmıyordum ancak zaman çok hızlı geçiyor ve yavaş yavaş ürkmeye başladım. 24 yaşıma gireceğim az kaldı. Yüzüm için ne yapabilirim. Yaşlanma karşıtı, göz çevresi kremlerini fılan kullanmaya başlamayı düşünüyorum henüz hiç araştırmadım ve işe yarar mı hiç bilmiyorum. Erkenden bu kremlere başlayıp faydasını gören var mı? Krem haricinde baska ne yapabilirim. Yüzümü sabah ve akşam temizliyorum, güneş kremini eksik etmiyorum. 30-35 yaşındaki insanlara bakıyorum yaşlı durmuyorlar diye kendimce düşünüyorum.Ama ben 30-35 gelince sanki yüzüm çökecek korkusu yaşıyorum. Bu düşüncelerden nasıl kurtulacağım? Birşeyler yapmalıyım.