Zaman geçiyor

Canım bu yaşta böyle şeyleri çok takma kafana kırışıverirsin vallahi :KK53:
Ben 30 uma girdim aklıma bile gelmiyor :dondurma:

Her yaşın güzelliği ayrı. Dert etmeyin. Doğanın kanunu bu...
Elbette yerçekimine karşı koyamıyoruz.
Üzücü durum. benden bir tavsiye 20'li, 30'lu yaşlarında ne kadar güler yüzlü olursanız, yaşlandığınızda yüzünüz çok esnek oluyormuş, yani fazla kırışık olmuyormuş. Özellikle dudak üstü mimikler, ... Bol bol gülelim...:halay:

Genetik faktor cok onemlidir annem 57 yasinda dogru duzgun kirisigi yok. Yagli ciltler avantajlidir bu konuda. Eger cildinizde deformasyon baslangici goruyorsaniz Lr urunlerini kullanin derim mukemmel urunler netten arastirabilirsiniz. Cok kaliteli bi markadir faydasini gorursunuz. Ben nemlendirici serum ve gece gunduz kremini kullaniyorum cildimin masallahi var.

Her yaşın güzelliği ayrı. Dert etmeyin. Doğanın kanunu bu...
Elbette yerçekimine karşı koyamıyoruz.
Üzücü durum. benden bir tavsiye 20'li, 30'lu yaşlarında ne kadar güler yüzlü olursanız, yaşlandığınızda yüzünüz çok esnek oluyormuş, yani fazla kırışık olmuyormuş. Özellikle dudak üstü mimikler, ... Bol bol gülelim...:halay:

Gülmek daha cok kiristiriyor diyorlar .d

Makyaj makyaj makyaj cildin düşmanı. Kreme falan fa gerek kalmaz
:dondurma:

Makyaji yapiyorum ama öyle agır degil, fondoten kullanmam mesela. Daha hafif seyler.

Genetik faktor cok onemlidir annem 57 yasinda dogru duzgun kirisigi yok. Yagli ciltler avantajlidir bu konuda. Eger cildinizde deformasyon baslangici goruyorsaniz Lr urunlerini kullanin derim mukemmel urunler netten arastirabilirsiniz. Cok kaliteli bi markadir faydasini gorursunuz. Ben nemlendirici serum ve gece gunduz kremini kullaniyorum cildimin masallahi var.

Tesekkur ederim oneri icin gercekten bir fikrim yok bu kremler hakkinda henuz bir deformasyon yok ama boyle seyleri henuz deformasyon ortaya cikmadan kullanmak gerekiyor diye duymustum.

Gülmek daha cok kiristiriyor diyorlar .d

Makyaji yapiyorum ama öyle agır degil, fondoten kullanmam mesela. Daha hafif seyler.

Tesekkur ederim oneri icin gercekten bir fikrim yok bu kremler hakkinda henuz bir deformasyon yok ama boyle seyleri henuz deformasyon ortaya cikmadan kullanmak gerekiyor diye duymustum.
Dogru duymussun bende oyle basladim kiristiktan sonra bi onemi yok zaten. Rica ederim:)

Dogru duymussun bende oyle basladim kiristiktan sonra bi onemi yok zaten. Rica ederim:)

LR biraz baktim genc ciltler icin Zeitgard ürünleri varmis ama yaslanma belirtileri ilk kez goruldugunde baslaniyormuş. Aksi halde zarar verebilirmiş. Öyle yazıyordu. Of. Ben şimdilik yüzüme soğuk su filan tutayim en iyisi sabah akşam. :D

spor, beslenme, maya maskesi, sevişmek :KK48:
yaşlanma karşıtı kremler yerine maya maskesini tavsiye ederim

cildini düzenli temizle ve nemlendir. beslenmene dikkat et bu şekilde 30 - 35 yaşında kırışmazsın. genetik te önemli tabi :)

28 yaşındayım görenler öğrenci sanıyor beni. Tanımayan kaça gidiyosun falan diyor. Ciddiyim. Hiiiç birşey sürmem yüzüme. Temiz tutarım okadar.

Ama tavsiyelerim şunlar. Yüzün çökecek diye korkuyosun. Zayıf mısın? Sana bol bol et yemeni tavsiye edicem o zaman yüzün ve avurtların çökmez. En önemlisi bu.

Krem olarak shiseido glow revival kremi, ve MBR kremi oneririm sana. Bunlar cildi mermer gibi yapan kremler ve uzerine yok. Ama ben 35ten sonra baslamayi dusunuyorum. Kulladigin kremlerin icinde peptit olmasina dikkat et.

Bende yanaklarımda yumuşama hissetmeye başladım :skandal:
Yumurta beyazı, bal karışımı iyi gelir dediler
bir kaç defa yaptım ama devam edemedim.

Canım sıkılmadı değil, yaş 31.

Senin sadece nemlendirmen ve temiz tutman yeter diye
düşünüyorum.

Maya maskesi diyorum bende.
Ben haftada bir kez yaş mayanın dörtte birine 1 çay kaşığı süt koyup krem kıvamına getirip yüzüme sürüyorum ve yarım saat bekletiyorum.
Fazlada uğraşma yüzünle bu sefer de yıpratırsın.

Maya maskesi diyorum bende.
Ben haftada bir kez yaş mayanın dörtte birine 1 çay kaşığı süt koyup krem kıvamına getirip yüzüme sürüyorum ve yarım saat bekletiyorum.
Fazlada uğraşma yüzünle bu sefer de yıpratırsın.

bunu bende yapim, teşekkürler

Bu yaş konusuna bu kadar takılmıyordum ancak zaman çok hızlı geçiyor ve yavaş yavaş ürkmeye başladım. 24 yaşıma gireceğim az kaldı. Yüzüm için ne yapabilirim. Yaşlanma karşıtı, göz çevresi kremlerini fılan kullanmaya başlamayı düşünüyorum henüz hiç araştırmadım ve işe yarar mı hiç bilmiyorum. Erkenden bu kremlere başlayıp faydasını gören var mı? Krem haricinde baska ne yapabilirim. Yüzümü sabah ve akşam temizliyorum, güneş kremini eksik etmiyorum. 30-35 yaşındaki insanlara bakıyorum yaşlı durmuyorlar diye kendimce düşünüyorum. :KK70: Ama ben 30-35 gelince sanki yüzüm çökecek korkusu yaşıyorum. Bu düşüncelerden nasıl kurtulacağım? Birşeyler yapmalıyım.
Bence bu biraz genetik ile de alakalı mesela benim anne tarafımda kadınlar hep yaşından küçük görünür,ben de 30 yaşındayım makyaj yapmıyorum yüzüne krem sürmedim gözlerimde yada yanaklarımda kırışıklık yok,aynı şekilde anneminde öyle kırışıklık vs yok,şimdiden böyle stres yapma streste en büyük etkendir diye düşünüyorum.

Back
X