H han Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2008 34 0 86 Almanya 29 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi han #1 cocuklar büyüyor,zaman hic gecmiyor,kendimi avutmak icin elisi yapiyorum,gelin paylasalim....... Son düzenleme: 5 Mayıs 2008
H han Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2008 34 0 86 Almanya 1 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi han #2 sizin zamaniniz güzel geciyor galiba,nicIn? Son düzenleme: 31 Ekim 2009
H han Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2008 34 0 86 Almanya 1 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi han #3 [lmaz:zemuszemusmafoldumbenmafoldumbenopuyorumnanaktan Son düzenleme: 31 Ekim 2009
kurmis Guru Kayıtlı Üye 25 Şubat 2008 8.177 34 358 2 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi han #4 ama direk reklam amaçlı olmamış mı bu başlık CADIARZU
H han Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2008 34 0 86 Almanya 5 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi han #5 niye reklam olsun ben yaptiklarimi gösteriyorum,baskalarida göstersinler akil akildan üstündür gercekten zaman gecmiyor,örgü örmeyide seviyorum ,bilgi alisverisi fenami olur?
niye reklam olsun ben yaptiklarimi gösteriyorum,baskalarida göstersinler akil akildan üstündür gercekten zaman gecmiyor,örgü örmeyide seviyorum ,bilgi alisverisi fenami olur?
H han Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2008 34 0 86 Almanya 5 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi han #6 ben yaptiklarimi burda göstermek istedim ama beceremedim,ögretirseniz yaparim bhkkrizantem.....
E EU1 Ziyaretçi 5 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi han #7 bence süper olmuş eline sağlık diyebilirim örgü örmeyi seven biri olarak yelek modeli cok güzel arkadasımın kızına hediye örücem bu modeli.:)
bence süper olmuş eline sağlık diyebilirim örgü örmeyi seven biri olarak yelek modeli cok güzel arkadasımın kızına hediye örücem bu modeli.:)
H han Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2008 34 0 86 Almanya 21 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi han #8 KöyLü GüzeLi .!.: bence süper olmuş eline sağlık diyebilirim örgü örmeyi seven biri olarak yelek modeli cok güzel arkadasımın kızına hediye örücem bu modeli.:) Genişletmek için tıkla... yelegimi begendiginize sevindim,bende zevkle yaptim,takildiginiz yer olursa yardimci olurum.a.s
KöyLü GüzeLi .!.: bence süper olmuş eline sağlık diyebilirim örgü örmeyi seven biri olarak yelek modeli cok güzel arkadasımın kızına hediye örücem bu modeli.:) Genişletmek için tıkla... yelegimi begendiginize sevindim,bende zevkle yaptim,takildiginiz yer olursa yardimci olurum.a.s
S sen1960 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2007 20 0 86 64 Edirne 25 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi han #9 ellerine saglık kkkkkkkk
S sivasingulu Ziyaretçi 3 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi han #10 han .!.: ben yaptiklarimi burda göstermek istedim ama beceremedim,ögretirseniz yaparim bhkkrizantem..... Genişletmek için tıkla... bencede super reklamsa kendini reklam ediyor kardesim millet cayir cayir satiyor bunda nevarda reklam deyyon
han .!.: ben yaptiklarimi burda göstermek istedim ama beceremedim,ögretirseniz yaparim bhkkrizantem..... Genişletmek için tıkla... bencede super reklamsa kendini reklam ediyor kardesim millet cayir cayir satiyor bunda nevarda reklam deyyon