• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman, ne zaman kişinin lehine işler?

allah hep güldürür inşallah:21:
insan farketmiyo aslında çoğu zaman kızdığımız hatta bize zarar veren insanları bile özlediğimizi sanarız ama özlediğimiz her zaman kişiler olmuyo yaşanan güzel anlar oluyo anılar bağlıyo
yok yok sen pislik beyi değil o günlerini özlüyosun rahat ol :27: o zaten bunu haketmiyo :19:
mutlu olacağın ortamı bulduğun zaman onu hatırlamıycaksın bile buna emin ol yada özleyerek değil tiksinerek hatırlayacaksın:21:
sana tavsiyem canım kendini kapatma aktivite bul yeni insanlarla tanışma fırsatında olur yalnızlık zordur bilirim aslında asıl sorun bu :34:
eksik olma canım benim allah hepimizi güldürsün inşallah.. bu aktivite konusunda düşünmeye başladım artık hem uzun zamandır benimde yapmak istediğim bikaç şey vardı o hayatını yaşarken ben neden hayatı erteliyorum ki ne saçma adam bak keyfine bakıyo hayat kısa ne zaman ne olacağımız hiç belli değil. Hem allah adaletlidir öyle değilmi.. bundan sonra face miş tweettr mış takiğ etmeyeceğim sonuçta artık iki yabancıyız söz veriyorum.. sağolun bana cesaret verdiniz..

eksik olma canım benim allah hepimizi güldürsün inşallah.. bu aktivite konusunda düşünmeye başladım artık hem uzun zamandır benimde yapmak istediğim bikaç şey vardı o hayatını yaşarken ben neden hayatı erteliyorum ki ne saçma adam bak keyfine bakıyo hayat kısa ne zaman ne olacağımız hiç belli değil. Hem allah adaletlidir öyle değilmi.. bundan sonra face miş tweettr mış takiğ etmeyeceğim sonuçta artık iki yabancıyız söz veriyorum.. sağolun bana cesaret verdiniz..

işte buna çok sevindim :46::46::46:
takip etme ettikçe aklına zorla sokuyosun onu zaten bırak layığını yaşasın evet allah adaletlidir herkes bi gün layığını yaşar:21:
işi mesleği olan bi bayansın konuşmalarından özgüvenli ve dışadönük biri olduğunuda düşünüyorum dediğim gibi tek şanssızlığın kafa dengi bi arkadaşın olmaması iş ortamında yalnız kalmanama dışarda arkadaş edinebilirsin kapama kendini aklın geçeni doya doya yaşa oturup düşündükçe kurarsın onu gözünde büyütürsün gerek yooooook :19:
rica ederim ben cesaret vermedim sadece gördüklerimi söyledim :16:

Diyorumya daha önce böyle bişey yaşamamıştım o yuzden zamanla geçeceğine inanıyorum fakat bu nasıl desem tam gönülden inanamıyorm onca şey yaşadığım insanı unutmakmı? diyorum kendi kendime hep bazen gerçekten imkansızmış gibi geliyor. Birde bir arkadaş onu hala seviyosan zor demiş ve ben hala deli gibi sevdiğimi hissediyorum. Tv izlerken, dışarı çıktıgımda, onun sevdigi bişeyi yedigimde kısacası hayatımın her anında fiziksel olarak olmasada hala onunla yaşıyorum bir ölüye aşık kaldım resmen bana dua edin olurmu..

Ay canım ya...Seni çok iyi anlıyorum şuan..Benim tarzdasın biraz da..Biraz yufka yürekli..Yufka yüreklilerin sevmesi de bir değişik oluyor, karşıdakinde sorun olsa bile sevgisi merhamet barındırıyor.Vefası,vazgeçmesi bir değişik oluyor...Her aşk acısı zor,o ayrı da..Kişilk yapısı da etikiliyor bazı şeyleri..O kaybetmiş aslında seni..

Geçecek,inanki geçecek..Bende geçtiyse sende de geçer..Unutulmazmış gibi geliyor o an..O an hala ona büyülü gibi oluyorsun,kötü taraflarını göremiyorsunÖnceki konularıı okumadım ama 4 yıl seni oyalamış,çok fedakarlık yapmışsın,bunu söyledin...Bunlar bile soğuman için yeterli..
Şuan değilse bile sonra anlayacaksın...Ben şuan e..ile geleceğimiz pek de hayırlı değilmiş diyebiliyorum..Ozaman bunu çok idrak edemiyor,ısrarla onu istiyordum..

Dua ederim ,''en kısa zamanda unutmanı,hayatında güzel hayırlı değişiklikler olmasını,bunun için senin çaba da göstermeni,mesela ,ortamını,birşeyleri değişitirmeni ''dilerim..Beraber ömür boyu mutlu olabileceğiniz hayırlı ,seven ,sevilen, birini dilerim sana..
Ortam değişikliği iyi gelir.Çünkü o acıları orda çektin..Onu orda hissettin..Farklı biryer sana sanki yaşamamış havası verir az biraz..Tak diye keser adeta birşeyleri..

.Hobi kursları..
.Kötü taraflarını düşün bir de..
Aklına geldikçe kötü özleliklerini yaz..
Gelecekte nasıl mutsuz olacağınızı yaz..
Boş vakit bırakmama çalış,kitap oku..

Bir daha birşeye başladığında pek hayal kurma...
Ben d eheran ayrılabilirim,hayal kurmamaya çalıştım ama yine de üzülürüm,ilk zamanlar..

Son düzenleme:
Kesinlikle haklısınız arkadaşlarım vs de gidince yalnız kaldım ondan da sanırım biraz ağır geliyor bu durum, bende bişeylerle oyalanmak için spora yazıldım hem kilo verir kendimide iyi hissederim diye düşündüm değmedimi elbette değdi 1 2 saatte olsa kafam dağılıyo yalnız şunu farkettim şöyle acı çekiyorum ben tüm yaptıklarımı (ciddi anlamda fedakarlık yaptım çünkü) nasıl yaptım neden yaptım neden ona zaman harcadım neden kendimi küçük düşürdüm diye kendime kızmakla geçiyor zamanım tüm sıkıntım bu enayi yerine konduğumu çok geç anladım çünkü. Buda tecrübe anlamında iyimidir sizce kafamdaki sesler susarmı ne dersiniz?
Hayır hayır asla enayi yerine kondum diye düşünme bunların yaşanması gerekiyordu .
Ne derece teselli eder seni bilmem ama kaderi unutmamak gerek lütfen , siz kalu beladan tanışıyordunuz . Bu Dünya da er yada geç yaşayacaktınız bunları belki anlattıklarım tuhaf geliyor ama bu acıyı genç yaşta yaşaman ilerde senin lehine dönecektir inşallah , yaşadığımız hiç bir şey boş değil .
Ve tecrübe gerçekten çok pahalı , insan sıkıntısına bile hamd etmeli etmeli ki daha büyük bir sıkıntı gelmesin .Bu Dünya da yaşanacak en güzel acı aşk acısıdır ve ben ciddiyim rabbim başka acılar vermesin :29:

Son düzenleme:
Hayır hayır asla enayi yerine kondum diye düşünme bunların yaşanması gerekiyordu .
Ne derece teselli eder seni bilmem ama kaderi unutmamak gerek lütfen , siz kalu beladan tanışıyordunuz . Bu Dünya da er yada geç yaşayacaktınız bunları belki anlattıklarım tuhaf geliyor ama bu acıyı genç yaşta yaşaman ilerde senin lehine dönecektir inşallah , yaşadığımız hiç bir şey boş değil .
Ve tecrübe gerçekten çok pahalı , insan sıkıntısına bile hamd etmeli etmeli ki daha büyük bir sıkıntı gelmesin .Bu Dünya da yaşanacak en güzel acı aşk acısıdır ve ben ciddiyim rabbim başka acılar vermesin :29:

Merhabalar yorumunuz için teşekkür ederim sanırım içimde allah sevgisi ve inancı olmasa daha kötüyede gidebilirdim. İçimde atamadıgım bir hırs var ona karşı diyorum ya benim yasadıklarımı oda yasasın istiyorum ama diyorumki yasadıgım herseyde bir hayır vardır dediginiz gibi belki zamanında bunları yasadım ama ileride çok daha agır çok daha yıkıcı seylerde yasayabilirdim. İnşallah karsıma öyle biri çıkarki sevgimi hakeden bana herşeyi unutturur vay be derim dönüp baktıgımda meger sevgi buymuş. Rabbim hiçbirimize kaldıramayacagımız yük vermesin inşallah çok teşekkür ederim size..

sonuna kadar haklısın kardeşim sevilmediğin yerde durma . karşına seni gerçekten seven biri çıktığında anlayacaksın . nasip olmadıkça hiç bişey olmuyor zaten . Allah tan hayırlı kapılar açmasını dile nacizane önerilerimi yapmaya çalış. hepsi geçer en kısa zamanda geçer inşallah çok daraldığın olmaz mı olur. ama zamanla azaldığını ve bittiğini hissedeceksin. böyle zamanlarda bir öğrencin senden yardım istese tam da bu konuda ona neler derdin bir düşün insan söz konusu kendi olunca bazen mantığı tam çalışmıyor önünde uzun yıllar karşına çıkacak ne iyi insanlar var kimbilir. değer mi bu adama üzülmeye

Back
X