Diyorumya daha önce böyle bişey yaşamamıştım o yuzden zamanla geçeceğine inanıyorum fakat bu nasıl desem tam gönülden inanamıyorm onca şey yaşadığım insanı unutmakmı? diyorum kendi kendime hep bazen gerçekten imkansızmış gibi geliyor. Birde bir arkadaş onu hala seviyosan zor demiş ve ben hala deli gibi sevdiğimi hissediyorum. Tv izlerken, dışarı çıktıgımda, onun sevdigi bişeyi yedigimde kısacası hayatımın her anında fiziksel olarak olmasada hala onunla yaşıyorum bir ölüye aşık kaldım resmen bana dua edin olurmu..
Ay canım ya...Seni çok iyi anlıyorum şuan..Benim tarzdasın biraz da..Biraz yufka yürekli..Yufka yüreklilerin sevmesi de bir değişik oluyor, karşıdakinde sorun olsa bile sevgisi merhamet barındırıyor.Vefası,vazgeçmesi bir değişik oluyor...Her aşk acısı zor,o ayrı da..Kişilk yapısı da etikiliyor bazı şeyleri..O kaybetmiş aslında seni..
Geçecek,inanki geçecek..Bende geçtiyse sende de geçer..Unutulmazmış gibi geliyor o an..O an hala ona büyülü gibi oluyorsun,kötü taraflarını göremiyorsunÖnceki konularıı okumadım ama 4 yıl seni oyalamış,çok fedakarlık yapmışsın,bunu söyledin...Bunlar bile soğuman için yeterli..
Şuan değilse bile sonra anlayacaksın...Ben şuan e..ile geleceğimiz pek de hayırlı değilmiş diyebiliyorum..Ozaman bunu çok idrak edemiyor,ısrarla onu istiyordum..
Dua ederim ,''en kısa zamanda unutmanı,hayatında güzel hayırlı değişiklikler olmasını,bunun için senin çaba da göstermeni,mesela ,ortamını,birşeyleri değişitirmeni ''dilerim..Beraber ömür boyu mutlu olabileceğiniz hayırlı ,seven ,sevilen, birini dilerim sana..
Ortam değişikliği iyi gelir.Çünkü o acıları orda çektin..Onu orda hissettin..Farklı biryer sana sanki yaşamamış havası verir az biraz..Tak diye keser adeta birşeyleri..
.Hobi kursları..
.Kötü taraflarını düşün bir de..
Aklına geldikçe kötü özleliklerini yaz..
Gelecekte nasıl mutsuz olacağınızı yaz..
Boş vakit bırakmama çalış,kitap oku..
Bir daha birşeye başladığında pek hayal kurma...
Ben d eheran ayrılabilirim,hayal kurmamaya çalıştım ama yine de üzülürüm,ilk zamanlar..