Yalaaaaannnn.Merhaba arkadaşlar sevgilimle 1 ay önce bi konudan tartışıp bitirmiştim ben dayanamadım mesaj attım ne istiyorsun bizim hakkımızda dedim iyi değilim bu aralar bana biraz zaman ver dedi. İlk baya kızdım sonra neyin var dedim ailevi ve işle ilgili sorunlar dedi. Ben böyle devam edemem yarım yamalak şeyler bana göre değil dedim. Bana niye herşeyi bitirmişim gibi konuşuyorsun ben bitti demedim ki diyor. Sende geçen beni bırakmıştın diyor. Arkadaşlar ben ben ne diyeyim buna ne yapayım inanın kafam durdu
Ama watsapta filn çevrimiçi çok çok az oluyor sosyal hesaplarında biri de yokÜstte de yazmışlar YA LAN
Ne zamanı ya? Hadisiiin
Tecrübeyle sabit hayatında biri var denerse okeylerse onla olacak seni def edecek, eğer ki olmayacaksa sana gelecek. Ailevi sorunu olan adam zaten sevdiğine sığınır. İnanma malesef ki ..
Mesajlaşma var :) whatsap businesslar var ve çevrimiçi özelliği artik ayarlanabiliyor. Hey gidiiiAma watsapta filn çevrimiçi çok çok az oluyor sosyal hesaplarında biri de yok
Ama watsapta filn çevrimiçi çok çok az oluyor sosyal hesaplarında biri de yok
“Al bütün zaman senin olsun rahatsız etmedim umarım, müsaadenle”deyip engellemek için bile uğraşmayın bence.Merhaba arkadaşlar sevgilimle 1 ay önce bi konudan tartışıp bitirmiştim ben dayanamadım mesaj attım ne istiyorsun bizim hakkımızda dedim iyi değilim bu aralar bana biraz zaman ver dedi. İlk baya kızdım sonra neyin var dedim ailevi ve işle ilgili sorunlar dedi. Ben böyle devam edemem yarım yamalak şeyler bana göre değil dedim. Bana niye herşeyi bitirmişim gibi konuşuyorsun ben bitti demedim ki diyor. Sende geçen beni bırakmıştın diyor. Arkadaşlar ben ben ne diyeyim buna ne yapayım inanın kafam durdu
Madem hayatında biri var neden başka bi yerden konuşsun kiTonla mesajlaşma programı var, whatsapptan çevrimiçi durumu kovalamak kaldı mı hala?
Biri olunca ille WhatsApptan mı konuşuluyor? WhatsApp resmi ciddi ilişki programı mı?Madem hayatında biri var neden başka bi yerden konuşsun ki
EvetBiri olunca ille WhatsApptan mı konuşuluyor? WhatsApp resmi ciddi ilişki programı mı?
Siz baya eskide kalmışsınız
Bende sevmem öyle yarım şeyleri hayatım hep ya siyah ya beyaz ya hep ya hiç üzerine kurulu arafta kalmaktan nefret ederim.Merhaba arkadaşlar sevgilimle 1 ay önce bi konudan tartışıp bitirmiştim ben dayanamadım mesaj attım ne istiyorsun bizim hakkımızda dedim iyi değilim bu aralar bana biraz zaman ver dedi. İlk baya kızdım sonra neyin var dedim ailevi ve işle ilgili sorunlar dedi. Ben böyle devam edemem yarım yamalak şeyler bana göre değil dedim. Bana niye herşeyi bitirmişim gibi konuşuyorsun ben bitti demedim ki diyor. Sende geçen beni bırakmıştın diyor. Arkadaşlar ben ben ne diyeyim buna ne yapayım inanın kafam durdu
Sosyal medyasında tek başka biri yok. O da eskide kalmamıştır hesabı filan vardır demiSiz baya eskide kalmışsınızÜzerler.
Ve birtek ona öyledirailevi sorunlarım var kızım bir tek sana değil herkese karsi boleyim.s.s
Zaten o tipler hiçbir açıklama yapamaz ve hep ailevi sorunlarım var derler ...Merhaba arkadaşlar sevgilimle 1 ay önce bi konudan tartışıp bitirmiştim ben dayanamadım mesaj attım ne istiyorsun bizim hakkımızda dedim iyi değilim bu aralar bana biraz zaman ver dedi. İlk baya kızdım sonra neyin var dedim ailevi ve işle ilgili sorunlar dedi. Ben böyle devam edemem yarım yamalak şeyler bana göre değil dedim. Bana niye herşeyi bitirmişim gibi konuşuyorsun ben bitti demedim ki diyor. Sende geçen beni bırakmıştın diyor. Arkadaşlar ben ben ne diyeyim buna ne yapayım inanın kafam durdu
Aynen nefret ediyorum bu durumdan adam gibi söylesene istemiyorsan. Zamanlar senin olsun bende yoluma bakayım dedim onaBende sevmem öyle yarım şeyleri hayatım hep ya siyah ya beyaz ya hep ya hiç üzerine kurulu arafta kalmaktan nefret ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?