Zaman yaklaştıkça...Hamişler toplantısı :)

ZelGN

{ HOŞGELDİN CENNET KOKULUM }
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
3.505
2.032
63
30
Malum hamilelik hormonlarııı :KK35:
Zaman yaklaştıkça insan bi garip hissediyor, rüyalar, doğum anlarını düşünmeler, ağrılar, kıpraşlar acaba nasıl olacak düşüncesi hele ilkse..
Hadi gelin azıcık hislerimizi paylaşalım gülelim moral toplayalım.. :KK46::anneadayı:
herşey güzel olacak inşallah :):dua:

S Satos74 K Konsantreniz S Sessiz_sedasiz

Ben varim. Benim 2. Bebis olacak. Bir oglum var 4.5 yaşında bu da kiz. Az kaldi heyecan var tabi. Sezeryan olacağı icin planli bir dogum olacak. Yalniz suyum az takip altindayim

günaydın kızlar :) benim ilk bebiş hareketleri ile varlığını hissetmek çok güzel :) doğum korkum yok inanıyorum Allah kolaylık verir :) ama hamiş olmakta çok tatlı bence :) rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

günaydın kızlar :) benim ilk bebiş hareketleri ile varlığını hissetmek çok güzel :) doğum korkum yok inanıyorum Allah kolaylık verir :) ama hamiş olmakta çok tatlı bence :) rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Aminnnnn :)

Hoşgeldiniz kızlar :) Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Hormonlardan mıdır nedir bilmem dün keyifsizdim çok moralman falan :) nasıl olcak acabalar bitmiyor :)

2. Hamilelik benim ;)) zaman sona yaklaştıkça biraz stres oluyor ister istemez ;) onun dışında kocaman bir göbek, içinde kıvrılarak hareket eden , ara ara taş kesilen , kasık ve çatı agrisina sebep olan, zaman zaman nefes almayı ,yürümeyi zorlaştıran bir tosun , iç içe geçen son zamanların neşe ile karışık hüznü ;) yumuk yumuk ellerine kavusacagin için heyecan, bir an önce dogsa deyip sonra da amann az daha dursun diye kendi kendine konusman... Az çok bunlar işte canım;))

Kucağıma aldığımı hayal edince bile gözlerim doluyor, Allah hepimizi yavrularımıza sağlıkla kavuştursun :)

2. Hamilelik benim :KK66:) zaman sona yaklaştıkça biraz stres oluyor ister istemez :KK66: onun dışında kocaman bir göbek, içinde kıvrılarak hareket eden , ara ara taş kesilen , kasık ve çatı agrisina sebep olan, zaman zaman nefes almayı ,yürümeyi zorlaştıran bir tosun , iç içe geçen son zamanların neşe ile karışık hüznü :KK66: yumuk yumuk ellerine kavusacagin için heyecan, bir an önce dogsa deyip sonra da amann az daha dursun diye kendi kendine konusman... Az çok bunlar işte canım:KK66:)
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim. Bende de durum aynı. Ama ben biran önce gelsin istiyorum kucağıma alayım istiyorm ama sonra çok erken daha dursun diyorum ahh zaman geçmiyo resmen :)

Kucağıma aldığımı hayal edince bile gözlerim doluyor, Allah hepimizi yavrularımıza sağlıkla kavuştursun :)
Siz sona yaklaşmışsınız canım maşallah subhanallah inşallah sağlıkla alırsın kucağına :) ay bende hayal ediyorm daha doğru düzgün yüzünü bile göstermedi nazlı kızım çok merak ediyorum kime benziyor neye benziyor :)

22+1 haftaligiz kipir kipiriz hamd olsun :)
Hormonlardan midir bilmem ama bugün morelim cok bozuk sürekli aglamak geliyo icimden.. herseye.. bebegimi düsünüyorum agliyorum.. kokusunu hayal ediyorum agliyorum... planlayip da son anda gerceklestiremedigimiz dubai tatilini düsünüp agliyorum
Hareketlerini hissedince mutlu oluyorum :) minik prensesimiz gelsin bi an önce diye de heycanlaniyorum. Ilk yavrumuz ama hamileligi de cok sevdim zor gecm3sine ramen :)
Bebiş göbüşüm büyüdükce mutlulugum da büyüyo :) aha yine agladim ay delirdim galiba

22+1 haftaligiz kipir kipiriz hamd olsun :)
Hormonlardan midir bilmem ama bugün morelim cok bozuk sürekli aglamak geliyo icimden.. herseye.. bebegimi düsünüyorum agliyorum.. kokusunu hayal ediyorum agliyorum... planlayip da son anda gerceklestiremedigimiz dubai tatilini düsünüp agliyorum
Hareketlerini hissedince mutlu oluyorum :) minik prensesimiz gelsin bi an önce diye de heycanlaniyorum. Ilk yavrumuz ama hamileligi de cok sevdim zor gecm3sine ramen :)
Bebiş göbüşüm büyüdükce mutlulugum da büyüyo :) aha yine agladim ay delirdim galiba
Ayyy kız sen aynı ben gibiymişsin :) bende dün tam senin anlattığın gibiydim benim gibi olan varmı diye merak ettim hem sohbet edip kafamız dağılsın diye topik açtım :))
Bende her şeye zırt ağlıyorm. Dün hiç bi neden yok gözlerim doluyordu kendi kendine :) herşeye alınıyorum :) ağrım olduğu için neneler gibi yürüyorum sonra nene gibiyim diye oturup ağlıyorm :) çok ağrı olunca zaten ağlıyorm :) sonra bebeğim ağlayışımdan üzülüyodur diye onada ağlıyorm haha :)
Bende aşermeleri, istediğin şeylerin hemen olmasını, bi dediğinin iki olmamasını, abartılı bi hürmet görmemi falan sevdimde.. Gittikçe ağırlaşmak fenaa :)

Ayyy kız sen aynı ben gibiymişsin :) bende dün tam senin anlattığın gibiydim benim gibi olan varmı diye merak ettim hem sohbet edip kafamız dağılsın diye topik açtım :))
Bende her şeye zırt ağlıyorm. Dün hiç bi neden yok gözlerim doluyordu kendi kendine :) herşeye alınıyorum :) ağrım olduğu için neneler gibi yürüyorum sonra nene gibiyim diye oturup ağlıyorm :) çok ağrı olunca zaten ağlıyorm :) sonra bebeğim ağlayışımdan üzülüyodur diye onada ağlıyorm haha :)
Bende aşermeleri, istediğin şeylerin hemen olmasını, bi dediğinin iki olmamasını, abartılı bi hürmet görmemi falan sevdimde.. Gittikçe ağırlaşmak fenaa :)
O deyil ben önceden aglamayan güclü duran erkek fatma gibiydim :D simdi böyle olmakta zoruma gidiyo gidip bide ona agliyom :D

Başlığı görünce ilk dediğim.Zaman yaklaşmıyor yaklaşmıyor :anne:hayatımın en geçmek bilmeyen günleri.böle diyorum geç öğrenseydim doğsaydı hemen :KK46:sevgi pıtırcığı olduk eşim de ben de.inşallah kızımız da bizi sever.iyi ebeveynler oluruz inşallah.iyi kul,Hayırlı insan,hyırlı evlat olsun,mutlu olsun.Böyle uzatıyorum hep.:anneadayı:

Yeni doğan görünce de vay be o kadar zaman geçmiş de doğmuş bile diyorum :KK49:hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucaklarımıza meleklerimizi

Başlığı görünce ilk dediğim.Zaman yaklaşmıyor yaklaşmıyor :anne:hayatımın en geçmek bilmeyen günleri.böle diyorum geç öğrenseydim doğsaydı hemen :KK46:sevgi pıtırcığı olduk eşim de ben de.inşallah kızımız da bizi sever.iyi ebeveynler oluruz inşallah.iyi kul,Hayırlı insan,hyırlı evlat olsun,mutlu olsun.Böyle uzatıyorum hep.:anneadayı:

Yeni doğan görünce de vay be o kadar zaman geçmiş de doğmuş bile diyorum :KK49:hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucaklarımıza meleklerimizi
Amiiin :)

Ne kadarlikken ögrendin?

Back
X